Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Abarth Track day מנחת מצדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תביא לי את ה-40 אלף שאני חוסך בקניה של אופל אדם S (בהשוואה לאבארת 500) ואני עושה 3 קורסי נהיגה בחו"ל על מסלול מרוץ אמיתי עם רכב מרוץ אמיתי.

מצד שני, אני תמיד העדפתי שווארמה טובה על מסעדות יוקרה.

עזוב אותך, תרד ישר לסוזוקי אלטו ותחסוך מספיק לעשות קורס מרוצי מטוסים (red bull air racing).

בכלל, אם תרד לאוטובוס תוכל לעשות סיבוב על מיג 29.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אופל אדם s זה לא לרדת, ידידי. זה לעלות.

אפילו על פי הנתונים היבשים (הלא מחמיאים לאבארת), זה חתיכת ירידה.

למעשה, אפילו סקודה אוקטביה בשמלת ליסינג זה פחות לרדת מאופל אדם.

פורסם

מה מאכילים אתכם שם בטיולים של אבארת?

הנאמנות למותג מסנוורת אתכם.

אדם S היא מתחרה של האבארת' 500. טרם ראיתי שנעשה מבחן ראש-בראש, אבל נראה שמצפה לפיאט חיים קשים.

בכל מקרה, כמה טובה אשר תהיה - יהיה לה קשה להיות טובה עד כדי ויתור על 40K ש"ח עודף.

פורסם

על הכיפאק! נראה טוב. בצורה כזו או אחרת יש הצלחה למי שמבין מה מחפשים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מסלול אין סופי של מנחת מטוסים פעיל מפוזר בקונוסים זוהרים , אספלט נקי של 3 ק"מ להקפה נטול סכנות\ משטרות \ מדרכות \ חתולות שמשחקות רולטה רוסית. [...]מסלול מהיר מאוד (לא לא , זה לא כוכב יאיר של פעם ובטח לא בית שאן של היום) , רוב המסלול על הילוך שלישי, אפילו רביעי בסוף אחת הישורות, שיקיינים מהירים וזרימה.. זרימה מהנה במיוחד.

יפה!

בין זה (למרות שזה לא "מסלול" נטו) לבין בית שאן יש לנו את שני אבי הטיפוס של מסלולים לרכבים: הצר והטכני, והמהיר והזורם.

אגב, זה לא שונה עקרונית, למשל, מ-Bruntingthorpe המפורסם באנגליה וכל הקהל כולל נהגי פורמולה 1 מסתדרים שם יופי.

כן ירבו!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מסלולים כמו כוכב יאיר אפשר לראות פה ושם באירופה. בית שאן לא, הוא צר וקצר מידי.

בכוכב יאיר עוד אפשר היה להנות גם עם רכב קצת יותר גדול כמו ה159. בבית שאן זה נראה לי בלתי אפשרי וגם הג'וקים סובלים שם, במיוחד הצמיגים שלהם.

נחכה בציפיה למשהו אמיתי בארץ וטוב לדעת שכבר יש אלטרנטיבה מסוימת בדמות המנחת הזה שהיינו בו ודלתון (לאירועים מסודרים כמובן).

עשיתם לי חשק להעלות עודד כמה תמונות כולל קלוז אפ אחד לשלי.

25-1.jpg

26-1-by benny doutsh-165.jpg

28-1-by benny doutsh-48.jpg

29-1 (8).jpg

30-0.jpg

31-1-by benny doutsh-214.jpg

32-1-by benny doutsh-225.jpg

33-1-by benny doutsh-347.jpg

34-1-by benny doutsh-435.jpg

פורסם
תביא לי את ה-40 אלף שאני חוסך בקניה של אופל אדם S (בהשוואה לאבארת 500) ואני עושה 3 קורסי נהיגה בחו"ל על מסלול מרוץ אמיתי עם רכב מרוץ אמיתי.

מצד שני, אני תמיד העדפתי שווארמה טובה על מסעדות יוקרה.

אישה מדברת עם גבר :

אישה: תגיד אתה מעשן?

גבר: כן..

אישה: כמה קופסאות ביום?

גבר: 3 קופסאות..

אישה: כמה עולה כל קופסא?

גבר: 25 שקל.

אישה: כמה זמן אתה מעשן?

גבר: 15 שנה..

אישה: אז אם אתה מעשן 3 קופסאות ביום וכל קופסא עולה 25 שקל, אתה מבזבז 27,375 שקל לשנה ולהכפיל את זה ב-15 שנה שאתה מעשן שזה יוצא לך 410,625 שקל.

לא חבל? היית קונה בזה כבר פרארי..

גבר: תגידי את מעשנת?

אישה: לא..

גבר: אז איפה הפרארי שלך?!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פרארי ב400K?

אולי אבראת' 500 פרארי טריביוטו ... XD

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...