Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי .

לפני 3 שעות עשיתי תאונה בכביש 6. הנהג הפוגע פונה לבית חולים.

נסעתי בכסיש 6 בנתיב השמאלי ( פזו 407) כאשר הגיח מימין לי רכב שעמד בשולים ובמהירות נמוכה. במקום הפגיעה יש אפשרות לבצע יו- טארן לרכבי חרום ויתכן שזו היתה כוונתו.

בכל מקרה הנהג היה בהלם ופונה לבית החולים, אישתו טוענת שהיו על השולים ונכנסו לכביש במטרה להמשיך ישר. מאמין שבכל מקרה התאונה בברור באשמתם.

שני הרכבים טוטאל לוס. השמאי המומלץ בפורום זה - אלי עמירם ראה תמונה ואמר שאין מה לתקן את הרכב ולשלוח ישר לפרוק. מאחר ואין לי ביטוח מקיף(רק צד ג ) אשמח להבין מה קורה עכשיו... האם חברת הביטוח שלי (הפניקס) והסוכן( וובי) יהיו מעורבים בתביעה או שאני אעשה הכול לבדי ? איך אני מקבל כסף על הרכב ההרוס ? הרכב יפורק לחלקים, איך מוכרים אותם ולמי הם שייכים ?

תודה

Car.jpg

פורסם
אם תצליח להוכיח שהנהג השני אשם בתאונה, אז הביטוח שלו יצטרך לשלם לך בעבור הנזק שנגרם לרכבך.

הביטוח שלי יתבע אותם או שצג ג אומר שאני לבדי ?

פורסם

אתה תעשה את העבודה.

שילמת תמורת ביטוח צד ג' - זו התמורה שתקבל. כדי לקבל שירות של ביטוח מקיף צריך לשלם תמורתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בהכרח. אני עשיתי צד ג' בבטוח ישיר וגם אם מישהו פגע בי באשמתו המוחלטת, הם מטפלים בעניין מול חברת הביטוח שלו. תתקשר מחר לבטוח ותברר

פורסם

מרבית החברות ביטוח שמכבדות את עצמן יסייעו לך בתהליך של דרישה כנגד צד ג' בנוגע לנזקים , אם הוא גם יודה באחריות לתאונה אז בכלל טוב.

על מנת להוריד את הרכב מהכביש אתה צריך כמובן שמאי שיאמוד את הנזקים ויכין דוח מסודר, ומשם מתקדמים הלאה לתביעה מול חברת הביטוח של צד ג'.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
מרבית החברות ביטוח שמכבדות את עצמן יסייעו לך בתהליך של דרישה כנגד צד ג' בנוגע לנזקים , אם הוא גם יודה באחריות לתאונה אז בכלל טוב.

על מנת להוריד את הרכב מהכביש אתה צריך כמובן שמאי שיאמוד את הנזקים ויכין דוח מסודר, ומשם מתקדמים הלאה לתביעה מול חברת הביטוח של צד ג'.

תודה רבה, אעדכן מחר

פורסם

תוציא דו"ח שמאי, לאחר מכן תשלח מכתב דרישה לבעל הרכב שפגע בך וכן לחברת הביטוח שלו. במידה וחברת הביטוח שלו לא תסכים לשאת בתשלומי הנזק או יסכימו לשלם רק חלק מהנזק, תגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. הליך פשוט ומזורז. רק קח קצת אוויר לפני תחילת ההליך כי חברות הביטוח יודעות להוציא ממך את כל המיץ.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
תוציא דו"ח שמאי, לאחר מכן תשלח מכתב דרישה לבעל הרכב שפגע בך וכן לחברת הביטוח שלו. במידה וחברת הביטוח שלו לא תסכים לשאת בתשלומי הנזק או יסכימו לשלם רק חלק מהנזק, תגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות. הליך פשוט ומזורז. רק קח קצת אוויר לפני תחילת ההליך כי חברות הביטוח יודעות להוציא ממך את כל המיץ.

בהצלחה

ערב צח

הרכב מושבת מחר כטוטאל לוס. לנהג השני יש מקיף ולי יש רק צד ג ושנהם בחברת הפניקס. הרכב שלי נקרע מצד ימין והרכב שלו פגוע מקדימה משני הצדדים( כנראה שנכנס גם במעקה בטיחות). כל התמונות(וגם אשתו אומרת) שהוא עלה על הכביש מהשולים וונכנס לי לנתיב במהירות נמוכה וזה גרם לתאונה. לצערי הוא מתעקש להגיד שהוא לא בטוח ושהוא היה כבר בנתיב כשפגעתי בו במהירות, למרות שהתאונה נראת אחרת לגמרי. השאלה עכשיו היא האם לשלם לבוחן תנועה שיגיע מה שברור או לקוות לשופט הגיוני ? איך זה בכלל יעבוד שפניקס תגן עליו ובמקביל תתבע אותו ?

מה דעתכם ?

פורסם

מקרה קלאסי בו אורי מחברת הפניקס שמייצג אותך, יושב עם אורי מחברת הפניקס ( אותו אורי כמובן ) ומחליט ששניכם אשמים ,

כלומר גובה מכם השתתפות עצמית וייקור הפרמיה, ומשלמים לכל אחד מכם את נזקיו.

תהליך דומה יכול לקרות גם מדובר בשתי חברות ביטוח שונות.

אפשרות אחרת כמובן שאתה מחליט לתבוע את הנהג הפוגע...

ואז השופט עלול לקבוע כי שניכם אשמים...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בלי קשר למי צריך לשלם על הנזק, עברת ליד רכב איטי במהירות גבוהה מה שיכול להיות מסוכן

היות ואתה נתקעת בו מאחורה הוא ו/או חברת הביטוח מטעמו יכולים לטעון שאתה אשם בתאונה

אם היתה לך מצלמת דרך שיכולה לתמוך בטענותיך, מצבך היה יותר טוב

עוד לא נתקלתי בתאונה שבה כל אחד מהמעורבים לא היה בטוח שהשאר אשמים בתאונה והוא בסדר

לא מאמין שחברת הביטוח תשלם לך בלי משפט, וגם שם לא בטוח מה השופט יחליט

רק בריאות, תעדכן איך זה נגמר.

פורסם

נו זו בדיוק השאלה....

מוסכם על כולם שהוא היה בשולי הכביש אחרי שטעה בדרך ועלה לכביש המהיר . לדעתי הוא ניסה לעשות יו טארן אפוא יש שלט שמותר רק לרכב הצלה לטענת אישתו הם המשיכו ישר בכביש. לפי זה שהתאונה אצלי בצד ימין ושם גם נפתחו כריות האויר זו חייבת להיות אשמתו לדעתי . הסוכנת ביטוח שלו Car.jpgIMG-20160405-WA0010.jpgIMG-20160405-WA0001.jpgאמרה לי שהוא טוען שכבר נכנס לנתיב אבל אז זה לא מסתדר עם הפגיעות של התאונה שאצלי הם רק בימין ואצלו כנראה נובעות מכך שנתקע בקיר.( מצרף תמונות). אני מתלבט אם לא לשלם לבוחן תאונות כדי לחזק את גירסתי. לטענת סוכנת הביטוח שלו הם מחכים לדוח המשטרתי אבל לדעתי זה לא יוסיף מידע ורק ימנע ממני להביא בוחן תאונות.

מה דעתכם לגבי הבוחן תאונות ? אין לי עדים לתאונה כרגע .בנוסף יש לנו אותה חברת ביטוח...

IMG-20160405-WA0015.jpg

IMG-20160405-WA0002.jpg

• תוכן חדש...