Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...

ואם הוא עצר בגשר מעל כביש מהיר, הוריד את המכנסיים, ומחרבן להנאתו על רכבים שחולפים תחתיו?

אם אתה שואל ברצינות- לא, אסור לך (שוב- מותר לצלם, אסור לפרסם).

• תגובות 428
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה ערוץ חדש? כבר יש לך ערוץ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יוסי, אתה יכול לצנזר והוא יכול לתבוע בכל זאת, אם הוא חושב שביכולתו להראות שניתן לזהות אותו למרות הצנזור. ואגב- אם צינזרת, אין משמעות לפרסום, לפחות במקרה כפי שתואר כאן:

...

כמובן שאמרתי לבחור שיכנס לרכב שלו ויסע אך הוא חשב אחרת וכאשר לא הצליח לפתוח את דלתות הרכב כי היו נעולות, התחיל לנגוח בחלון הנוסע שלצידי (איפה שאשתי ישבה).

...

בקיצור, אנחנו מתחילים פה התפלפלות ופרשנות. סופו של דבר, איך אומרים? חכם לא נכנס למקומות שפיקח יודע לצאת מהם.

פורסם
למה ערוץ חדש? כבר יש לך ערוץ.

יש לי 8.

אני מופיע ב3 מהם (עברית, אנגלית, ספרדית).

באחרים אני שם תוכן שבו לא רואים אותי. בחלק שומעים אותי ובחלק יש לי שותפים שמדברים.

כרגע הכל בתקופת הפסקה עד שאני עובר דירה :)

פורסם

16 עמודים של שגלת מח (שאני משתתף בה) ובאה תמונה אחת ומסבירה את הכל...

12998698_1034473699953967_3237399008623961090_n.jpg?oh=18d2bef46087fe14330ef991fa2598e6&oe=57BBABE3

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשכתבתי אתמול לדיסקו שהוא מוקף באספסוף הוא הכחיש.

עם ישראל חי!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה מהאנשים שעומדים שם אתה חושב שבאמת מסכימים עם מה שרשום בשלט שהמסוממת הזאת מחזיקה?

הקלות בה אנשים נסחפים אחרי פיגור כזה היא גם הקלות בה הם נרגעים ו"רגע זה לא מה שהתכוונתי".

פורסם

כולם, כולם, כולם, בלי יוצא מהכלל.

למה, הצל והבבונים שלו לא מגיעים לפוצץ במכות הפגנות שמאל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
16 עמודים של שגלת מח (שאני משתתף בה) ובאה תמונה אחת ומסבירה את הכל...

12998698_1034473699953967_3237399008623961090_n.jpg?oh=18d2bef46087fe14330ef991fa2598e6&oe=57BBABE3

באותה מידה אפשר גם לטעון שזה מסביר הכל:

12.jpg

בהמות קיימים (קיימות) בכל מגזר, צבע והשקפה פוליטית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המון אנשים הולכים להפגנות סתם כי משעמם להם בחיים. אפילו יש שם מישהו שסתם עומד ואוכל ביסלי...

היום זה באופנה לשנוא את השמאל ולמשועמם המצוי זה נחמד לספר למחרת לחברים בפיצוציה איך היה בהפגנה נגד הסמולנים-זרע-עמלק האלה. אתה רוצה להגיד לי שכל אחד בלי יוצא מן הכלל שם באמת ירביץ למישהו בגלל דעה פוליטית? לדעתי אתה מגזים.

פורסם

לא. אבל היה לנו מקרה אמיל גרינצוייג. והיה מקרה שירה בנקי (נכון, לא שמאל פורמלי, אבל אותו עקרון). יש אנשים שמאבדים את השליטה, עם נטיות חזקות יותר בצד אחד של המפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש משמעותית יותר תומכים ומזדהים עם הימין מאשר עם השמאל, טבעי שאיפה שיש יותר אנשים, יש יותר אנשים מטומטמים שעושים דברים קיצוניים.

• תוכן חדש...