Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

יש לי מערכת במצב חדש בבית שאני מעוניין להתקין ברכב שלי.

פרטי הרכב -

מאזדה 2, 2016.

פרטי המערכת -

רמקולים JBL GT5-652

קומפוננט JBL GTO6080

מגבר MB Quart QA800.4

סאב Soundstream 10"

הלכתי לבחור שמתקין מערכות ברכבים, כשפתחנו את המערכת של המאזדה, הופתענו לגלות שאין שם חיבורי RCA.

המתקין אמר לי שאפשר להתקין מכשיר שנקרא ״מנחת״ אבל הוא ייעץ לי שממש לא כדאי להשתמש עם זה אחרת זה מכול לשרוף את המערכת ובדר״כ מנחתים גורמים לצרות.

ולכן, לא התרנו את המערכת.

התקשרתי אל חבר שלי שמבין טיפה בתחום, הוא אמר לי שיש לו מנחת וזה לא גורם לבעיו^

עריכה אחרונה על ידי EvgenySpivak
פורסם (נערך)

אני הייתי מתרחק ממתקין שלא יודע ומופתע שבמערכת מקורית אין על פי רוב יציאות קדם הגברה (RCA).

ועל אחת כמה מאחד כזה שטוען שהמערכת יכולה להישרף בגלל מנחת.

אם אתה רוצה להתקין את המגבר המדובר, אתה חייב מנחת ורצוי כזה איכותי ככל הניתן כדי לפגוע כמה שפחות באיכות הסאונד.

רוקפורד, ג'נסיס, אודיסון, הן חברות שהייתי רוכש מנחת כזה מתוצרתן.

יש גם כל מיני חברות שמייצרות מתאמים לסוגיהם השונים כמו PAC AUDIO, CONNECTS2 וכו' שגם מציעים מתאמים כאלו וגם הם יהיו בסדר.

תעשה חיפוש או המתן לתגובות נוספות שמא יש עוד המלצות.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
אני הייתי מתרחק ממתקין שלא יודע ומופתע שבמערכת מקורית אין על פי רוב יציאות קדם הגברה (RCA).

ועל אחת כמה מאחד כזה שטוען שהמערכת יכולה להישרף בגלל מנחת.

אם אתה רוצה להתקין את המגבר המדובר, אתה חייב מנחת ורצוי כזה איכותי ככל הניתן כדי לפגוע כמה שפחות באיכות הסאונד.

רוקפורד, ג'נסיס, אודיסון, הן חברות שהייתי רוכש מנחת כזה מתוצרתן.

יש גם כל מיני חברות שמייצרות מתאמים לסוגיהם השונים כמו PAC AUDIO, CONNECTS2 וכו' שגם מציעים מתאמים כאלו וגם הם יהיו בסדר.

תעשה חיפוש או המתן לתגובות נוספות שמא יש עוד המלצות.

וואו, תודה רבה תשובה מנומקת מאוד!

אחכה לעוד תגובות! תודה!

פורסם

כנס גם כאן לפורום יד שניה ובצע חיפוש ממוקד ל"מנחת".

יש שם מספר מוצרים, חלקם אפילו חדשים או בגדר חדשים.

שים לב שאין צורך לצטט הודעה אחת מעליך (חלק מחוקי הפורום שמומלץ לעבור עליהם ועל הפרטניים של כל תת פורום בתור משתמש חדש).

• תוכן חדש...