Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוכן לתרום את ה303 החדש לניסוי (לא יודע אם נוסחא שונה, אבל אריזה שונה, והעמידות מטורפת לדעתי)

פורסם

אני מוכן לתרום איזור פלסטיק ליד השמשה שאוכל כל היום שמש לניסוי(כמובן הכנה סטרילית :p ), מי שרוצה לראות עמידות ורוצה לראות בהשוואה ובנוסף לאופטי בונד פלסטיבלינד ואנדורס מוזמן להביא לי דוגמיות :)

פורסם

היום התחלתי לעשות מה שהספקתי בקצרה .

יש תמונות של הדלת לפני מלא שומן ואיכסה וחוסר ברק .

ניקוי עם apc compo דילול 1/2

יבוש .

מריחת הציפוי קארמיק לפלסטיק

זמן המתנה

ניגוב

תוצאה מדהימה בקרוב ידווח על עמידות מדי חודש.

היצרן טוען שנה .

uploadfromtaptalk1466535345484.jpguploadfromtaptalk1466535362531.jpguploadfromtaptalk1466535384185.jpguploadfromtaptalk1466535401988.jpguploadfromtaptalk1466535414446.jpg

uploadfromtaptalk1466535493387.jpg

uploadfromtaptalk1466535511476.jpg

פורסם
כמו שיוגב אמר, נראה מאוד גלוסי.

איך זה מתנהג עם טביעות אצבע, סימני ידיים וכדומה?

החומר הידרופובי אני כל הזמן נכנס עם ידים מלוכלכות ונוגע בהגה שגם עבר ציפוי בדלת השניה שכבר ציפיתי וכאלה ושום דבר .

הקטע שבלילה המראה טבעי בבוקר הוא ממש נוצץ אבל לא משנה כמה תיגע זה לא דביק שומני וכו..

כל הדלת הזאת השתמשתי במל וחצי ועוד נשאר לי חומר

פורסם

איזה חומר זה בדיוק? לדעתי נראה מעולה. אכן קצת גלוסי אבל כל עוד לא משאיר שומניות על הידיים מבחינתי מצויין

Opel Adam S 2017

פורסם
איזה חומר זה בדיוק? לדעתי נראה מעולה. אכן קצת גלוסי אבל כל עוד לא משאיר שומניות על הידיים מבחינתי מצויין

ציפוי של ננו קארמיק .

הגלוס בתמונות זה לפני הניגוב אצלכם לכם מחר באור יום

• תוכן חדש...