Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט , פגוש דפוק ועוד .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

השבוע הייתי בטסט ראשון עם הטיוטה האהובה שלי.

ידעתי שאני הולך להיכשל כי לפני יומיים מישהי הועיל בטובו לעקם את הפגוש האחורי בצורה קטסטרופלית.

אז שני שאלות יש לי:

הראשונה היא לגבי הפגוש, נראה לי שצריך להחליף כי הנזק הוא די רציני. שאלתי את אחד המוסכים בתלפיות והוא אמר לי 1170 לאחד חדש כולל הרכבה. לא בא לי להוציא כל כך הרבה ... אני מאמין שאוכל למצוא בחלקי חילוף בזול ממש ואם יהיה לי מזל אולי אפילו בצבע שלי (ככה שאוכל לחסוך צביעה). מישהו מכיר חנות של חלקי חילוף בי-ם מלבד היפר חלף שאיתו כבר בדקתי.

השנייה היא לגבי הטסט. יש כל מיני נתונים שם לגבי כוח בלימה וכיוון גלגלים ועוד . אני לא סומך כל כך על הבוחנים העייפים של המכון. אז הייתי שמח אם תוכלו להגיד לי אם יש משהו שצריך להדאיג אותי למרות שאת הסעיפים האלה הוא עבר בטסט.

תודה וסעו ברכה

IMG_20160605_160502.jpg

IMG_20160608_082235.jpg

פורסם
אהלן כולם,

השבוע הייתי בטסט ראשון עם הטיוטה האהובה שלי.

ידעתי שאני הולך להיכשל כי לפני יומיים מישהי הועיל בטובו לעקם את הפגוש האחורי בצורה קטסטרופלית.

למה הלכת לטסט במצב שרכב לא תקין ?

מי מה אתה מוטרד מבדיקה הרי עברת ולא גבולי אז הכל בסדר.

פורסם

יש לי עד שבת לעשות את הטסט ... אז לא הייתה לי ברירה .

נגיד זה שיעילות בלם עזר היא 37 אחוז נראה לי קצת מחשיד.

פורסם

"בלמי עזר" - מערכת בלמים הפועלת בצורה ישירה על הגלגלים המורכבים לפחות על סרן אחד של הרכב ומאפשרת האטת המהירות לפחות ב-2 מ/שניה בשניה כשהרכב עמוס וכן החזקתו במצב בלימה בכל דרך ובכל שיפוע גם בשעת חניה.

37 % -זה בסדר

פעם Buki הסביר:

מספר "יעלות בלם שרות" כולל שקלול של הקידמי+אחרי, למרות שהם נבדקים בנפרד.

אם באחד הסרנים נמדד כוח בלימה פחות מ 50% משקל הסרן - לא עובר.

בבלם עזר (שזה בלם יד) מותר שתהיה יעלות נמוכה יותר, לא יודע מה מהספר המדויק.

הבדיקה תקינה, כל הערכים רחוקים מלהיות גבוליים, ואין הפרש גדול בין ימין לשמאל.

נגיד, משקל בסרן קידמי 1000 קילו.

כוח בלימה שנמדד בשני הגלגלים באותו סרן (ימין + שמאל) צריך להית לפחות 500 קילו, כלמר 50% מ 1000. הפרש בין ימין לשמאל צריך להיות עד 30% מהמספר הגבוה יותר.

אותו דבר סרן אחורי.

• תוכן חדש...