Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי פיג'ו 207 קופה, מקדימה קיים סט של מורל הייבריד אוביישן 5.25, מאחורה HAT IMAGINE 6.5

מרוצה מאוד מהאיכות צליל, הרדיו שמותקן הוא 80PRS, מוציא צלילים ברמה מאוד גבוהה ואני מאוד מרוצה.

אבל חסר לי מאוד באס מקדימה, הסיבה שמותקן 5.25 היא שהסט המשיך איתי מרכב קודם,

השאלה היא אם אני מחליף רק את הוופר ל6.5, התוצאה תהיה טובה? מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף סט שלם מקדימה? כי התרגלתי כבר לאיכות צליל גבוהה של הסט(יחסית) וסט זהה בגודל 6.5" יעלה מעל 2000 שח.

סאב ומגבר לא באים בחשבון, היו בעבר ונמאס לי מדברים מתעופפים בבגאז ושאין לי מקום שם לכלום.

מה אומרים?

עברתי לסקייטבורד

פורסם

כאחד שיש לו מיד של hat clarus אני לומד את זה על בשרי עכשיו שאם אין לך בידוד בדלת אין טעם לשים מידבאס שיורד נמוך.

ברגע שאני עובר ווליום מסוים יש רעשי רזוננס.

אבל אצלי זה זמני כי אני אשים בידוד בעתיד.

רק קח את זה בחשבון ואני לא יודע אבל אם זה יורגש אצלך בלי מגבר

פורסם

השמת בידוד באה בחשבון ללא ספק, השאלה היא אם אפשר לשים וופר של סט שונה על קומפוננט קיים ומה ההשלכות

עברתי לסקייטבורד

פורסם

שום סט לא יצליח לתת לך באס,זה רק סאב יכול לעשות.

במיוחד סט כזה שדורש יחסית הרבה, ועוד בלי מגבר.

בידוד זה חסר תועלת אם לא תגביר את הסט.

יש היום מגברים בגודל קטן שאפשר להתקין מתחת לכסא, זה המינימום.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני לא מחפש באס כמו שקיבלתי מהסאב, למען הפרוטוקול כשאני יושב מאחורה הבאס של הimagine מספיק לי, כל מה שאני רוצה זה שיהיה ככה גם מקדימה כי בזמן נסיעה האחוריים לא מורגשים, ואין לי אםילו טיפת עומק בגלל ה5.25

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...