Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו שאני לא בטוח שזה המפרט לטיפול

שים לב למחיר טיפול ראשון שם, הרי בוודאות מדובר במינימום שזה פילטר שמן ושמן, המחיר ₪523

טיפול שלישי ₪665, אני מניח שזה ראשון עם תוספת של פילטר אוויר או מזגן

אם אמרו לך שטיפול חמישי זה בסה"כ כמו הראשון אבל עם חצי ליטר נוזל קירור, הרי הם דורשים (811-523) ₪288 עבור חצי ליטר נוזל, וזה נראה לי קצת הזוי, משהו פה מתפספס

מק"ט 0894024000 "נוזל קירור מנוע ]אנטיפריז[ 4 ליטר" עולה ₪213 לפני מע"מ, זה בטח לא החצי ליטר שדיברו עליו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לא התפספס, המק"ט שרשמת זה המק"ט שמשתמשים ביונדאי וזהו המחיר שהוא נתן לי. הוא אמר שהם מחליפים חצי ליטר ואת כל השאר משאירים כמו שהוא, אני מניח שהוא התכוון לכך שאני רוכש 4 ליטר ומקבל 3.5 בבקבוק חתום אחרי שאיבה ממיכל העודפים.

פורסם

ואז אתה אמור להגיע הביתה ולבקש מאסף שיעזור לך לנקז את הרדיאטור? או מה בדיוק אתה אמור לעשות עם 3.5L אנטיפריז? :shock:

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

xmle4v.jpg

מילא האנטיפריז העודף, הם סירבו לקבל אנטיפריז מקורי של יונדאי שכבר נרכש במוסך אחר ברשת עם קבלות :lol:

למרות שאני לא סובל מורשי יבואן באופן כללי, יש תהום פעורה בין השירות של מורשה טויוטה לבין השירות של מורשה יונדאי.

במורשה טויוטה X נתנו לי להשתמש באנטיפריז ושמן גיר שקניתי במוסך מורשה יבואן אחר באזור מקום העבודה שלי כשהחלפתי את משאבת המים ורעננתי שמן גיר ביאריס, ורק רצו קבלה של רכישה במורשה טויוטה והורידו לי את זה מהמחיר הכללי.

התלבטתי אם לגשת למורשה על מנת שיהיה רישום של הטיפולים כמו שצריך בעת מכירת האוטו, אבל אני פשוט לא מתכוון לדרוך אצלהם לטיפולים. כי אם בטיפולים כאלה הם דושבאגים (סליחה על הבוטות), מה קורה כשצריך דיאגנוסטיקה לתקלות? מי ערב לכך שהם לא ינסו לדחוף דברים שלא דורשים תיקון?

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

שמע יצא להם קצת dick move, אבל "בגדול" למה אפשר לצפות ממוסך מורשה יבואן?

העבודה יקרה, החלפים יקרים, מדי פעם יש דברים בסגנון הזה שקצת קשה להסביר אם אתה לא שיכור

רכב בן 5 לא הייתי לוקח למורשה, יש מספיק מוסכים טובים אם אתה רוצה לשמור על רצף חשבוניות

אני מבין שהלכת אליהם רק כי היה לך שובר שמקנה הנחה, אז שילמת 500 שקל על טיפול קטן, תחליק, יש אנשים שנפלו בסכומים גדולים יותר

פורסם

את הטיפולים בשנה האחרונה התחלתי לבצע לבד.

חלפים מקוריים אני קונה מיונדאי-שופ ולפעמים מה שניתן דרך האתר KORAPS (ממדרום קוריאה).

אני מציע לכל מי שיש לו יכולת ורצון לבצע טיפולים שוטפים בעצמו וללמוד מהפורום / כנופיית הטיפולים השוטפים / אינטרנט וכו'.

מי שפחות בעניין, כדאי שיטפל במוסך שאינו מוסך יבואן עם מחירים סבירים ושנחשב אמין.

אני בטוח שתמצאו המלצות בפורום וכו'.

פורסם

לא חסרים מקרים כאלה שמנסים "לקנות" לקוחות עם שוברי חרטוט כלשהם, מפליצים לך מחיר גבוה כדי שהשובר יתן לך בסופו של דבר מחיר דומה למקור, סביר להניח שאם היית מגיע ללא שובר לטיפול רגיל היית מקבל מחיר קצת דומה אולי יותר יקר במעט.

מזכיר לי את כל אותם "מבצעי חיסול" של הסופר פארם על הבשמים, מעלים מחיר פי 1.5 ועושים לך הנחה של 30 אחוז, לא תודה, אני מזמין מחו"ל בחצי מחיר.

Opel Adam S 2017

פורסם

המחיר היקר הוא לא על היונדאי שלך אלא גניבה נוראית על העבודה.

כנופית הטיפולים כבר נאמר פה?

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

• תוכן חדש...