Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקרת שיוט 307 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון ( כמה חודשים) יש לי בעיה בבקרת שיוט

היא פתאום מתנתקת אפילו שאני עכשיו מכוון על מהירות מסויימת היא מתנתק כלומר גם היא בשימוש וגם אם לא היא מתנתקת וחוזרת לפעמים ממש תוך שניה היא מתנתקת וחוזרת וכן הלאה צילמתי סרטון

איפה הבעיה יכולה להיות?https://vimeo.com/168786086

Sent from my iPhone using Tapatalk

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

מה שלום מתג אור בלם? יש מצב שחיבור שלו רופף?

תופעה דומה הייתה לי ב307 2.0.

בסוף התברר שהתקלה הייתה במתג

פורסם

אם הייתי בקשר איתו היית אומר לך מה שלומו [emoji3]

נשמע באמת מקור הגיוני לבעיה

השאלה איפה הוא נמצא?

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

בחלק העליון של דוושת הבלם.

מדובר בכפתור קטן שהדוושה לוחצת עליו כאשר לא נוגעים בה, לחיצה על הדוושה מרחיקה אותה ומאפשרת למתג להפתח.

יום טוב גם לך

פורסם

Ok

מחר אסתכל

בכל אופן איך אפשר לדעת אם הכפתור תקין או לא?

פורסם

ראיתי את המתג

נראה בסדר

בכל אופן שאני חושב על זה הבעיה לא במתג מכיוון שבעיה במתג הייתה מדמה כאילו שיש לחיצה על הבלם ואז הבקרת שיוט הייתה מתבטלת אבל עדיין נשארת בסטנד ביי

מה שקורה אצלי שהבקרת שיוט מתנתק לגמרי כאילו כיביתי אותה עם הכפתור שליטה

אז אני מתאר לעצמי שהבעיה היא בחיבורים החשמליים של הבקרת שיוט

השאלה איפה הם נמצאים

נ.ב

הבקרת שיוט הותקנה בארץ בזמן שרכשתי את האוטו זה היה חלק מתוספות אפשריות

פורסם

היא הותקנה בארץ אבל היא מקורית של היצרן.

בקרת שיוט לא כוללת שום חלק פיזי נוסף למעט סטיק הפעלה.

ההתקנה מסתכמת בהכנסת הסטיק למקום יעודי עבורו ביחידת ידיות איתות/מגבים ועידכון נוכחות המערכת במחשב.

פורסם

אז יכול להיות שהסטיק גורם לבעיות?

אם לא אז מה עוד יכול להיות?

• תוכן חדש...