Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי צריכת דלק של הקורולה - נתוני יצרן הם כמובן קשקוש - אני רואה 1 ל 11.5 עד 12 בנסיעה מעורבת עם נטייה קלה לבין עירוני בהתבסס על שנתיים וחצי ליסינג .

סגנון הנהיגה שלי מתון וחבר עם סיאט לאון 1.8 אוטומטי שנוהג יותר נמרץ בתוואי דומה מוציא 1 ל 12.5 - 13

הרכב בהחלט נוח ונעים במיוחד מושב אחורי נוח לעומת המתחרות אם כי לא חף מחסרונות :

1) כסא נהג - היו לי נוחים יותר .

2)לוח שעונים - מיושן .

3)רק חלון נהג נפתח / נסגר בלחיצה ארוכה . מה הקמצנות הזאת של טויוטה ? במאזדה 3 בת 11 כל החלונות עובדים כך

הגיר הרציף בסדר גמור - אינני משתמש כלל במצב ספורט . רועש מעט בעלייה ממושכת כמו שער הגיא - שורש אם אין פקקים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

איך אומר המערכון -

"חבוב, תגיע מתישהו לקורולה?"

פות"ש רוצה קורולה ולא מעניין אותו לשמוע ביקורת או המלצה על רכב אחר.

אז פות"ש:

רצית אמינות ושמירת ערך, קיבלת, קנה קורולה.

זה רכב בסדר גמור.

משעמם בטירוף, פלסטיקה בינונית, איכות הרכבה בינונית, בידוד רעשים בינוני, היגוי בינוני, נוחות בינונית, ביצועים בינוניים, אבל יחזיק שנים ארוכות בלי תקלות.

תתחדש.

עריכה אחרונה על ידי Bull-81

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

סגנון הנהיגה שלי מתון וחבר עם סיאט לאון 1.8 אוטומטי שנוהג יותר נמרץ בתוואי דומה מוציא 1 ל 12.5 - 13

אז הוא לא נמרץ או שהתוואי רחוק מעירוני (כלומר ת"א והמרכז).

הלאון לא מוציאה מספרים כאלה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

2)לוח שעונים - מיושן .

3)רק חלון נהג נפתח / נסגר בלחיצה ארוכה . מה הקמצנות הזאת של טויוטה ? במאזדה 3 בת 11 כל החלונות עובדים כך

בנוגע ללוח המחוונים, התאורה שלו בצבע כחול שאותי אישית מרדימה בחושך. לא מוצלח.

ברכב שנהגתי בו כל החלונות היו אוטומטיים לגמרי, לחיצה אחת וזה יורד ועולה עד הסוף גם מאחורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אז הוא לא נמרץ או שהתוואי רחוק מעירוני (כלומר ת"א והמרכז).

הלאון לא מוציאה מספרים כאלה...

גם אני הופתעתי אבל ראיתי יותר מפעם אחת. יכול להיות שהוא יותר בינעירוני ממני

פורסם
בנוגע ללוח המחוונים, התאורה שלו בצבע כחול שאותי אישית מרדימה בחושך. לא מוצלח.

ברכב שנהגתי בו כל החלונות היו אוטומטיים לגמרי, לחיצה אחת וזה יורד ועולה עד הסוף גם מאחורה.

אולי נהגת בדגם מאובזר יותר . בדגם לליסינג זה המצב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נהגתי ברכב השכרה.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
איך אומר המערכון -

"חבוב, תגיע מתישהו לקורולה?"

פות"ש רוצה קורולה ולא מעניין אותו לשמוע ביקורת או המלצה על רכב אחר.

אז פות"ש:

רצית אמינות ושמירת ערך, קיבלת, קנה קורולה.

זה רכב בסדר גמור.

משעמם בטירוף, פלסטיקה בינונית, איכות הרכבה בינונית, בידוד רעשים בינוני, היגוי בינוני, נוחות בינונית, ביצועים בינוניים, אבל יחזיק שנים ארוכות בלי תקלות.

תתחדש.[/quote

האוונסיס עדיפה או שגם היא בינונית במחיר מופרך ?

פורסם

ד"א, ראיתי בנתוני היצרן, שגיר רציף של קורולה יותר חסכוני בדלק מהגיר הידני. זה אכן כך? כי אני שוקל גם את הדגם הידני.

הסיביק לא תהיה צפופה? כי ישבתי בדור הקודם, ולא היה לי נוח כל כך, הרגשתי שהכל דחוס סביבי.

יש כאלה שמעדיפים סביבה של מטוס קרב, שהכל קרוב אליך, אני מעדיף סביבה שמזכירה רכב אמריקאי, איפה שהכל איפשהו שם, יש מזגן וקרוז קונטרול.

לכן אני לא מחפש רכב "צעיר".

גיר רציף בהחלט יכול להיות חסכוני יותר מידני מכייוון שהוא יכול לבצע התאמה טובה יותר של יחס העברה לתנאי נסיעה וגם יש לו תחום יחסי העברה רחב יותר שמאפשר סל"ד נמוך יותר בשיוט. אבל אני לא יודע האם טויוטה מיצרת את הגירים האלו בעצמה או שקונה אצל יצרן צד שלישי. לדעתי יש רק 2-3 חברות בעולם שמייצרות תיבות רציפות והן מכרות אותן לכל יצרני הרכב. בכל מקרה - רוצה אמינות מוחלטת - קנה ידני.

סביבית נהג של סיוויק אולי מזכירה מטוס קרב אבל לפחות היא מעניינת וייחודית, בקורולה אתה תראה את זה:

1111.jpg

זה לא ממש מזכיר רכב אמריקאי, מזכיר יותר יונדאי אטוס או דייהו מאטיז משנות ה 90.

פורסם

הלכתי עם חבר לעשות סקר רכבי חברה לפני שהוא בוחר אחד,

הבחור יחסית גדול(גם אני לא קטן) וחיפשנו רכב נוח ובקורולה כמו שקרה לי ביאריס שיגע אותנו דבר אחד - אי אפשר למשוך אחורה את הכיסא נהג מספיק, אתה חייב לנהוג צמוד להגה וזה מחרפן אותי, אין מקום לרגליים והתחושה היא קלסטרופובית אבל נשאר מלא מקום פוטנציאלי מאחורה למשוך את הכיסא.

הרכב שהיה לו הכי נוח ואותו הוא לקח זה הI35 שהרגיש לו הכי מרווח(ונתן תחושה הכי "אמריקאית")

Sent from my D6603 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תנוחות נהיגה משתנות מאדם לאדם,

רק חשוב שאתה הולך לראות את הרכב תכוון את המושב לתנוחת הנהיגה שלך ותוודא שהוא באמת מתאים לה שלא תתאכזב(לכלל אצבע כל רכב).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תבקש סיבוב על האוונסיס ואז תראה מה ההבדלים בניהם (שונים לגמרי).

לגבי הקורולה: לפי דעתי: קנייה בטוחה, רכב בעל אמינות מוחלטת, שידוך מעולה (הכי טוב) בין הגיר למנוע, שנירת ערך מהטובות שיש (אם לא הכי טוב), איכות חומרים מעולה(מחזיק כמו חדש לאורך השנים), גיר 7 הילוכים, אין התעסקות עם טיימיניג (שרשרת לא נוגעים), למי שמחפש שקט נפשי לשנים קדימה (והיום קשה מאוד למצא את השקט הזה כי כבר בונים אחרת וזה לא מחזיק), זה ה-רכב. למי שמחפש ביצועים עוצרי נשימה אחיזת כביש של אלפה רומיאו זה לא הרכב, ואגב אפשר להוציא בשקט 1 ל 15 בממוצע עם מזגן, רכבי ליסינג כמובן קיקים כל היום תגיע גם ל 1 ל 11.

תבקש נסיעת מבחן.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אבל אני לא יודע האם טויוטה מיצרת את הגירים האלו בעצמה או שקונה אצל יצרן צד שלישי.

לפי מיטב המסורת היפנית של ייצור-רזה, טויוטה לא מייצרת כלום בעצמה, היא קונה מצד שלישי (שבבעלות חלקית של טויוטה, כשמדובר ברכיב משמעותי).

למשל, Aisin.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...