Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם

ברשותי סיאט איביזה 2004 , ידנית , BBY , הרכב רועד ובעיקר מרעיש , החלפתי בעצמי תשובת מנוע עליונה + תושבת מנוע גיר , ועדיין יש מכות חזקות בהחלפת הילוך / הורדת גז בפתאומי / מכת גז מעיפה את כל הנוסעים קדימה + מכה חזקה מתא המנוע , כבר אובד עצות .

יש ניסיון במכונות וידיים טובות , מה שנשאר זה תושבת תחתונה ( משקפיים ) אפשרי או שאני מפספס משהו?

החלפתי שמן היום , ובדקתי מצב פלאגים.

טורים עומדים על 700-650

מצערת פרקתי ונוקתה על ידי ספריי מתאים , לא עשיתי איפוס שהחזרתי כי לא יודע איך.

עזרה , אני מיבנה - רחובות.

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

התושבת התחתונה משקפיים היא זו שקיים עליה הכי הרבה לחץ כנראה שהיא ממש ממש קרועה ודורשת החלפה במיידי.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
התושבת התחתונה משקפיים היא זו שקיים עליה הכי הרבה לחץ כנראה שהיא ממש ממש קרועה ודורשת החלפה במיידי.

תשובת תחתונה יכולה לגרום רעשים ?

ממש כמו טרקטור , אבדוק זאת תודה

מכונאי BMW

פורסם

על תושבות מישקפיים בדרך כלל לא קיים שום לחץ...הם סה"כ מרככות את התנועה של המנוע עם הגיר קדימה ואחורה בזמן לחיצה על הגז והעברות ההילוכים. אם התושבת קרועה אתה בהחלט עלול להרגיש מכות בהעברה וזריקה של הרכב קדימה בין העברות ובלימות מאסיביות של הרכב שעוזבים גז.

פורסם
על תושבות מישקפיים בדרך כלל לא קיים שום לחץ...הם סה"כ מרככות את התנועה של המנוע עם הגיר קדימה ואחורה בזמן לחיצה על הגז והעברות ההילוכים. אם התושבת קרועה אתה בהחלט עלול להרגיש מכות בהעברה וזריקה של הרכב קדימה בין העברות ובלימות מאסיביות של הרכב שעוזבים גז.

אכן יש בלימה מאסיבית בהורדת גז , ומכה בשילוב גז , עכשיו מאור מה אפשרי לגרימת לרעש

מכונאי BMW

פורסם

לא רעש מהדש , מבית מנוע , מזכיר מנוע דיזל , רעש של טרקטור , מנוע סוחב לא דופק , החלטתי לצמיגות טיפה יותר קשה 10-40 + פילטר OEM , כאילו המנוע לא עובד עגול , אני אצא מהבסיס והקליט .

מכונאי BMW

פורסם

על תושבת המשקפיים יש הכי הרבה לחץ בד"כ זה התושבת שרוב הזמן נקרעת הכי מהר באיביזות.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
לפעמים כשאתה מחליף תושבות ומשאיר תושבות ישנות שכבר חלשות או קרועות וכל העומס נופל עליהן, הרכב רועד יותר.

תבדוק את כל התושבות בלי יוצא מן הכלל!

אושרי שתי התשובות חדשות מקוריות , והחולפו אתמול , עוד מעט יצא מהבסיס והקליט את הרעש

מכונאי BMW

פורסם

בבקשה סרטון וכמו שאפשר לראות התושבת חדשה וגם התשובת גיר , מה שלא רואים בסרטון שהמנוע ממש רועדuploadfromtaptalk1460048944899.jpguploadfromtaptalk1460048954905.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

• תוכן חדש...