Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מחפש לשדרג באופן משמעותי את התאורה ברכב.

טבעתי בים החומר באתר וברשת.

שלב ראשון החלפתי רק את הנורה ללד אבל זה חלש מידי.

מחפש המלצה על מוצר ספציפי שיתאים להרכבה במקום הנורה הרגילה.

תודה מראש לעונים.

מדובר על מאזדה 5 שנת 2006. נראה לי שזה זהה בכל סוגי המאזדה.

פורסם

החלפת ללד והוא חלש מידי? איזה לד קנית?

אני קניתי ריבוע לדים כזה לאימפרזה 2001 שלי והאור אפילו חזק מידי לטעמי. בטוח שלא רואה את הנורה המקורית.

פורסם

תראה מה תעשה: תפתח את הפלסטיק השקוף שמכסה את הנורה שאתה מתכנן להחליף, תמדוד מה הגודל המקסימלי של פלטת הלדים שאתה יכול להכניס לשם (אורך ורוחב מקסימלים). ברגע שיש לך מספרים אתה יכול להינס לאיביי ולהתחיל לחפש תחת הערך SMD PANEL את הפלטה המתאימה לגודל שמדדת. כשתראה משהו שנראה לך ויזואלית מתאים כנס ותראה מה הגודל שהמוכר מציין (הם תמיד רושמים גודל מדוייק). עשיתי את זה בכמה מכוניות כבר וזה פתרון מעולה וקליל. אגב לפעמים יש לך אפילו כמה אפשרויות של כמות לדים לאותו גודל של פאנל בתלות בסידור שלהם.

E46 330CI

• תוכן חדש...