Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

ברכבי מותקנת מצלמת DVR, העברתי את הכבל שלה דרך הקורה השמאלית, אך כרגע היא מחוברת לחיבור המצת ברכבי. הבעיה היא שלפעמים החיבור זז כתוצאה מנגיעה בו, כך יוצא שאני נוסע מבלי שהמצלמה לוכדת וידא עד שאני שם לב לכך.

ראיתי את הדבר הבא:

http://www.aliexpress.com/item/1M-1-5mm2-Car-Cigarette-Cigar-Lighter-DC12V-Extension-Micro-Fuse-Tap-Holder-Lead/32272214179.html?ws_ab_test=searchweb201556_10,searchweb201602_5_10057_10056_10055_10037_10049_10059_10032_10058_10017_405_404_407_10040_10060,searchweb201603_8&btsid=9497f9cf-db17-42a1-aab6-4e6f59bdffd8

חיבור של מצית שמגיע עם מפצל לפיוז (fuse tap).

אם אני מבין נכון, צריך להוציא את אחד הפיוזים ברכב (משנה איזה?) לחבר אליו את המצפל ואז לחבר את הפיוז המקורי והפיוז של המצלמה ישירות למפצל, את המינוס לחבר לשלדה של הרכב ובא לציון גואל.

האם זאת דרך בטוחה לחבר את המצלמה? כמו כן, לאיזה פיוז לחבר?

האם יכול להיות שברכב (פנדה 2005) יש בתא הפיוזים כמה חיבורים ספייר שאליהם אפשר להתחבר מבלי להתעלק על פיוז קיים?

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לזה פתרון והאמת שבדיוק חשבתי לפתוח שרשור להסביר על כך.

זה הדברים שאתה צריך ברמה הכללית, אולי אוכל לצלם בהמשך כיצד התקנתי אצלי ברכב.

קודם כל, אלו האביזרים שאתה צריך למשימה הזאת:

1. מפצל לקופסאת הפיוזים, יש 2 סוגים, פיוזים עם רגליים עבות ודקות:

https://www.amazon.com/Support-circuit-Adapter-Blade-Holder/dp/B00SUTYYS2/ref=pd_sim_263_1?ie=UTF8&dpID=51Bzq0aZ0VL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&psc=1&refRID=C1CCRRHA67KVCYTM21H5

https://www.amazon.com/gp/product/B009K6ZH6W/ref=oh_aui_detailpage_o09_s00?ie=UTF8&psc=1

אתה תראה מוצרים זהים נוספים, וודא אם זה רגליים עבות או דקות.

2. לאחר מכן, עלייך לרכוש מתאם מ 12V ל 5V עם יציאת USB או 2 יציאות (שימושי אם תרצה 2 מצלמות ברכב, קדימה ואחורה)

יש לי את המוצר הבא, אבל כל מוצר טוב איכותי יספיק:

https://www.amazon.com/gp/product/B00F0CS1EK/ref=oh_aui_detailpage_o03_s01?ie=UTF8&psc=1

שים לב שחלק טוענים שהוא מוציא או מוצרים זהים, מוציאים עד 0.5 אמפר במקום עד 1.5 אמפר... לא בדקתי אבל עבור מצלמה זה מעל ומעבר.

3. כבל ארוך מספיק מהמצלמה שלך בכדי שתוכל להכניס אותו תחת הגג והקורות ולהחביא אותו לאורך הפאנלים עד לתיבת הפיוזים, רכוש כבל USB איכותי.

לאחר מכן, מה שאתה צריך לעשות זה פשוט:

1. אתה מאתר את הפיוז של המצת, לרוב זה צהוב אבל זה פיוז של 15 אמפר (רוב הזמן אם זה רכב חדש), מדוע? מכיוון שהמצת מופעל עם פתיחת הרכב או ההתנעה וזה מה שאתה צריך.

2. מחבר את המפצל, מכניס פיוז נוסף, ואת המפצל פיוזים, מחבר למתאם ה USB.

3. מחבר את המצלמה אליהם.

אצלי לדוגמא, כאשר אני פותח את הרכב עם השלט, המצת מופעל והמצלמות כבר מתחילות לצלם עוד לפניי שנכנסתי לרכב, פיצ'ר מעולה.

פורסם

תודה רבה על ההסבר המפורט.

שאלה לי אלייך אם אפשר, אם אני מבין נכון, המצית מוציאה 12V בעוד המצלמה דורשת 5V. אם כן, היכן מתבצעת ההמרה של המתח באופן שזה מחובר אצלי כרגע? (ישירות למצת)

שוב, תודה רבה!

פורסם (נערך)

אין צורך במתאם. ההמרה מ 12V ל 5V מתבצעת באמצעות מטען המצת של המצלמה.

צריך את זה

http://www.ebay.com/itm/12v-Female-Car-Cigar-Cigarette-Lighter-Socket-Plug-Connector-Cable-New-KK-/261811535371?hash=item3cf52efe0b:g:LsMAAOSwrklVBAQj&vxp=mtr

יש לו שני כבלים, האדום מתחבר לחיבור של הפיוז בקישור של AUTOMATIC. והשחור הוא הארקה - מתחבר למסגרת מתכת של האוטו.

עריכה אחרונה על ידי גיא .ב
פורסם (נערך)

המטרה היא, להחביא את זה ולהפטר מהמטען של המצת הגדול, ולכן הממיר מ 12 ל 5.

כל העניין הוא, אם רוצים להסתיר את זה ולבצע חיווט סמוי איכותי, לא תמיד יש איפה לתקוע את המצת ולהחביא אותו.

יש לקחת את זה לשיקול הדעת.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

לא בכל רכב ולא בכל מצב.

כמו כן, יש סיטואציה שמדובר על חיבור של מצת, הוא לעיתים יכול לצאת מהויברציות או לזוז וכו', חיבור USB בטוח יותר ונכון יותר.

פורסם

תודה רבה על התגובה!

הבנתי שיש כל מיני סוגים של פיוזים, מישהו יכול בבקשה להביא קישור ל-fuse tap שמתאים לפיוז המצית בפנדה?

פורסם

עדכון קל, בדקתי בספר הרכב, הפיוז של המצת נמצא בתוך תא הפיוזים ששוכן בתא המנוע. המשמעות היא שצריך להוציא כבל אל תוך תא המנוע, לא נשמע לי חביב מדי.

בספר הרכב, שני פיוזים שנמצאים בתא הנוסעים מתוארים כ-FREE. מה זה אומר עליהם? והאם אפשר להתחבר אליהם?

Untitled.jpg

פורסם

אתה לא חייב להתחבר לשם.

יש תיבת פיוזים בתוך הרכב, מצד שמאל מתחת להגה - שני ברגים ואתה שם.

הגודל בתוך הרכב זה mini.

לגבי ה-FREE, לפחות חלקם (אם לא כולם) הם ללא מגעים. וגם אלה שכן, לא הייתי דוחף פיוז למקום שאני לא יודע את מה הוא מחבר לחשמל..

פורסם (נערך)

תודה רבה, abcd12. יש לך מקור כלשהו שבו ניתן לאמת זאת בוודאות? (גודל הפיוז)

נראה לי עדיף שתתחבר לפיוז של הרדיו.

הרדיו לא מקבל הזנה כלשהי כאשר הרכב לא מונע?

עריכה אחרונה על ידי THELAD

• תוכן חדש...