Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת שמנים לפיאט פונטו 2004

RG1
שימו לב! השרשור הזה בן 3019 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הרכב פונטו 2004 אוטומט.

בוצע לה טיפול רציני במוסך מורשה באוקטובר 14, מאז אני לוקח אותה למוסך פרטי, לאחרונה התאכזבתי מהמכונאי שם אז אני עובר מוסך. בכל מקרה, עוד מעט מגיע טסט, ההגה עשה לי פדיחות כמה פעמים כשבאמצע נסיעה 'מת' ההגה כח, הגיר עובד טוב (בוצעה החלפה במורשה לפני 3 שנים בערך), אבל אני חושב שהגיע הזמן לעשות טיפול גדול לרכב. עשיתי גם טיפול גדול לרדיאטור כי כנראה הייתה שם דליפה, היה רעש של פיכפוך מים.

בכל מקרה, אני רוצה לבצע טיפול גדול אצל המוסך החדש לקראת הטסט, חשבתי לקנות כמה מוצרים מראש מ -

http://www.justmotor.co.il/.

נוזל קירור - 2 פראפלו אדום.

בנוגע לשמן מנוע (אין לי מושג מה השמן שיש עכשיו...), שמן הגה, שמן גיר אין לי מושג איזה צריך.

עדיף כבר להשאיר את זה למוסך וזהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההגה הוא חשמלי,אז שמן הגה לא קיים.

שמן מנוע: חברת פיאט ממליצה על שמן 5-40.בפועל בחלק ממוסכים המורשים של פיאט שמים גם 10-40.(אני אישית שם 10-40 של חברת וולולין,דורה בלנד).

שמן גיר-פיאט דורשת להחליף כל 40,000 ק"מ שמן גיר.לגבי סוג השמן גיר אין לך פה הרבה אפשרויות.חברת פיאט דורשת שמן של חברת tutle cvt ng,בפועל מה שמוכרים בארץ או מה ששמים במוסכים המורשים,זה שמן מסוג אחר.(היו על כך הרבה דיונים בפורום).אם אתה קונה את השמן בצורה עצמאית אז אתה יכול לקפוץ לנחום סודאי בת"א ולקנות שמן גיר אצלו.(השמן גיר שהוא מוכר מגיע באריזה של בקבוק שקוף שעליו מדבקה המציינת שהשמן גיר עבור פונטו ספייס.זה מה שמחסני היבואן שולחים לו).

נוזל קירור אכן צריך פראפלו אדום ולמהול אותו ביחס של 1:1.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובה, לגבי השמן למנוע, זה לא קריטי איזה שמן יש עכשיו? מבצעים ניקוז כשמחליפים?

כנל לגבי הנוזל קירור, היה לי פראפלו, המוסכניק הטמבל שם לי אחד אחר, ועכשיו אני שוב רוצה לקנות פראפלו, האם מספיק סתם להוציא את הקיים ולשים חדש או שצריך להתעקש על ניקוי עם לחץ מים במערכת?

לגבי השמן גיר, לא מצאתי אותו עדיין ואני מהצפון, אני אבדוק בחשבונית של המוסך מורשה אולי כתוב סוג השמן.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3019 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...