Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטסט קרוב ויש לי חשש קל בגלל העניין של המשולשים.

אני מודע לכך שיש לי שם קומבינה לא קטנה אבל החזיקה יפה הרבה יותר משנה, העניין הוא שכל פעם זה חוזר, רעשים ונקישות בסיבוב ההגה.

ככל הנראה זה קשור למשולשים ולהתקנה זבל.

אני לא מתכוון לפתוח איתכם את הנושא כרגע ואני מודיע מראש שאם יהיו כאן תגובות אני אישית אבקש מהמנהלים שימחקו מיד את השרשור.

השאלה שלי האם במידה והמשולשים (משולשים מקוריים עם בוקסות זבל תוצרת טורקיה) גמורים באחד הצדדים והרעש לא ייעלם, מה כדאי לי לעשות?

האם לרכוש משולשים זולים טורקיים שיחזיקו לשנה וחצי שנתיים? האם ניתן לחזק שם משהו?

או שאיאלץ לבזבז עוד אלפייה על משולשים מקוריים ועל שטות שלא נגמרת?

חשוב לציין שהנקישות מורגשות בעיקר בחזרת ההגה לשמאל ובבלימה כזו.

בנוסף, הברקסים שלי מאחורה שנה שעברה היו 50 אחוז על פי המכונאים וטסט כמובן עברה חלק, ומשנה שעברה עברתי סך הכל פחות מ5000 ק"מ, האם לדעתכם גדל הבלאי?

כמובן שאני אבדוק הכל במוסך, אבל המוסך לא ראה לי כמה פעמים בעיות עם המשולשים לכן צריך להכין תכנית גיבוי.

פורסם

כי ככה, היה לי נסיון רע עם זה.

נגרם נזק בלתי הפיך שם למעלה משנה וחצי ואני יותר לא נוגע בזבל טורקיי שהוא לא חלק שלם.

קראתי שיש תופעות לוואי לבוקשות חליפיות.

הרכב נוסע סבבה ורגיל ועובר בורות, אבל יש רעשים שכנראה באים משם והחשש שלי הוא שיבקשו לשחק עם ההגה ישמעו את הנקישות.

שוב פעם, אני דואג נטו בגלל הטסט.

פורסם

אז בוא תשמע רעיון- תביא בוקסות איכותיות ,מקוריות או moog או חליפי איכותי וגמור עניין.

באיביי, מדובר ב50 דולר לסט שלם ואיכותי.

פורסם

במורשה יזמינו לך מה שתרצה כל עוד יש לך סבלנות ואתה מוכן לשלם מראש.

אני אומר לך את זה מניסיון, הזמנתי לפני מספר חודשים מיכל עיבוי מקורי לקורולה 93 ובעתיד אני הולך לעשות אותו הדבר עם הקפיצים ובולמי הזעזועים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה שומע את זה ברכב- הוא לא ישמע את זה?

יכול להיות שאם לא בטיחותי, יסתכל על השנתון של הרכב ויעביר אותך....

פורסם

יש לך חשש בגלל המצב של מערכת המתלים שלך או חשש בגלל שלא תעבור טסט?

אם הבעיה היא נטו "מה יגידו בטסט" יש מספיק מכונים שיעבירו אותך גם בלי משולשים ובלי בוקסות, אפילו בלי הרכב.

ולא צריך לשלם מאות שקלים ל"בינתיים"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נינג'ה, התכוונתי שכרגע לא אכפת לי כלום חוץ משהרכב יגיע לטסט בלי דברים שעלולים להכשיל.

גם ככה יש עליי את החלון האחורי המושחר שמושך אש, אני לא צריך שגם דברים מכאניים ישימו לב.

לאחר טסט אפשר להתפנות בשקט לטיפול בדברים קטנים.

בינתיים עברתי טסט עם לדים ואורות כחולים, אבל זה לא שאני הייתי ברכב וגם אז קיבלנו אזהרה.

זה לא בטיחותי.

פורסם

נו בסדר אז מה הבעיה, אל תעשה טסט בחדרה, שם רואים רכב ישן נהיה להם סימנים של דולרים בעיניים.

טרור עשו לי שם עם הלאנסר.

עזוב שטויות, פעם הבאה שמישהו עם WRX\STI יגיע לחנות חלפים תשאל איפה הוא עושה טסט וסע לשם. מקסימום תשלם מאה שקל מעבר למה שאמור לעלות הטסט וזהו.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מה קרה עם הלאנסר שלך שעשו לך טרור?

בינתיים הנסיון שלי עם הלנסר הוא ארוך ולמרות שהוא מתפרק והחליפו לו מנוע, אני ממש אוהב את הרכב הזה.

הרכב שנת 2007

בכל מקרה, תגידו מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין שמן גיר של ווליין הכחול לבין מאקס לייף האדום ?האם שניהם מתאימים לרכב שלי?

ולגבי הפילטר גיר, שווה להחליף? לא הוחלף מעולם.

אגב, ההבדלים בין האדום לכחול מבחינת מחיר זה קצת משמעותי לכן שואל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תן את האוטו למוסך שיעביר טסט.

באותה הזדמנות תזמין את החלק שאתה צריך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לתת את הרכב למישהו אחר לעשות טסט זה בטוח שכן עם כל הדברים שעשיתי לה ויראו בחור צעיר... אהלן וסהלן.

בכל מקרה, מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין השמני גיר? ההבדלים משמעותיים במחיר ואת שניהם יש לי בהישג יד.

פורסם

לך תחליף לוחיות, לך תחליף נורות, למה אין פח ברכב, איפה האפוד, למה הרזרבי לא מנופח, בדיקת גזים של 10 דקות (לא צוחק, מדדתי) ב3500סל"ד, נכשל גזים לך תקנה תוסף ותחזור.

אחרי ששיגעו אותי בסוף פסלו על פנס דפוק, הייתי צריך להפעיל מצב בבון כדי שיעבירו את הרכב ואני אחליף פנס מתי שיהיה לי זמן וכסף לזה.

היו לי הרבה רכבים בחיים, לעולם לא ביליתי חצי מהיום שלי סביב מכון טסטים, זה הזוי.

קיצר עם הקורולה אל תיכנס לשם, כשיהיה לך רכב חדש תבוא בכיף הם מעבירים צ'יק צ'ק לפני שייגמר לך השיר בסטריאו.

• תוכן חדש...