Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי

פיג'ו 206 xt 1600 אוט'..

אני רוצה לעשות מספר שינויים ואיבזור :

1. אני רוצה להוסיף ספויילר אורגינל של פיג'ו

2.להחליף בקליות לשקופות (פנסים שקופים)

3.האם אני יכול לצבוע את הפגוש והפנלים של הדלתות באותו צבע? (האוטו כסוף הפנלים והפגוש שחורים)

ואם כן, איפה אני יכול לעשות את זה וכמה זה עולה..

והשאלה העיקרית שלי היא האם למישהו יש מושג האם אני יכול לעשות את כל אלה במוסך המרכזי של פיג'ו בבני ברק?

תודה על העזרה

פורסם

דבר ראשון תתחדש:-P

ואם אתה רוצה להתעלל ברכב נראה לי שפיט סטופ יכלו לעזור לך www.mih.co.il

ואולי בכלל עדיף שתתייעץ קודם לכן בפורום שיפורים www.max-tuning.com

אגב, הספויילר שאתה רוצה עולה בלובינסקי כ-1135 שח. זה לא מעט לחתיכת פס הזאת

http://www.lubinski.co.il/Fset.asp?URL=catalog%2Fcatalog2%2Ehtml&xpos=461%2E8&wpos=73

מקווה שעזרתי במשהו, יום טוב.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם

את הצביעה של הפגושים אתה יכול לעשות בכל מקום שעושה פחחות וצבע לרכבים.

עדיף להגיע עם הפגושים מפורקים ככה זה יעלה הרבה פחות.

את התוספות הללו אני לא הייתי עושה בלובינסקי, אלא מזמין חלקים מEBAY או קונה יד שנייה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תודה רבה על התשובות של שנייכם

קודם כל -

אני יודע פחות או יותר תמחירים של לובינסקי .. אבל בכל זה אני מברר אם אני יכול להחליף שם את כל מה שאני מחפש או שיעשו לי בעיות כי זה לא רכב חדש או משהו כזה?!

ודבר שני כמה אמור לעלות לי הצביעת פגושים ?? לא כולל פירוק למה אני לא רוצה להתעסק אם זה ..

האם תיהיה אם זה איזה שהיא בעייה בטסט של האוטו?

ומזה ביכלל Ebay ?? ואיך אני מזמין וכמה יעלה לי פחות או יותר?!?!

פורסם

כפי שנאמר בעבר ע"י רפי אם אני לא טועה שהמליץ לעשות צבעות שכזאת אצל מוסכי אופנועים שעושים גם פלסטיקה (צביעה לאופנועים) הם מתמחים בצביעה ובעבודה עם פלסטיק.

פורסם

טוב עשיתי איזהעשרים חיפושים ולא מצאתי תשובה לשאלתי!!!

מישהו יכול לתת לי פחות או יותר סדר גודל של מחיר לצביעת פלסטיקים? (ללא פירוק ואם פירוק)

ואיפה כדאי , מומלץ, ''זול'' .... לעשות את זה ???

פורסם

לגבי מחירים - תיאלץ לבצע סקר שוק בעצמך.

לגבי מקום - נראה לי שבאופן טבעי יש לגשת לפחח.

ציין איזור מגורים (אני מאמין שבחיפוש ה-21 תמצא משהו גם בפורום) או חפש בדפי זהב / האתר של רפי , או המתן לתשובות המשתתפים.

• תוכן חדש...