Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שניסאן נוט לא תהיה ניסאן gtr.

אבל נגיד שאפשר לקזז קצת משקל מהרכב שגם ככה לא שוקל הרבה והוא יכול להיות קצת יותר זריז.

נגיד שתופי אלומיניום+גאנטים מגנזיום קלים יכולים להפחית 14 קילו מהמשקל הבלתי מוקפץ אני חושב שיהיה הבדל מורגש.

פורסם

לדעתי אם תחשב את העלות מול תועלת אתה תגלה שאתה מפסיד בגדול.

ג'אנטים איכותיים יעלו בסביבות ה 4000 ש"ח לפחות ואין לי מושג לגבי ההחלפה של התופים אני מנחש שזה לא יהיה פחות מ 2500 ש"ח.

תוסיף עבודה ואולי עוד כמה דברים מסביב והגעת ל 7000 ש"ח רק בשביל לגלח 0.1 שניה בהאצה במקרה הטוב וגם זה לא נראה לי שתקבל.

פורסם

למשקל בלתי מוקפץ השפעה זניחה מאוד על התאוצה, בטח בהשוואה לשאר הפרמטרים (גומי איכותי, דיפרנציאל מוגבל-החלקה).

אם אתה רוצה לשפר את התאוצה - זה ממש לא הכיוון.

פורסם
ברור שניסאן נוט לא תהיה ניסאן gtr.

אבל נגיד שאפשר לקזז קצת משקל מהרכב שגם ככה לא שוקל הרבה והוא יכול להיות קצת יותר זריז.

נגיד שתופי אלומיניום+גאנטים מגנזיום קלים יכולים להפחית 14 קילו מהמשקל הבלתי מוקפץ אני חושב שיהיה הבדל מורגש.

אני גילחתי קרוב ל20 קילו ממשקל בלתי מוקפץ,הבדל משמעותי מאוד לא היה.

רק ג'אנט קל של OZ לדוגמא יעלה לך לא פחות מ4 אלף,שווה את ההשקעה?

איזה מנוע יש לך שם? 1.6?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

גילוי נאות, כבר גילחתי 24 קילו מהרכב.

1. עברתי מצמיגים סיניים לגודייר, 2 קילו פחות לכל צמיג. עלות 50 ש"ח תוספת לכל צמיג.

2. העפתי את הגלגל ספייר והג'ק מהבגאז' וקניתי קומפרסור איכותי. עלות 200 ש"ח חיסכון של 10 קילו

3. שטיחים קלים במקום המקוריים. עלות 80 ש"ח חיסכון של 3 קילו

4. הילד גדל קניתי לו כיסא בוסטר במקום הכיסא הישן עלות 400 ש"ח חיסכון של 3 קילו.

פורסם

למשקל מוקפץ השפעה זניחה ביותר על הרכב.

אני גילחתי קרוב ל20 קילו משקל בלתי מוקפץ והעלתי סביבות ה50 משקל מוקפץ, ההבדלים הם זניחים ביותר מבחינת המשקל המוקפץ.

אחרי כל זה אני עדיין מרגיש את ההורדה במשקל הבלתי מוקפץ.

ככה שלא הייתי רץ להוציא גלגל ספייר, ברוב המקרים קומפרסור לא יעזור לך ותצטרך לגרור את הרכב במקרה של פנצ'ר,חבל על המאמץ.

כמה שוקל כל ג'אנט שיש לך כרגע?

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
4. הילד גדל קניתי לו כיסא בוסטר במקום הכיסא הישן עלות 400 ש"ח חיסכון של 3 קילו.

וכמה הילד הוסיף למשקלו? שיהיה בריא. מקווה שלא תכניס אותו לדיאטת כסאח.

אל תשכח גם לעלות על הרכב רק אחרי שהיית בשירותים. :wink:

להבנתי, הורדת משקל בלתי מוקפץ תשפיע על התנהגות הרכב במובן של אחיזה ויכולת עקיבה אחרי השטח, בשל הפחתת העומס על מערך המתלים.

מה שישפיע על האצה/בלימה, יהיה הורדה של המסה המסתובבת. באחד הפורומים בחו"ל ראיתי התייחסות לנושא כך שכל קילו של מסה מסתובבת שמורידים, שוות ערך ל-2 עד 3 קילו של מסה מוקפצת.

פורסם

החלפת שטיחים לשטיחים קלים יותר על מנת לחסוך במשקל? תשמע אתה אגדה...

קומפרסור לא יעזור במקרה של פנצ'ר

קומפרסור לא יעזור כשישבר לך הג'אנט

Miata ND2

פורסם

ואם אתה מחליף - יש הרבה ג'נטים סינים בשוק שהם לא ממש קלים.

זולים כן אבל אם אתה רוצה הורדת משקל וגם ג'נט טוב זה עסק יקר יותר.

לדעתי חבל על ההשקעה, ואם אתה רוצה באמת שיפור זה החלפת רכב או הוספת רכיבים שאכן יתנו שיפור אבל לצערנו לא חוקיים בישראל כמו מגדש למשל.

קובי

:-)

• תוכן חדש...