Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי הקרוב יערך מפגש אודיו צפון במקום הרגיל (מתחם שופר סל דיל, נשר)

עברנו מקום ליד המקום הקבוע רק מאחור בצל בגלל שפתחו שם רכבים למכירה במתחם שהיינו.

למי שרוצה כיוון ניתן לפנות אלי בנייד 0523142134

הגעה למפגש בשעה 14:30

אני מזכיר חברים חדשים שמגיעים למפגש, תבואו ותציגו את עצמכם תבקשו לראות את הרכבים ולשמוע את המערכות נעשה זאת בשמחה זאת מטרת המפגש.

בבקשה אשרו הגעה, כרגיל כוסות אחת פעמי ושתיה קלה תתברך.

כתובת : נשר, בר יהודה 147,תל חנן.

Untitled.jpg

2[2].jpg

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

מזמן רציתי להגיע למפגש צפון, הפעם יש מצב ממש טוב שכן יגיע.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
מזמן רציתי להגיע למפגש צפון, הפעם יש מצב ממש טוב שכן יגיע.

עדיף תדחה את ההגעה שלך כי אין הרבה כרגע מערכות לשמוע.

הרבה החליפו רכבים בשנה האחרונה אולי יהיה לך לשמוע 2-3 רכבים טובים.

אבל אם תרצה להגיע בכל זאת אני אשמח לפגוע אותך.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

פורסם

עד שיש לי אישור מאישתי ואין תוכניות. אני מעדיף לשמוע 2-3 רכבים ולדבר עם אנשים ))

פעם הבא מקווה יגיע שוב, בכל זאת, דלק לא עולה לי כסף.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם
עד שיש לי אישור מאישתי ואין תוכניות. אני מעדיף לשמוע 2-3 רכבים ולדבר עם אנשים ))

פעם הבא מקווה יגיע שוב, בכל זאת, דלק לא עולה לי כסף.

אז תבוא תבוא אתה תהנה, אני ישתדל להביא עוד אנשים עם ציוד טוב הרוב אצלנו בצפון מערכות high end top אתה ממש תאהב את האנשים.

פורסם (נערך)

מקווה שאני יצליח להגיע אחרי לילה 12 שעות ינסה להתעורר :? אני יהיה פעם ראשונה אשמח לתגובות או המלצות על המערכת שיש לי

שירים באיכות טובה גם יתקבלו בברכה מי שיכול להביא על דיסק או משהו כזה :-P

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי danikol

lexsus IS250 2007
-audio system
x-330.2
+ audio system
x-80.6
+steg
st650cx4
+steg
sq30x4