Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר קטליטי(205 GTI)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה אנשים.

קראתי כתבה בPSI (פיג'ו סיטרואן ישראל.)על ה205 GTI שעד שנת 89 לא היה לרכב ממיר קטליטי ומשנת 90 עד שנת 93 כל הGTI הם בעלות ממיר קטליטי האם זה נכון כי זה נשמע לי מוזר?

כל מי ששאלתי אי פעם אמר לי שברכב אין ממיר קטליטי אז איך זה ייתכן?

אני שואל את זה בגלל שיש לי 205 GTI 1900 ואם באמת יש לי ממיר אני רוצה להוריד אותו.

אני אני עושה את זה?איפה זה בדיוק יושב?האם אני יכול לעשות את זה לבד?

פורסם
יש לי שאלה אנשים.

קראתי כתבה בPSI (פיג'ו סיטרואן ישראל.)על ה205 GTI שעד שנת 89 לא היה לרכב ממיר קטליטי ומשנת 90 עד שנת 93 כל הGTI הם בעלות ממיר קטליטי האם זה נכון כי זה נשמע לי מוזר?

כל מי ששאלתי אי פעם אמר לי שברכב אין ממיר קטליטי אז איך זה ייתכן?

אני שואל את זה בגלל שיש לי 205 GTI 1900 ואם באמת יש לי ממיר אני רוצה להוריד אותו.

אני אני עושה את זה?איפה זה בדיוק יושב?האם אני יכול לעשות את זה לבד?

איזה דלק היצרן אמר לך לתדלק?
פורסם

בד"כ לא מורידים ממיר אלא מרוקנים אותו , הממיר נמצא על צינור הפליטה בין הדוד הראשון לדוד האחרון .

נראה כמו דוד קטן , ניתן לפרק אותו לבד אך לרוקן אותו לבד לא נראה לי שאפשר מה גם שהממיר מכיל בתוכו חומרים רדיואקטיבים פעילים.

מה שעושים בד"כ זה לרוקן את הממיר ולהכניס לתוכו צינור כך שהגאזים יעברו בלי בעיה ובצורה ישירה כלומר בלי לעבור עוד דוד בדרך החוצה .

רכב ללא ממיר לא עובר טסט , ממיר מרוקן הוא ממיר למראית עין ולא יכשילו בטסט על זה .

בהצלחה .

ים long time no

פורסם

אם אני מוריד אותו אז לא נשאר רווח באמצע בגלל שהממיר הורד?אי אני משלים תרווח הזה תקנו אותי אם אני טועה?

פורסם

אז מה אני בא להסביר לך , מרוקנים את הממיר ובתוכו שמים צינור . ואם כבר מורידים אותו אז שמים במקומו צינור .

היו כאן פעם איורים של זה , סרוניס עשה את זה לא מזמן לסאקסו שלו .

ים long time no

פורסם

עזוב אותך משטויות, אל תוריד אותו וזהוא.

קודם כל לא תרעיל את כולנו.

שנית, לא תרעיל את האגזוזן שלך.

ושלישית, מאחר ולדעתי אתה לא יד 1 על האוטו (בטח יותר נוטה ליד דו סיפרתית) אני משוכנע שהממיר הורד כבר מזמן.

בברכה

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היו כאן פעם איורים של זה , סרוניס עשה את זה לא מזמן לסאקסו שלו .

הנה קישור להסברו של מוטי בדיון הנ"ל.

מומלץ לקרוא את כל הדיון - הרבה תשובות תתקבלנה לשאלותיך השונות בנושא.

אם תזדקק לתרגום, אנסה לעזור בשמחה.

שבת שלום,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

לא מרוקנים בלבד ..צריך להתקין בבפנוחו שלו צינור רגיל במידה של הצינור הקיים ברכב אחרת לא רק שלא תועיל אלה גם תזיק

מצורף איור המסביר באמצע על ממיר מרוקן לגמרי הפועל הפוך מהעיקרון מעקב זרימה חופשית של הגאזים

פורסם

עד כמה שאני יודע - עד שנת 92 כולל - לא הותקנו שום ממירים קטליטיים ב 205GTI שיובאו לארץ.

גם באלו שהובאו ב 93 ואני מכיר אותן אישית - לא מותקנים ממירים קטליטיים.

אולי הכותב התכוון לגבי רכבים ששווקו בחו"ל או שטעה בשנה.....

אלון

פורסם

אני יכול לזהות תממיר קטליטי לבד בלי בעייה?כלומר אם אני יכנס מתחת לרכב ולא יראה שום דבר בין הדוד הקדמי לדוד האחרון כלומר אין לי ממיר קטליטי?

ולזה שאמר שהרכב שלי נוטה במספר בעלות לדו ספרתי אז טעית אח שלי!!יש למכוניות האלה סטיגמה של יד גבוהה וזה גם די נכון לרובן,אבל יש גם יוצאות מהכלל אחי.

פורסם

ב-205 GTI אין ממיר קטליטי.

נתקלתי ב-205 בודדות, מייבוא אישי משוויץ, שלהן היה ממיר, בגלל התקנים בשוויץ.

ה-205 1.9 הכחולה מת"א היא אולי האחרונה שנשארה.

אל תרוקן ממיר שאין לך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז אני ממליץ לך לקרוא תכתבה על ה205 GTI באתר PSI ותראה מה הכותב כתב שם.

שמשנת 89 כל הGTI הגיעו עם ממיר קטליטי.

פורסם

אם תתן לינק זה יעזור.

בכל מקרה מי שכתב את זה טועה.

רק בשוויץ, עקב תקנים לזיהום אויר מחמירים שווקו 205GTI עם ממיר בשנים ההן.

מי שייבא לארץ בייבוא אישי רכב משוויץ קיבל אותו עם ממיר.

כל שאר הרכבים - ללא ממיר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...