Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, יש לי מגאן 05' בנזין ידנית.

לאחרונה הרכב לא מגיע לטמפרטורת עבודה, נשאר על 0 מעלות, ולסירוגין עולה ל90 מעלות וחוזר ל-0.

בנוסף, צריכת הדלק גברה לכמעט כפול.

זה קרה לי לאורך מיכל שלם, וחשבתי שמדובר אולי בדלק מהול (היה קצת חוסר סחיבה בנוסף),

לאחר שמילאתי מיכל חדש בתחנת דלק אחרת, בחצי המיכל הראשון הכל היה תקין, והבעיה שוב חזרה כעת.

הרכב לפעמים מגיע ל90 מעלות, ונשאר שם לכמה דקות, ושוב יורד ל0 מעלות, גם בנסיעה עירונית וגם בנסיעה בין עירונית מתנהג בדיוק אותו דבר, גם עם מזגן וגם בלי מזגן.

ניסיתי לשלול כל דבר אפשרי ואני לא מצליח להגיע לשום מסקנה.

הרכב אחרי טיפול, וטסט לפני חודשיים, כל הפילטרים והפלאגים חדשים.

מה יכולה להיות הבעיה? קרה למישהו?

פורסם

הצריכת דלק נובעת מזה שטמפ המנוע נמוכה המחשב נותן תערובת יותר עשירה.

האם בירידות ונסיעה בין עירונית הטמפ יורדת ובנסיעה עירונית ועמידה במקום הטמפ 90?

פורסם

כאשר מחוג ל0 האם רדיאטור חם וגם תמדוד חם המנוע,אולי מד חום השתגע ונותן דיווח שגוי למחשב ואז מכאן כל הבלגן.גם אם נטפס טרמוסטט לא הגיוני שחם יורד ל0 ומייד עולה ל90 או להיפך.

מה קורה שרכב עומד בN ותן גז ל3000 סלד ,מה מציג מחוג?

פורסם

נשמע כמו חיישן טמפרטורה תקול.

המלצה שלי לך למוסך מורשה ויאבחנו לך את התקלה ויחליפו רק את מה שצריך (אומנם במחיר יותר גבוה מאשר מוסך ״רגיל״) ולא יחליפו חלקים בשיטת מצליח.

פורסם
הצריכת דלק נובעת מזה שטמפ המנוע נמוכה המחשב נותן תערובת יותר עשירה.

האם בירידות ונסיעה בין עירונית הטמפ יורדת ובנסיעה עירונית ועמידה במקום הטמפ 90?

כן, קרו מספר פעמים בהן בעמידה הטמפרטורה עלתה וכשחזרתי לנסוע היא ירדה ל-0 מעלות.

בגדול גם בתחילת נסיעה הטמפרטורה על 0.

• תוכן חדש...