Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר קלאסיק 2000/1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות לנסר ובררתי קצת על האוטו, ראיתי שהמומנט המירבי הוא ב 5000 סל"ד לעומת ממוצע של 3800 סל"ד בסוזוקי בלנו וניסאן אלמרה.

והשאלה אם זה אומר שבהאצות ביניים צריך להגיע לטורים גבוהים מאוד כדי לקבל את הכח הדרוש למשל לבצע עקיפה בטוחה (סל"ד הכי גבוה ברכב הזה הוא 5500).

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אם אתה מחפש האצות ביניים ומומנט, אין לך מה לחפש ברכב הזה.

זה אוטו שנועד לשנע אותך מA לB במינימום הוצאות וכאב ראש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מחפש יותר מידי, אבל בהשוואה לרכבים שציינתי השאלה אם זה משמעותי למשל לגבי עקיפה שלא משנה באיזה רכב אתה נוהג לפעמים צריך לבצע אותה.

פורסם

אתה מדבר כאן על רכב בן 15, ומישהו אמר לי פעם, כשהיה לי רכב בערך בגיל הזה, שאלה רכבים שאתה אומר תודה אם הוא נוסע.

כל המספרים האלה - אין להם הרבה משמעות כי הם מדברים על רכב חדש, לא על מנוע עם בלאי של 15 שנה על הכביש.

הביצועים יהיו תלויים מאוד בכמה נסע הרכב, איך נסעו עליו ובעיקר איך הוא טופל ותוחזק במשך השנים.

פורסם

מכרתי לפני חודש לנסר שנת 2000 עם 235 אלף ק"מ. יד שלישית אצלי, החזקתי אותה 6 שנים.

הרכב אמין מאוד, זול מאוד לאחזקה, ועושה את עבודתו נאמנה.

עוקף בסדר גמור מבלי להגיע ל 5000 סלד.

אם אתה מחפש ראש שקט והוצאות מינימליות זו אופציה מעולה.

אני מניח שהאלמרה טובה ממנו, דגם ה 1800 כמובן.

הבלנו פחות טובה לטעמי.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...