Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוטוס אליז לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לדעת אים המכונית יכולה לעבור תקינה בארץ ,ולקבל אישור רישמי לנוע על כבישי ארצנו

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

הגירסה עם המנוע של טויוטה 190 כ"ס, צריכה להיות עם אמינות טויוטיתאופציה פחות יפה אבל חזקה יותר זולה יותר (נדמה לי) ואותה מכונית מתחת למעטפת החיצונית

היא האופל VX220

.I'm a blocked user

פורסם

נאמר לי בתערוכת ג'נבה 2003 שיש להם מגעים עם ישראלים בעניין נציגות בארץ אך מאז לא ידוע לי אם יש ישנה פעילות בנושא (תברר בטלפון/פקס/דוא"ל בסה"כ יש להם חבר'ה לעניין והם ישמחו לדבר איתך בגובה העיניים).

לעניין ההגה לא צריכה להיות בעיה בנושא. בעניין האמינות הן השתפרו מאדבשנים האחרונות (בעבר עלתה השאלה האם ניתן יהיה בקומבינציה להסדיר טיפול במנועי הרובר בחברת המזרח אך נכון לעכשיו נראה שלא יצא מזה כלום). לעניין המזגן, זה אופציונלי.

מחד, עכשיו כשיש סוף סוף התעסקות בחקיקה בעניין הספורט המוטורי זה נראה קרוב מתמיד, מאידך אחרי שטיפת המוח של אור ירוק/הכט אין לדעת איזו השפעה תהיה לכך על משרד הרישוי (גם אם פורמלית הנושאים לאו דווקא קשורים):roll:

פורסם

יש לה שוק?

:shock::drinking:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
הגירסה עם המנוע של טויוטה 190 כ"ס, צריכה להיות עם אמינות טויוטיתאופציה פחות יפה אבל חזקה יותר זולה יותר (נדמה לי) ואותה מכונית מתחת למעטפת החיצונית

היא האופל VX220

אז אתה בעצם אומר שהגרסה עם מנוע רובר לא אמינה?

כי אני נסעתי 800 ק"מ בדגם עם מנוע רובר והיא לא התקלקלה אפילו פעם אחת....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לוטוס בבעלות של מלזיה.

שהיא מדינה מוסלמית.

והם ממש אבל ממש לא אוהבים אותנו.

המכונית נמכרת בארה"ב בלי פגושים אמריקאים,שזה החוק שם לשים פגושי ענק נגד תאונות.

וזה מבסיר כמה המכונית בטיחותית.

מה שכן אין שוק בארץ.

אין אוטומט.

רק שתי דלתות.

אפילו שטיח על רצפת האלומיניום זה אופציה.

אבל אם אתה באמת רוצה לוטוס.

לוטוס אספרי יצאה לעולם ב 1976.

שנה הבאה יהיה אפשר להביא לארץ עם מספר אספנות.

אייל

פורסם

ל-VX220/ספידסטר אין מזגן. (אגב, VX=ווקסהול, ספידסטר=אופל)

אבל לאליז האמריקאית יש מזגן.

האליז החלה להמכר בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות לא מכבר, במחיר שמתחיל ב-43K$ לדגם 2005.

אני זוכר שעברתי באתר שלהם לפני מספר חודשים והיה ניתן להזמין ולהיכנס לרשימת המתנה.

אני מקווה שכמו שקיימות היום מיאטות שהגיעו ביבוא אישי לפני היבוא המסודר ב-95', לא יירחק

היום שנראה אליז אמריקאיות בארץ.

http://www.lotuscars.com

דניאל, מקווה.

MCS 2008

פורסם
לוטוס בבעלות של מלזיה.

שהיא מדינה מוסלמית.

והם ממש אבל ממש לא אוהבים אותנו.

לא מדינת מליזה עצמה. קב' לוטוס היא בבעלות PROTON (שהיא חברה מליזית). חוץ מזה ככל שידוע לי אין בעיה שלוטוס תמכור מכוניות בישראל זה לא מה שמכשיל את היבוא (גם ווסטפילד, קייטרהאם ועוד חברות לא נמצאות כאן ואין בינהן שום קשר PROTON).

מה שכן אין שוק בארץ.

אין אוטומט.

רק שתי דלתות.

אפילו שטיח על רצפת האלומיניום זה אופציה.

אני לא בטוח שאין לה שוק אבל האליס בהחלט לא נוחה ליום יום.

נ.ב.

מישהו עוד זוכר את הגרסה של דייהו לVX220?:wink: (בקרוב בחב' הליסינג הקרובות לביתכם :lol:)

http://images.search.yahoo.com/search/images/view?back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3Fp%3Dgm%2Bdaewoo%2Bspeedster%26fr%3DFP-tab-img-t%26toggle%3D1%26ei%3DUTF-8&h=853&w=1280&imgcurl=blog.iemoto.com%2Farchives%2FsIMG_1205.JPG&imgurl=blog.iemoto.com%2Farchives%2FsIMG_1205.JPG&size=209.7kB&name=sIMG_1205.JPG&rcurl=http%3A%2F%2Fblog.iemoto.com%2Farchives%2F000004.html&rurl=http%3A%2F%2Fblog.iemoto.com%2Farchives%2F000004.html&p=gm+daewoo+speedster&type=jpeg&no=1&tt=2

מצמץ, קנה אוויאו קבל VX220:-P

פורסם
לא מדינת מליזה עצמה. קב' לוטוס היא בבעלות PROTON (שהיא חברה מליזית). חוץ מזה ככל שידוע לי אין בעיה שלוטוס תמכור מכוניות בישראל זה לא מה שמכשיל את היבוא (גם ווסטפילד, קייטרהאם ועוד חברות לא נמצאות כאן ואין בינהן שום קשר PROTON).

אני לא בטוח שאין לה שוק אבל האליס בהחלט לא נוחה ליום יום.

נ.ב.

מישהו עוד זוכר את הגרסה של דייהו לVX220?:wink: (בקרוב בחב' הליסינג הקרובות לביתכם :lol:)

מצמץ, קנה אוויאו קבל VX220:-P

1.אין הרבה הבדל בין ממשלת מלזיה לחברת פרוטון.זה אותם אנשים .

2.ווסטפילד, קייטרהאם, ARIEL ATOM וכל השאר לא עומדים בתקן הארופאי,לוטוס כן(חוץ מ 340R)

3.KIA קנו מלוטוס את הזכויות לייצר את ה ELAN ,שמישהו ינסה להביא אחד כזה לארץ

Lent%20ELAN.JPG

אייל

פורסם

לא צריך את האליז, שיביאו את הספידסטר טורבו , אחת המכוניות הכי חמות היום בשוק האירופאי.

930 קילו , 200 כ"ס , 0-100 ב 4.7 שניות ,שילדה של אליז וביצועים של מכונית על.

גם המחיר לא אמור להיות כזה גבוה , מחירה בבריטניה זהה למחיר WRX STI.

יאללה UMI, לכו על זה

• תוכן חדש...