Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ערבות,

כרגע אין אפשרות להקדים תשלומים לקבלן(לפי מה שנחתם בחוזה).

לקחתי בחשבון עליית מדד,

לקחנו בחשבון עליית מדד של 1% בשנה אבל כבר היום (מאז שנחתם החוזה באפריל) המדד עלה ב-1%.

לקחנו 70K אקסטרה ממחיר הקנייה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה ילד

מה שכתוב בהסכם ניתן לשנות בהסכמה.

לא מכיר מקרים בהם קבלן נפל והבנק החזיר כסף...

ברוב המקרים מוצאים קבלן אחר , אתה מוסיף כסף והוא מסיים את הבניה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה ילד

מה שכתוב בהסכם ניתן לשנות בהסכמה.

בכל זאת דירה ראישונה,לא עשירית.:-P

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מסכים

לכן נסה למקסם את העצות שאתה מקבל ולנסות לפעול לאורן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בשורה תחתונה כדאי ליטול את המשכנתא בהקדם ככל הניתן וכדאי להקדים תשלומים לקבלן אם אפשר.

מבחינת התמהיל,האם יש עוד המלצות?

פורסם

קרא את העצות בשרשור לאט לאט

המלצתי פריים ל 25 שנה קל"צ ל 7 שנים וסיום כל המשכנתא אחרי כ 9 שנים.

נסיון לקחת אותה בהקדם האפשרי אפילו , את החלק הקל"צי לתשלום הקרוב ואת החלק הפריימי לתשלום הבא.

נסיון לקבל הנחה מהקבלן על הקדמת תשלומים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני למדתי בדרך הקשה על בשרי שבענייני משכנתא כדאי לעבוד דרך סוכן של חברת ייעוץ למשכנתאות שיתזז בין הבנקים ויחפש את ההצעה הטובה ביותר וגם יסביר לי אותה בסבלנות.

זה אולי עולה כ 5000 ש"ח תשלום לחברת ייעוץ, אבל לדעתי שווה את זה.

פעם זה בכלל לא היה נפוץ כי כל אחד שבא לקנות דירה חשב שהוא מבין גדול בכלכלה ושהוא יצליח להוריד את הבנקים על הברכיים בשבילו, אבל עכשיו שמתי לב שכמעט כל החברים שלי שקנו דירה בשנה האחרונה עשו את זה בעזרת חברת ייעוץ.

ואנחנו עכשיו החלטנו לעשות מחזור משכנתא דרך סוכן בחברת ייעוץ כדי שיעזור לנו לשפר את התנאים.

פורסם

ישה, אף קבלן לא נותן הנחה/הטבות למי שמשלם מהר. יש קבלנים שמסרבים לתשלום מוקדם מכיוון שכל שקל שאני משלם לבנק הקבלן צריך להעמיד ערבות לבנק.

זו גם הסיבה שכספך מובטח ואם הקבלן נופל לבנק יש נכסים/ציוד/כסף מזומן שהוא יכול לממש בכדי להחזיר לרוכשים.

בובי, אני ממש לא מסכים אתך. מניסיון שלי כל הסוכנים האלה מפתים אותך לקחת מסלולים בעלי סיכון גבוה שמורידים את ההחזר בהתחלה אבל יש להם פוטנציאל לקפוץ בעתיד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה אתה קורא סיכון גבוה?

צמוד לפריים זה סיכון גבוה לדעתך?

מה לא נחשב סיכון גבוה? זה לא שיש אפשרות ליצירתיות גדולה במיוחד בתכנון המשכנתא, יש את המסלולים הרגילים של הבנקים (פריים, מדד, קבועה וכו..) והתחרות היא על גובה הריבית שהם גובים.

פורסם

אלעד

אין לך מושג מה קבלנים נותנים או לא נותנים

גם אין לך מושג מה קורה כאשר קבלן נופל. ב 99% מהמקרים הרוכש מוסיף כסף כדי להשלים את הבניה על ידי קבלן חדש שנכנס בנעליו של הקבלן שפשט את רגלו.

בובי

יש חברות ייעוץ מקצועיות יש חברות ייעוץ שרמתם המקצועית שווה לאפס.

לך תדע על מה נפלת?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אלעד

בובי

יש חברות ייעוץ מקצועיות יש חברות ייעוץ שרמתם המקצועית שווה לאפס.

לך תדע על מה נפלת?

כמו בכל דבר בחיים, אתה צריך לסמוך על המלצות ושיקול דעת.

פורסם
למה אתה קורא סיכון גבוה?

צמוד לפריים זה סיכון גבוה לדעתך?

מה לא נחשב סיכון גבוה? זה לא שיש אפשרות ליצירתיות גדולה במיוחד בתכנון המשכנתא, יש את המסלולים הרגילים של הבנקים (פריים, מדד, קבועה וכו..) והתחרות היא על גובה הריבית שהם גובים.

כמו בכל דבר בחיים, אתה צריך לסמוך על המלצות ושיקול דעת.

מראה שאתה לא מבין את המטריה, ולא מן הנמנע שגם הממליצים לא בהכרח מבינים.

אבל אתה בחברה טובה כי הרוב לא מבינים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

על זה הדיון

האם הייעוץ הוא מקצועי:shock:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בעקבות ההרצאות שלי וחשיפה להרבה יותר אנשים, הסיפורים שאני נתקלתי בהם על יועצים.... הולי. פאקינג. שיט.

אני לא נגד, ואני גם אומר את זה.

אבל ללכת ליועץ בלי להבין את השפה שלו, זה כמו ללכת למגרש רכב בלי להבין כלום. יש מצב שאתה תיפול על בנאדם הגון ומקצועי שיעזור לך לרכוש את הרכב האידאלי עבורך, אבל יש גם סיכוי שתיפול על מאעכר שימנף את הבורות שלך בשביל לעשות רווח - ועוד אח"כ תרוץ בין החברים ותספר איך הוא בא לקראתך, ומכר לך סובארו ג'סטי בהנחה של 20,000 ש"ח (במקום ב150,000, "רק" 130....).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...