Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסיעה להולנד כרוכה בלא מעט קילומטרים.

מרגע שעברת את הגבול הקפדה יתרה על כל חוקי התנועה, והקפדה קיצונית על נהיגה במהירות המותרת. הקנסות מתחילים 2 קמ"ש מעל המהירות המותרת ועולים באופן חד עם החריגה. הקנסות מוכפלים בשטח עירוני ובעוד יותר באיזור מיתון תנועה (ZONE 30), ויגיעו לביתך בדואר גם אחרי כמה חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברור. גם עבר בפריס

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חחחחח הייתי שעתיים באמסטרדם עצמה,מלכודת תיירים רצינית מבחינת מחירים וחנויות,אבל טיילתי בכפרים של הולנד והם מדהימים.

אתמול נסעתי לציריך והיום לפורקה פאס(כביש נהיגה נחמד)

היום אני במילאנו איטליה,מחר סטאביליו פאס!

ה cc מתגלה כסבירה מאוד לנהיגה,אמנם אין ברקסים אחרי כמה קמ של נהיגה חזקה אבל הם מתקררים וחוזרים לעצמם. השלדה רוכנת מדי אז רוב הכיף זה לקראת היציאה מהסיבוב

Miata ND2

פורסם

יש לך מדבקת אוטובאהן שויצרי?

האמת היא שאני ממש לא מצליח להבין אותך. הבנת את אמסטרדם בשעתיים... תהיה לי בריא

פורסם

בתכלס בשביל טיול נהיגה לא צריך הרבה יותר מכביש הררי פנוי כלשהו. חלק מאתגרים יותר, חלק פחות, בחלק הנוף יפה יותר, אבל בסופו של דבר אם אתה באלפים והכביש מתפתל, אתה מסודר.

הייתי בגרוסגלוקנר והיה נהדר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יש מדבקה שוויצרית.

היום הייתי בסטביליו פאס ובעוד כביש אוסטרי אחריו, באמת מדהים אבל הכבישים בארץ קרובים מאוד לכיף ולאתגר שהיה לי,לוזית,חלקים בנס הרים ועוד כבישים ששכחתי כי אני חודשיים לא בארץ נותנים פייט רציני לכביש "הכי טוב בעולם לנהיגה" -טופ גיר.

Miata ND2

פורסם

מה היה לנו?

גרמניה,הולנד,שוויץ,אוסטריה,איטליה,צרפת.

5100 קילומטר ב 10 ימים. כיף גדול.

הטעות היחידה הייתה שלא תכננתי שאנהג כל כך הרבה ולקחתי רכב בנזין... אז ההוצאות דלק לא היו קטנות,אבל שווה כל יורו.

בין היתר הייתה נסיעה של 1300 קילומטר בגלל שאמי נחתה בברלין והייתי בדיוק במילאנו איטליה,14 וחצי שעות נסיעה עם עצירה קצרה אבל סטביליו פאס בדרך!

בנוסף בוצע הפורקה פאס שבשוויץ,נחמד מאוד...

הייתי ברינג,עשיתי כביש קצר וטוב לפניו. גם באוסטריה יצא לי לעשות כביש נחמד.

לצערי לא התעמקתי מספיק באוסטריה מפעת חוסר זמן,ובכללי לא עשיתי מספיק כבישים, נשאר לפעם הבאה.

סיקסט דפקו אותי עם פולקסווגן cc שכשלמדתי אותה בסוף אני חושב שהוצאתי ממנה את המירב.

אה ודוח קטן ממצלמה,נקווה שלא יצא הרבה . ואולי עוד ממצלמות חבויות למרות שהשתדלתי מאוד לשמור על החוק.

uploadfromtaptalk1468771992511.jpg

uploadfromtaptalk1468772011675.jpg

uploadfromtaptalk1468772024873.jpg

uploadfromtaptalk1468772066062.jpg

uploadfromtaptalk1468772172586.jpg

Miata ND2

פורסם
יש מדבקה שוויצרית.

היום הייתי בסטביליו פאס ובעוד כביש אוסטרי אחריו, באמת מדהים אבל הכבישים בארץ קרובים מאוד לכיף ולאתגר שהיה לי,לוזית,חלקים בנס הרים ועוד כבישים ששכחתי כי אני חודשיים לא בארץ נותנים פייט רציני לכביש "הכי טוב בעולם לנהיגה" -טופ גיר.

אתה מתכוון לטרנספגרשן הרומני.

הזהרתי אותך לגביי הדיזל :) אני עשיתי 3400 ק"מ ב13 ימים על קשקאי, אז תגיד תודה שקיבלת רכב יותר נורמלי קצת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...