Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן נוט 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מוצלח, מרווח, אמין וחסכוני.

השוק שלו היה לא טוב בהתחלה ( אפשר להגיד שזה היה רכב מפוספס ) והשתפר בזמן האחרון ( כאשר התחילו לגלות את היתרונות שלו).

מחלה כרונית לנוט - פנסים ראשיים דהויים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שוק - יש כמו שנאמר לך . קנה בזול ומכור בזול

אמינות וחסכון - לאחי יש רכב זה מודל 2008 והצריכה סביב 1 ל12-13 . הרכב עד כה ב"ה אמין בהחלט

לדעתו הרכב מעט קופצני . בדוק אם מפריע לך .

טיפולים סבירים בהחלט במוסך לא מורשה יבואן

אם מתאים לצרכים זו קנייה טובה

פורסם

אוקי

שבוע הבא אקח אותו לבדיקה ונראה

למה אף אחד לא קונים את זה ? בגלל שוק חלש ? או צורה לא יפה ?

פורסם

מה זאת אומרת אף אחד לא קונה?

אתה הולך לבדוק רכב שמישהו כן קנה לפני כן.

יש לי ידידה מדריכה טיולים שמתניידת בנוט כבר כמה שנים - המון נסיעות. לפי דבריה הרכב הזה קניה הכי מוצלחת שהיא עשתה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה זאת אומרת אף אחד לא קונה?

אתה הולך לבדוק רכב שמישהו כן קנה לפני כן.

יש לי ידידה מדריכה טיולים שמתניידת בנוט כבר כמה שנים - המון נסיעות. לפי דבריה הרכב הזה קניה הכי מוצלחת שהיא עשתה .

+ 1

אם הוא שמור אל תפחד . סתם שוק חלש

פורסם

הרכב נחמד ומגלה אמינות טובה, אבל צר יחסית. בנוסף מושב נהג ממש לא נוח עם מן גיבנת כזו שדוחפת את הכתפיים לפנים. אני לא היחיד שאומר זאת, ומבחינתי זה רכב שלא בא בחשבון.

פורסם

הבנתי אז תציעו לי איזה רכב עדיף ?

חשוב לי שיהיה אמין מאוד וחיסכון דלק

עד 50 אלף שח פלוס ומינוס

תודה

• תוכן חדש...