Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שאלה לגבי ממיר מתח מ12 v ל220v

והספק 1500 w

רציתי לקנות אחד כזה מהאיביי למשל והשאלה שלי היא האם יש מכשיר או חברה מומלצת מה היתרונות והחסרונות , השימושים שאני צריך אותו הם הפעלת מטענים לסוללות של מברגות ומקדחות, הפעלת פרוזקטור, דיסק חיתוך, רתכת וכדומה .

הנה קישור לאחד כזה מה דעתכם? http://m.ebay.com/itm/1500W-Car-DC-12V-to-AC-220V-Power-Inverter-Charger-Converter-for-Electronic-FM-/231576398301?nav=SEARCH

פורסם

עבור הספק כזה הייתי ממליץ לקחת גנרטור מושתק קטן של סביבות 1000-1500W (גם אם זה עולה פי 10)

מה שאתה מזמין מהחברות הסיניות הייתי אוטומטית מוריד 30-40% מההספק שהם מצהירים עליו

היציבות של השיט הסיני הזה לקפיצות מתח הוא לא משהו ועלול להרוס דברים אלקטרוניים שדורשים יציבות מתח

פורסם

אם אתה צריך כלי עבודה - רק עם גנרטור בגודל מתאים, שים לב שבהנעה כלי עבודה דורשים הספק מכובד, שהממיר לא יכול לספק. וגם גנרטור צריך להתאים לזרם ההנעה, ולא רק לזרם העבודה

להטעין סוללות ממיר יעשה את העבודה. כפי הנראה תצטרך להשאיר מנוע עובד

פורסם

לרוב השימוש יהיה באמת להטענת הסוללות ודברים בסיסים ופחות לרחתכת לדעתכם הוא ממש מספיק הממיר שהבאתי כאן ? אני מעדיף לא להשקיע בגנרטור כי אני לא יתשמש בו באופן שוטף שהוא יצדיק את ההשקעה לכן רציתי לקנות משהו קטן וקומפקטי ? האם זה מספיק ? יש לכם חברה מועדפת ? תודה רבה לכם על התשובה המהירה

פורסם

גם אם תקבל כזה הספק אתה תחסל את המצבר דיי מהר...

אני מסופק אם האלטרנטור ישנה את המצב כשהרכב דולק בסרק...

כלכלית: גנרטור (או חוט מאריך) יותר משתלם לדעתי..

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדיין לא מומלץ אם זה משהו שעובד יותר מכמה דקות.

(אם מדובר לדוגמה במזגן אז גם צריך לחשב פיק התנעה בהרבה מקרים)

אל תשכח שהמרה גם לוקחת 15%-+

אם מדובר במשהו ממש לקצת זמן אז רק כשהמנוע עובד..

להטענת סוללות תמיד רצוי לקנות או לייצר מטען של 12v, אתה חוסך המרות מיותרות, גם למחשב נייד תמצא מטען ייעודי.

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

• תוכן חדש...