Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה חדשה 1.2 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חושב לקנות את הפאביה החדשה עם גיר אוט'.

אשמח לקבל חוות דעת חיוביות ושליליות לגביי הרכב, אשמח גם מאנשים שיצא להם לנהוג בו וכו'.

בנוסף, אני חושב לעשות טרייד אין על הפיאט פונטו איבו שלי, שנת 2011, גיר ידני, יד ראשונה. 45 k ק”מ. המחירון הוא 46 והמשוכלל 52. השאלה היא בכמה משתלם למכור אותה וכו'.

לתשובתכם אודה.

דוד

פורסם

אני הייתי מעדיף את האיביזה או פולו למען האמת,האיביזה מעט פחות מאובזרת אך עולה הרבה פחות,אך עם איכות חומרים עדיפה.

הפולו כניראה תהיה מעט זריזה אבל מרווחת יותר מאחור,מושבים טובים יותר במיוחד האחורי איכות חומרים משמעותית טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התכוונתי לפחות זריזה,כי הגירסה של 90 כ"ס מתומחת במחיר של הסקודה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איכות חומרים פחות טובה מהמתחרות,מושבים קדמיים נוחים אך מאחור בגלל זווית גב לי לא היה נוח.

גם עיצוב חיצוני ניראה מעט מיושן.

מנוע tsi זריז והשילוב עם הגיר יוצר רכב זריז עם תיבה מעולה.

פורסם

הפאביה הנ"ל שקטה מאוד, נעימה מאוד והגיר מגיב מצוין, למעט יציאה מהמקום (מעמידה), אז הוא משתהה לשניה. במקרה יצא לי לנהוג על כזו חדשה לפני מספר ימים.

אני אישית מאוד התרשמתי לטובה.

לגבי הפונטו. נשמע שיש לך רכב עם נתונים די טובים והביקוש אליו (ממה שאני מכיר, ייתכן ואני לא מעודכן) לא רע, שמור אותו אצלך ומכור אותו בשוק הפרטי, תקבל יותר כסף.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

פתחו כבר כמה נושאים על השאלה שלך תעשה חיפוש, יש לי פאביה 2015 חסכונית בדלק נוחה לנסיעה, בידוד רעשים מעולה.

• תוכן חדש...