Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהג חדש.

כבר חודש אני מחפש אוטו טוב עם ביצועים ספורטיביים. אני לא מצליח למצוא אחד גם שנראה טוב ואחד שמתנהג טוב.

אבל הבנתי שאם אני אקנה רכב ספורטיבי אני אגמור בבית חולים או מתחת לאדמה, במיוחד בגיל הזה שאין לי שום ניסיון בכביש (אני בן 17).

אז ירדתי מהחיפושים אחר אוטו עם ביצועים. אני רוצה לשים דגש חזק על המראה של הרכב.

אז ככה, אני מחפש רכב עד 85,000 שנראה פצצה, ספורטיבי, לא סדאן זה גדול בשבילי.

עדיפות למשומש (ההורים אמרו שלא כדאי לקנות חדש עקב ירידת ערך גבוהה. אני מתכוון למכור אותו בעוד כשנה וחצי - שנתיים).

אשמח להצעות :)

פורסם
כך כל הונדה סיוויק האטצ'בק שנכנסת לך לתקציב. גם אמינות, גם שמירת ערך, גם פוזה וגם קצת יכולת.

אני לא כלכך מתחבר לעיצוב אחי הוא נראה מיושן קצת.

לדוגמא העיצוב של הקופרה (לא זוכר אם זה היה איביזה או לאון אני חושב שלאון) פשוט מדהים

גם השירוקו מחרמנת לי תצורה

פורסם
הבחור אמר שהוא לא מעוניין חדש.

איזה גיר?

אני עדיין לא סגור על זה. אני צריך לנסוע על ידני לראות אם אני ארצה לנהוג על ידני או על אוטומט.

אז אני פתוח לשני הסוגים :)

פורסם

אם לתסבך אותך יותר (למרות שהולוסטר דיי תפורה עליך).

קיה פרו סיד(אוטומט בלבד) , הונדה CRZ (ידנית בלבד) , רנו מגאן 1.2 ידנית , אופל אסטרה GTC.

כמובן אתה מוזמן להודות בראש ובראשונה לשומכאר שטרח וכתב את הסיקור בשרשור שלו.

פורסם
אם לתסבך אותך יותר (למרות שהולוסטר דיי תפורה עליך).

קיה פרו סיד(אוטומט בלבד) , הונדה CRZ (ידנית בלבד) , רנו מגאן 1.2 ידנית , אופל אסטרה GTC.

כמובן אתה מוזמן להודות בראש ובראשונה לשומכאר שטרח וכתב את הסיקור בשרשור שלו.

הגבתי באשכול :)

לא מתסבך אותי אחי, אני לא רוצה להינעל על רכב אחד ואחרי שאני אקנה אותו אני יגלה אוטו אחר ויתאכזב שלא ביררתי יותר לעומק.

תודה על ההעצות. קראתי על כל המכוניות ואני עדיין מעדיף את הוולוסטר :)

פורסם

שירוקו עם המנוע 1.4 122 לדעתי תהיה האופציה הכי טובה מבחינת "מראה קרבי" לשקל.

הוולסטר הייתה מעניינת כשיצאה לפני מספר שנים,היום היא קצת משעממת.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...