Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה טעיתי בהזמנת הטיסות לברלין ובטעות החופש התארכה לי ביומיים מיותרים, במקום להלין על המצב החלטתי לנצל זאת לגיחה קצרה ביער השחור.

יש אטרקציות מומלצות בשפע באינטרנט אבל קשה לסנן משם מה מענין ומה לא מענין ובכלל הלכתי לאיבוד בטונות המידע.

למישהו/י יש המלצה על מקום לינה מומלץ ואטרקציות שיכולות להכיל יומיים באיזור הנל?

אני מתכוון להגיע מברלין ואל ברלין ברכב שכור (עוד לא עשיתי בדיקות בנושא) אם למישהו יש המלצה למקום שמומלץ להזמין דרכו את הרכב.

תודה על העזרה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אתה מודע למרחקים בין ברלין ליער השחור? מדובר על מאות ק"מ, סדר גודל של 5-6 שעות נהיגה לפחות לכיוון, אני עשיתי נסיעה של 600 ק"מ ממינכן לברלין, אתה יודע כמה זמן לקח לי? כמעט 11 שעות. למה? כי היה פקק מטורף של יותר מ4 שעות בדרך. זה דברים שלא ניתן לצפות אגב.

אם כבר אז הייתי מציע לבדוק אפשרות לטייל בהמבורג, היא לא רחוקה מברלין ועוד לא ממש מתוירת, אבל יש שם מה לעשות והעיר כעיר יפה יותר מברלין לדעתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה מודע למרחקים בין ברלין ליער השחור? מדובר על מאות ק"מ, סדר גודל של 5-6 שעות נהיגה לפחות לכיוון, אני עשיתי נסיעה של 600 ק"מ ממינכן לברלין, אתה יודע כמה זמן לקח לי? כמעט 11 שעות. למה? כי היה פקק מטורף של יותר מ4 שעות בדרך. זה דברים שלא ניתן לצפות אגב.

אם כבר אז הייתי מציע לבדוק אפשרות לטייל בהמבורג, היא לא רחוקה מברלין ועוד לא ממש מתוירת, אבל יש שם מה לעשות והעיר כעיר יפה יותר מברלין לדעתי.

800 קמ

לאחר בדיקה נוספת אכן ירדמתי מכך והוחלט ״לשרוף״ יום בהמבורג וכנראה יום נוסף בעיר אחרת

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

סע לוולפסבורג , לייפציג , דרזדן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
סע לוולפסבורג , לייפציג , דרזדן.

+1 על וולפסבורג

יש שם את מוזיאון VW אגב, הוא נחמד (ולא יותר), אבל שווה ביקור אם כבר אתה שם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

בשטוטגרט יש 2 מוזיאונים של מרצדס ופורש יפהפיים ורחוב ראשי עם המון חנויות,נחמד להעביר יומיים.

כרגע אין שום פקקים פרט לקטעים של מקסימום 15 קילומטר של נסיעה ב 80 קמ"ש. לא נעים אבל לא נורא

Miata ND2

פורסם
בשטוטגרט יש 2 מוזיאונים של מרצדס ופורש יפהפיים ורחוב ראשי עם המון חנויות,נחמד להעביר יומיים.

כרגע אין שום פקקים פרט לקטעים של מקסימום 15 קילומטר של נסיעה ב 80 קמ"ש. לא נעים אבל לא נורא

זה לא פקקים, זה השיפוצים באוטובהאן.

• תוכן חדש...