Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על סמך התמונות של הרכבים אחרי התאונה, לא ברור חד משמעית שהצד השני הוא האשם.ֿ

אין לי מושג איך אתה ממשיך מכאן, אבל בינתיים אין לך תיק תביעה מוצק.

פורסם (נערך)

אולי זה רק אני אבל אני לא מבין משהו, היית בנתיב השמאלי, הרכב הגיח מצד ימין שלך? אבל אתה אומר שהוא היה בשול השמאלי? אז למה הפגיעה אצלך לא בצד שמאל?

מצד שני, אם הוא אכן עשה סיבוב פרסה, יתכן שהוא פשוט נכנס לכביש לנתיב שמאלי אמצעי? או שהוא נכנס מהשול השמאלי והתחיל לעבור נתיבים ימינה?

האם באותו מקום בכלל יש שול שמאלי? מי האידיוט שעוצר על שול שמאלי ללא סיבה משמעותית, נניח ליקוי חמור ברכב?

אגב, נראה שיש לו כיסוי על הדש בורד, זה עלול להוביל להתנפחות לא תקינה של כרית האוויר.

החוקר משטרה אמור לתחקר אותו, ברור שהביטוח לא ישלמו לאף אחד לפני שיראו את זה. אתה גם תצטרך לתת עדות ובגלל שאין לך ביטוח מקיף, אתה לא זכאי לרכב חילופי.

כדאי לך לבדוק עם הביטוח שלך לגבי רכב חלופי. יתכן ואם תשכור רכב הם יצטרכו להחזיר לך הכל, כולל שכירות רכב בגודל בינוני. זאת כמובן במידה ויוכח ע''י המשטרה שזו אשמת הנהג השני.

מצד שני, אם הדוח משטרה יהיה ''פרווה'', מכיוון שהם צריכים לשלם לרכב השני עם המקיף בכל מקרה, הם ינסו לא לשלם לך...

בעבר היתה לי תאונת נזק בלבד עם מונית, השופט השחיל את נהג המונית השקרן, וקלט סתירה קטנה בין התצהיר במשטרה לבין התצהיר בכתב ההגנה שהוא הגיש ותוך שתי דקות הוציא פסיקה מנומקת. זה היה תאונת אחור-חזית פשוטה לפני רמזור, לא משהו מורכב כזה.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם

הוא כנראה היה על השול הימני ורצה לעשות פרסה לנתיב המקביל בכיון הנגדי. פותח השרשור לא כתב שהוא היה בשול השמאלי וזה גם לא מסתדר עם הפגיעות על פי התמונות.

פורסם

אם הוא היה על השול הימני, כדי לעשות פרסה הוא צריך לעבור/לחתוך את כל הנתיבים בכבישמצד ימין לשמאל ולהגיע לשול השמאלי ואז לעשות שם פרסה.

אלא אם כן עברנו לאנגליה.

פורסם

הוא היה בשול הימני ויש 2 נתיבים בכביש. לדעתי הוא ניסה לעשות יו טרן בגלל שרק שם אפשר לעשות כי הגדר פרוצה וגם בגלל שהוא נסע מאוד מאוד לאט- לא יותר מ 40 קמש בכביק מהיר וגם כי אני זוכר אותו במצב חצי מאוזן אלי. אגב שאלתי את השוטר מתי מגיע בוחן התאונות והוא אמר לי שהוא לא מגיע ושכבר ישלחו לו תמונות

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

אני שמח לבשר שהנהג השני הודה באשמה ואישר לשלם. (מדהים איך זה נמרח, יש לי מכתב ממנו מלפני שבועים ועדין שבוע שעבר טענו לי שהוא מכחיש). כרגע התיק נשלח לבדיקת ערך הרכב ולאישור דמי השמאי ששילמתי לשמאי הבית של הפורום הזה. יש מצב יורידו לי ממה שהוא קבע וממה ששילמתי לו ? ואם כן מה אפשר לעשות?

פורסם

תמתין ותראה. בסה"כ הנהג השני מודה באשמתו, התקדמות עצומה.

למה לרתום את העגלה לפני הסוס.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יופי,תעדכן אותנו.

רציתי לשאול אותך אם הצד ג' כולל גם יצוץ משפטי.

אבל חדשות טובות,שים לב לכל פרט בדרך שלא יערבבו אותך.

בהצלחה.

פורסם

ייצוג משפטי לצד ג' גם אם היה קיים, היה עוזר רק במקרה שהוא "הנתבע" זה לא היה עוזר לו במקרה הנ"ל.

וכמו מקרים כאלו ואחרים, מומלץ לכל אחד להשקיע במצלמה בסיסית אשר הייתה חוסכת הרבה כאבי ראש,

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב,

שולם הכסף למעט 300 ש"ח. הפניקס טוענת שהיה לרכב תאונה מתועדת שהורידה את ערך הרכב ב2% ולכן שילם פחות 300 ש"ח. יש משהו לעשות בהקשר ?

תודה

פורסם

תראה

לרכב שלך נקבע טוטל לוס

אם השמאי רציני אז הוא ניסה להעלות את ערך הרכב ככל האפשר מעל ערך המחירון הבסיסי של יצחק לוי.

האם היית מקבל את הסכום הזה אם היית מנסה למכור את הרכב יום לפני התאונה.

סביר שהתשובה היא שלילית, לכן תבלע את ה 300 ש"ח האלה ותמשיך בדרכך.

תדאג רק לקבל את החזר האגרה של הטסט השנתי שטרם נוצלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...