Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משומש לנהג יחיד 25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש רכב לסטודנט (נהג יחיד).

אני גר בראשלצ והולך ללמוד בכנרת.

מחפש רכב בטווח מחירים של 20K-25K שבממוצע יבצע את הנסיעה מהכנרת למרכז.

לא משנה ידני או אוטומוט.

דרישות:

אמינות

צריכת דלק

הרכבים שחשבתי עליהם:

1)דייהטסו סיריון

2)סוזוקי אלטו

3)סובארו B3

4)יונדאי i10

אני פתוח להצעות.

תודה:-)

פורסם

שלום, ובהצלחה בלימודים!

לגבי רכב לנסיעות כאלה, הייתי ממליץ לא להסתפק במכונית מיני כמו אלטו או סיריון או I10, אלא לחפש רכב גדול יותר ומרווח יותר, שיהיה לך נוח בנסיעות הארוכות.

גיר ידני זו בהחלט אופציה מבורכת, אם אין מגבלה גופנית שמונעת נהיגה עם גיר ידני. הוא יהיה חסכוני יותר ואמין יותר, למרות שתיבות ההילוכים האוטומטיות בשנים האחרונות מגלות אמינות גבוהה על-פי-רוב.

הייתי ממליץ להתמקד בקטגוריית הסופר מיני -כלומר I20 / ריו / קליאו / קורסה.

ה B3 היא משפחתית האצ'בק, נוחה מאוד אבל עצלה, עם מנוע שקצת קשה לו לפעמים, ולכן גם צריכת הדלק שלה תהיה גבוהה. אלא אם מצאת ממש מציאה, תוותר עליה.

אל תתפשר על הבדיקות המלאות לפני רכישה.

שלומי

פורסם
שלום, ובהצלחה בלימודים!

לגבי רכב לנסיעות כאלה, הייתי ממליץ לא להסתפק במכונית מיני כמו אלטו או סיריון או I10, אלא לחפש רכב גדול יותר ומרווח יותר, שיהיה לך נוח בנסיעות הארוכות.

גיר ידני זו בהחלט אופציה מבורכת, אם אין מגבלה גופנית שמונעת נהיגה עם גיר ידני. הוא יהיה חסכוני יותר ואמין יותר, למרות שתיבות ההילוכים האוטומטיות בשנים האחרונות מגלות אמינות גבוהה על-פי-רוב.

הייתי ממליץ להתמקד בקטגוריית הסופר מיני -כלומר I20 / ריו / קליאו / קורסה.

ה B3 היא משפחתית האצ'בק, נוחה מאוד אבל עצלה, עם מנוע שקצת קשה לו לפעמים, ולכן גם צריכת הדלק שלה תהיה גבוהה. אלא אם מצאת ממש מציאה, תוותר עליה.

אל תתפשר על הבדיקות המלאות לפני רכישה.

שלומי

דבר ראשון תודה רבה.

חשבתי על פג'ו 207 השאלה איך האמינות של הצרפתיות, כי ממה שאני יודע יצא להם שם של מכוניות לא אמינות.

פורסם

אתה מפוזר לגמריי מצד אחד אתה רושם רכב משפחתיים קומפקטיים ומצד שני אתה רושם רכבי מיני ועכשיו אתה רושם רכב סופר מיני.

תחליט באיזה סגמנט את רוצה להיות.

פורסם

זה שמעלי הסביר את זה בדיוק.

בכל מקרה אין לי כיוון אחד. אחרי שחקרתי קצת על מכוניות בתקציב הזה הגעתי למסקנה

שהסיריון מאוד מתאימה למה שאני רוצה מבחינת אמינות וצריכת דלק. ביצועים פחות חשוב לי.

השאלה אם יש עוד רכבים בסכום הזה שאמינים וחסכוניים.

פורסם

שים לב שבתקציב שלך נכנסת יופי סיטרואן C4 2008-9. הן אמינות, בטיחותיות, נוחות מאוד ויחסית למכוניות המיני - די חסכונית, בוודאי בנסיעות בינעירונית.

מה שכן, מניח שאין הרבה ידניות...

קליאו 1,400 ידנית שמורה במיוחד גם מאוד מומלצת.

בכל מקרה אל תתפשר לגבי היסטוריית טיפולים ורכב שמור מאוד. עדיף לרדת בשנת הייצור לטובת נושאים אלו.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
שים לב שבתקציב שלך נכנסת יופי סיטרואן C4 2008-9. הן אמינות, בטיחותיות, נוחות מאוד ויחסית למכוניות המיני - די חסכונית, בוודאי בנסיעות בינעירונית.

מה שכן, מניח שאין הרבה ידניות...

קליאו 1,400 ידנית שמורה במיוחד גם מאוד מומלצת.

בכל מקרה אל תתפשר לגבי היסטוריית טיפולים ורכב שמור מאוד. עדיף לרדת בשנת הייצור לטובת נושאים אלו.

ואיך סיאט איביזה 07 1.4 100כ"ס.

התיקונים כל כך יקרים?

• תוכן חדש...