Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קראתי כל מיני שרשורים שמצאתי בחיפוש וקצת בדף של איביי. אחרי כל זה התבלבלתי. במיוחד בלוח הזמנים.

הזמנתי מתאם שלא הגיע עדיין [17 שקל, אין מספר מעקב].

הוזמן ב-24 לפברואר ותאריך הגעה משוער אחרון היה 24 למרץ. היום ה-30 למרץ, כלומר חלפו 35 ימים מרגע ההזמנה והתשלום.

תשלום בוצע באמצעות כרטיס אשראי ולא פתחתי חשבון פייפאל. זו הייתה רכישה ראשונה שלי מאיביי. אחרי הרכישה הוצע לי לפתוח חשבון פייפאל, אבל היות ואני לא רוכש משם וזה לגמרי חד פעמי לא טרחתי לעשות זאת.

היום 35 ימים אחרי, מה סדרי הזמנים שבהם צריך להתנהל?

מתי לפנות למוכר? במייל?

מתי לפתוח מחלוקת ואיך עושים את זה?

ראוי לציין שלפני 10 ימים המוכר שלח מייל בעצמו ועדכן שהוא שלח את המוצר לפני 20 ימים [כלומר היום כבר חלפו 30 יום מרגע המשלוח], ביקש שאתן לזה שבועיים ואעדכן אותו בכל בעיה.

שאלותיי:

מבחינתי אני חשבתי לשלוח לו הודעה באזור ה-40 ימים, וליידע אותו שב-45 אני פותח מחלוקת כי זה הגבול של איביי?

אחרי שפתחתי מחלוקת יש אפשרות פשוט להמתין למוצר ואז אם יגיע לבטל ולתת לו פידבק חיובי? כמה זמן אפשר להיות עם מחלוקת פתוחה?

תכל'ס די ברור לי שזה בגלל דואר ישראל, ואני מוכן לחכות עוד כמה שבועות, אבל אני רוצה לכסת"ח את עצמי. איך הכי טוב לעשות זאת?

תודה לכל עוזר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

משונה מה שיותם אומר.

למיטב ידיעתי,וביצעתי הרבה מאוד רכישות באיביי,עד לפני כמה חודשים היו 45 יום לפתיחת דיספיוט ואז עברו לשלושים יום.

אני מקפיד לשים לב ולפתוח מחלוקות לקראת היום האחרון וכמעט תמיד סוגר אותן כי המוצר אכן מגיע,אבל לשם הגיבוי מאיביי חשוב לפתוח במועד. אחרי פרק הזמן הזה אין הרבה מה לעשות. באופן כללי,למעט מקרה או שניים בהם ״נדפקתי״ ( לא מוצר ולא החזר כספי),הקניות שלי שם התגלו כמצויינות. קונה שם כבר למעלה משש שנים. פייפאל הכרחי כי גם להם תודעת שירות גבוהה מאוד ואם איביי לא מספקת פתרון,ייתכן שמפייפאל זה יגיע.

פורסם (נערך)

טיםב OT - אבל חשבון פייפאל מומלץ לא רק לרכיש מאיביי אלא מהרבה מאד אתרים אחרים - הרכישה הראשונה שלי באמצעות פייפאל היתה דווקא מכונת כביסה מ"לאספרייס". השימוש בפייפאל נחשב מאובטח מאד, ולאחר מספר פריצות לאתרים ישראליים, בהן נגנבו פרטי כרטיסי אשראי, אני מעדיף להשמתש בפייפאל בכל עסקה אפשרית. בחודשים האחרונים התחלתילקנות בכמה אתרים סיניים (כגון GearBest, מהם רכשתי טלפון ועוד כמה פריטים), וגם בהם אני מעדיף את השימוש בפייפאל. יוצא מכלל זה עליאקספרס שאינו משתמש בשירותי פייפאל אלא במערכת משלו - עליפיי.

לגבי מדיניות איביי - קרא כאן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני חשבתי שזה הורחב ל-180, אבל לא.

קניתי גם איזה מתאם ב-99 סנט והוא לא הגיע. יום אחד לפני האחרון שרשום במועד הגעה שלחתי הודעה למוכר (באותו זמן קניתי ממוכר אחר את אותו מתאם, כי אני צריך אותו) והוא שאל אותי אם אני רוצה שהוא ישלח שוב, בגלל שהייתי בטוח שיש 180 יום וגם זה היה ממש זול אמרתי כן (זה היה לפני שבועיים).

בינתיים הגיע כבר המתאם של המוכר השני, ועדיין אני מחכה למתאם שליחה נוספת של המוכר הראשון, ובדקתי גם באיבי ואי אפשר יותר לפתוח דיספיוט.

בקיצור, זה לא 180 יום.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אולי זה תלוי במחיר, אני פתחתי דיספיוט על פריט בשווי 1,200 ש"ח אחרי חודשיים וקצת

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

car me ויונתן - זה אכן 180 יום, אבל לא באיביי אלא בפייפאל. עוד סיבה להשתמש בשירות תשלומים זה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היה בעבר 45 יום, אח"כ 180. כעת המדיניות העדכנית (באי-ביי)

30 יום מתאריך ההגעה המשוער (היום האחרון) או 30 יום מתאריך הקבלה בפועל (אם פריט הגיע ניזוק או לא כפי שתואר).

במקרה שלך ניקו - אם התאריך הגעה היה עד 24 למרץ, אז לא יאוחר מ-24 באפריל.

פורסם

22 באפריל - ה-24 באפריל זה 31 יום, ובמקרה של הזמנה מהמזרח הרחוק צריך להביא בחשבון הפרשי שעות שיכולים להעביר תאריך.

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים. ספריאל הקישור שלך הבהיר היטב את המדיניות שלהם. לא מצאתי את זה לבד באתר שלהם.

לפי מה שהם רושמים זה באמת עד 30 יום אחרי תאריך ההגעה המשוער הסופי. כלומר, באמת יש לי עד אמצע אפריל כזה.

מה שאעשה זה אמתין עוד שבוע כמו שהמוכר ביקש, כדי שיחלפו 35 יום מרגע המשלוח שלו, ולאחר מכן אשלך לו הודעה.

אם עד ה 15-16 באפריל זה לא יגיע ולא יהיה פתרון אפתח דיספיוט.

תודה לכל העוזרים שנית.

כמעט סופ"ש נעים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בסופו של עניין, אם זה מוכר טוב (חנות) שאכפת לו מהדירוג שלו הוא יכול לשלוח לך מטען נוסף ללא עלות

זה קרה לי אם משלוח מאנגליה שקיבלת זיכוי מהמוכר, ואחרי חודש הגיע הפריט שהזמנתי.

בגלל שהזמנת בסכום קטן, עדיף לך לחכות עוד קצת ואם לא מגיע תבקש שיזכה אותך.

לי נעלמו סוללה לסמסונג שהזמנתי (אף פעם לא הגיעה) וגם שם המוכר זיכה אותי.

• תוכן חדש...