Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SONY XM-444W 4 CHANNEL

elik-belik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי את חוות דעתכם על המגבר הנ"ל:

SONY XM-444W 4 CHANNEL

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7947341743&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT

דיברתי עם המוכר (בטלפון) והוא מוכן לשלוח את המגבר לארץ במחיר של 115 דולר כולל הכל (משלוח באמצעות FEDEX) שיגיע תוך עד 10 ימי עבודה.

(יוצא בערך 500 ש"ח - לא נורא בכלל!)

האם זה שווה את המחיר בהתאם לנתונים כמובן ;-)

אני רוצה להגביר זוג קומפוננט קדמי של בלאופונקט (35W RMS) וזוג רמקולים אחוריים אינפיניטי 4X6 (הוזמנו גם מחו"ל) בהספק של (40W RMS).

האם המגבר יעשה את העבודה?

(כבר יש לי סאב ומגבר מונובלוק של פיונייר, אז עם זה אין לי בעייה)

אגב, אולי מישהו ירצה להצטרף להזמנה, וכך נחתוך בצורה משמעותית את עלויות המשלוח (דיברתי עם המוכר והוא מוכן לעשות דיל טוב על קנייה קבוצתית)

תודה!

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

כמה דברים:

1. אתה מודע לכך שהמגבר לא חדש? (CONDITION: FACTORY REFURBISHED AND FACTORY SEALED)

2. איך אתה מתכוון לשלם לו?

3. ראה מוצרים אחרים שהוא מוכר (אני אישית לא הייתי מכניס מוצרי סוני אלי לרכב), הוא נראה בן אדם אמין ביחס ל-Feedback שלו, אם כבר אתה מביא משהו מארה"ב, חשוב על להביא משהו שישמש אותך גם בעתיד.

אורן.

פורסם

משלם בכרטיס אשראי בינלאומי כמובן ;-)

או, אם הוא יאפשר לי - ב-PayPal (יש לי כמה פידבקים טובים ב-eBay)

אני בעיקרון מחפש מגבר 4 ערוצים טוב, שיפיק לפחות 35-40w RMS לכל ערוץ...

חשבתי אגב, גם על ה-Boss C350 (בעיקר בגלל התגובות הטובות על אחיו הקטן ה-C150)

אבל גם אותו לא ראיתי שיש למכירה בארץ...

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
משלם בכרטיס אשראי בינלאומי כמובן ;-)

או, אם הוא יאפשר לי - ב-PayPal (יש לי כמה פידבקים טובים ב-eBay)

אני בעיקרון מחפש מגבר 4 ערוצים טוב, שיפיק לפחות 35-40w RMS לכל ערוץ...

חשבתי אגב, גם על ה-Boss C350 (בעיקר בגלל התגובות הטובות על אחיו הקטן ה-C150)

אבל גם אותו לא ראיתי שיש למכירה בארץ...

יש לך כאן את הC350 בארץ:

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=66466e4f6bd3d7ad66a7b8197b672d6b&productid=89

• תוכן חדש...