Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה הרכב הראשון שלי ואני מחפש לקנות יד 1, בסכום של מקס' 45,000 ש"ח

ולא רוצה ליפול בעסקה.

הדרישות:

- חזקה בנסיעות בינעירוניות

- עלויות תחזוקה נמוכות

- ירידת ערך נמוכה

מה כדאי ולמה?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Ayal Avisar
פורסם

הארה קטנה ברשותך: פיקנטו היא רכב מיני מקבילה ליונדאי I10.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טכנית, הרכבים האלו יכולים לעשות בין עירוניות. האם זה החוייה הנוחה ביותר? לא. אבל בנהיגה רגועה בנתיב הימני במהירות חוקית לא אמורה להיות בעיה.

בכל אופן, אני הייתי מעדיף רכב יותר גדול אם אתה נוסע הרבה בבין עירוני.

מהרכבים שציינת, פאביה תיהיה החזקה ביותר, יש לה מנוע טורבו בדגמי הTSI, אבל גם גיר DSG7 שאליו אתה יכול לקרוא כאן בפורום לגבי נושא האמינות.

אחזקה נמוכה, אני חושב שרכב יפני/קוראיני יהיה עדיף. סוייפט זה אופציה לר רעה, אני חושב שבתקציב שלך נכנס הדגם הקודם עם מנוע 1.5.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבין הרכבים שבכותרת סוויפט תהיה הכי חזקה (1500), גם בשאר הפרמטרים היא טובה. הבעיה היא רמת המחירים ביד 2. 45K יקנו לך 2009 גג.

תבדוק גם מאזדה 2, רכב לא פחות חזק מסוויפט.

פורסם

אם אתה מחפש סופר מיני שתהיה זריזה הייתי מוסיף את המזדה 2 ברמת גימור דינמיק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהתגובות אני מבין שאולי אני צריך לעלות לקטגוריית משפחתיות?

הבעיה שאני גר בת"א (סופר מיני מסתדרות עם מצוקת חנייה יותר טוב)

פורסם

אל תיקח רכב גדול יותר מסופר מיני אם אתה גר בתל אביב - תעשה לעצמך טובה.

הייתה לי קיה ריו סדאן ועברתי לאיביזה האצ'בק והרבה יותר כיף להסתדר בחניות איתה בזכות המבנה(נכנס בקלות לחניות שהיה קשה לי עם הסדאן אם בכלל אפשרי),

אפשר לקנות האצ'בק משפחתית(כמו גולף או סיד) אולי אבל לדעתי אין טעם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קבע לעצמך סדר עדיפות בבחירת תכונות הרכב. לדעתי, אם מרבית הנסיעות שלך הן בתחומי העיר - ובמיוחד אם מדובר בת"א - חשיבות רבה לממדי הרכב וכושר התמרון שלו, גם אם זה על חשבון התאוצה בכביש בין עירוני. אם מרבית נסיעותיך הן בין עירוניות ממושכות נושא ציון הריסוק והנוחות הופך יותר חשוב, ויתכן שבמצב כזה עדיפות למשפחתית, גם על חשבון עלויות יותר גבוהות ואי נוחות בחניה בעיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...