Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה העסקים פה עושים טובה שמוכרים לך? ולמה צריך לרדוף אחריהם?

אני רוצה להיכנס קצת לתחום הצבעיה של הרכב ולצבוע חלקים מהרכב שלי.

סה''כ מה ביקשתי? לקנות קומפרסור?

פרסמתי בפייסבוק ביום שישי שעבר פוסט שאני מחפש קומפרסור עם נתונים מסויימים.

פנו אליי 3 אנשים שיש להם עסק לקומפרסורים עם הודעות בסגנון

"יש לי"

הייתי צריך להיתחנן לקצת פרטים.

בן אדם שהבטיח לי שיחזור אליי ביום ראשון עד היום (רביעי) לא חזר אליי עד שלא שלחתי לו הודעה בעצמי

לקח לי יומיים להוציא מהם כתובת של החנות או טלפון!

זאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בשירות כזה גרוע. וזה לדעתי באמת שירות גרוע.

אפילו ממוכרים באייבאי מקבלים שירות יותר טוב...

למה!? :roll: הם לא רוצים למכור?

אני יודע שאני סהכ לקוח קטן וכניראה שה 1400 שקל שאני אשים על קומפרסור לא יעשו אצלו הרבה מזג האוויר בכיס.

אבל עדיין.. אפילו ממוכר באייבאי בשביל מוצר של 10$ אני מקבל שירות יותר טוב O_O

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

כי בכל מה שקשור בקניות און לין אנחנו ממש מפגרים אחרי העולם . רוב בעלי החניות אלו חברה אולד פאשן קשה לנתק אותם מן ההרגל של לתת מידע רק בטלפון.

פורסם
כי בכל מה שקשור בקניות און לין אנחנו ממש מפגרים אחרי העולם . רוב בעלי החניות אלו חברה אולד פאשן קשה לנתק אותם מן ההרגל של לתת מידע רק בטלפון.

שמע גם כשאתה מסביר לבן אדם שאתה רוצה לקנות, אבל לפני שאתה נוסע לקצה השני של המדינה, אתה צריך לדעת פרטים כדי לא לנסוע סתם...

עדיין צריך לרדוף אחריהם, למרות שאותם האנשים אמרו לי שיחזרו אליי עם תשובות על השאלות שכן שאלתי, אף אחד לא טרח לחזור אליי...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

גם לא יחזרו אליך .

אין מה לעשות ככה זה בארץ השירות לא בראש סדר העדיפות.

רוצים שתגיע פיזית לחנות למה רק בורא עולם יודע.

פורסם

מאוד פשוט, כי גם הלקוחות נודניקים גדולים והרבה מהם רוצים לקבל מידע בטלפון ולקנות במקום אחר, מבחינת המוכר, ברגע שאתה מגיע לחנות הסיכויים למכירה גדלים

לעומת זאת, רוב הסיכויים שאלה שמבקשים מידע בטלפון רוצים לעשות זאת למטרת בדיקת מחירים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אולי, אין למוכרים את הידע הטכני לענות לשאלות.

אני בד"כ מבין כי זו הבעיה, ומבקש את השם המלא של הדגם.

ובודק לבד ברשת, את הנתונים הטכניים.

הבעיה, גם בפירסום המוכרים רושמים את שם החברה הכללי, ולא רושמים גם את הדגם.

ואז צריך לפנות לחנות לברר ולבזבז את זמנם,, לכאורה.

בקיצור , מוכרים לא חכמים, תנו קצת יותר פרוט , פחות יטרידו אותכם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
שאלה לא קשורה, אתה רוסי?

לדעתי הביטוי הרוסי אומר "רוח בכיסים" במשמעות של כיסים ריקים.

נראה שהכוונה של הבחור כאן הייתה הפוכה (מזג אוויר בכיסים במשמעות של נוכחות כסף).

אז גם אם הוא רוסי, כנראה שזמן רב לא יצא לו לאכול חלדיץ. :wink:

פורסם

הבעיה היא הפלטפורמה, כבעל עסק לשעבר אני יכול להעיד שאנשים שהגיעו אלי דרך העמוד העסקי שלי בפייסבוק כמעט אף-פעם לא שמו אצלי כסף.

באופן כללי אנשים כאלו יבזבזו את זמני בשיחות טלפון הרבה מעבר לשווי הרווח שאולי יצא לי מהם, וכעסק קטן, אני רודף כל הזמן אחרי לקוחות, ואת הזמן שאני מבזבז בשיחות סרק איתם אני צריך להשקיע בצורה אחרת.

אז לאנשים כאלו בדר"כ לא הייתי חוזר, אם הם היו מתקשרים פעם נוספת, זה היה סימן שהם רציניים, ואז הם היו זוכים ליחס אחר לגמרי.

פורסם
לדעתי הביטוי הרוסי אומר "רוח בכיסים" במשמעות של כיסים ריקים.

. :wink:

דווקא את הביטוי שאתה כתבת אני מכיר פחות. זאת אומרת, מכיר אבל לא מהשפה הרוסית.

אני התכוונתי לביטוי ״לא יעשה לי מזג אויר״ (תרגום מילולי) כלומר לא ישנה לי יותר מידי. עניין הכיסים פה הוא כניראה תוספת אישית לחידוד הפואנטה.

פשוט עניין אותי אם הביטוי קיים גם בשפות אחרות או שפותח השירשור מרגיש בבית בטאפאצ׳קי.

יום טוב גם לך

פורסם

תלוי בבית העסק. יש ויש. יש אנשים שלא מבינים מה זו תודעת שירות. זה יכול להתחיל מטמבוריה קטנה ועד חברה גדולה. לעומת זאת יצא לי לדבר עם כמה בעלי מקצוע שעל אף שלא היה להם כל בטוחה שאני אעסיק דווקא אותם, בזבזו איתי רבע שעה ו-20 דק' בשיחות טלפון כדי להסביר לי את הנושא ואת כל הקשור מסביב. שזה לדעתי שירות מעל ומעבר.

פורסם

ואני בטוח שכל מי שמתקשר שלך בנושא תמלול, אתה משקיע רבע שעה-20 דקות בשביל להסביר לו מה זה אומר, ואת כל מה שקשור מסביב.

אם כן זה אומר אחד משלוש:

1. אתה לא באמת משקיע רבע שעה-20 דקות על כל שיחה.

2. יש לך עובד שעונה לטלפונים.

3. אתה מבזבז המון מזמנך היקר מבלי לראות מזה שקל.

פורסם (נערך)

אני אישית רואה דברים בצורה של זריעת זרעים שאת הפירות שלהם אתה קוצר לאחר פרק זמן. אני כן אשקיע בשיחה כמה שצריך, אם זו יכולה להניב לי לקוח מצידי בעוד שנה גם. את הרבע שעה הזאת אני אשלים בכך שאסיים רבע שעה מאוחר יותר. אסור לשכוח - אני והחברה שלי - זה אותו אדם. זה השם שלי והשירות שאני נותן. לכן חשוב לי מאוד שאדם יהיה מרוצה ממני גם אם בסוף לא סיפקתי לו שירות באותה העת.

בכל אופן אני אישית זו לא דוגמא כי שירותי תמלול נצרכים ע"י אנשים מסוימים שמבינים מה זה ויודעים מה הם רוצים, שלרוב לא ידברו איתך רבע שעה ו-20 דק'. ובמקרה שלי, אנשים שפונים אליי שמעו על העבודות שלי ועליי ויודעים מי אני. מה שיוצר מצב ש-100 אחוז מהאנשים שפונים אליי אלו אנשים שהגיעו דרך מישהו אחר או לחלופין ראו עבודות שלי.

לעומת זאת, אם תיקח גנן לדוגמא, קהל הלקוחות שלו הרבה יותר רחב משלי. במקרה כזה, השקעה בשיחה טובה הניבה לגנן שלי יותר מ-20 אלף ש"ח, וממשיכה להניב. כנ"ל לגבי אנשי הדק שלי, כנ"ל לגבי שיפוצניק שעשה אצלנו עבודות גם בבית הקודם וגם בבית החדש, וכנ"ל לגבי איש המזגנים שלי שהרוויח המון כסף גם מדירתי הקודמת וגם בבית הנוכחי, כאשר בפגישה הראשונה הוא אסף ברכבו "ילד" בן 21 להסביר לו על כל מה שכרוך בעבודה הזו וכו', ללא כל בטוחה שאעסיק אותו.

כנ"ל לגבי השירות שקיבלתי מהחבר'ה באופל כשהייתי רק בן 23 - ורכשתי את הרכב יום למחרת שנכנסתי לסוכנות.

אנשים שחושבים רק על הרווח המיידי שלהם ואם אתה עכשיו ברגע זה לא תקנה משהו באלפי ש"ח אתה לא מועיל לי - זה מה שמביא בארץ לרמת השירות הירודה.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
  • תוכן חדש...