Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מקרר קטן, שיוכל לאחסן קרטון חלב ועוד איזה בקבוק 1.5 ליטר.

לא חובה מקרר אמיתי עם גז והכל, מספיק משהו שיוכל לשמור על הטמפרטורה.

לא צריך יותר מזה, לא מעוניין במיני-בר (גדולים ויקרים משמעותית ממה שאני מחפש).

באתרים בארץ הכלל לא מצאתי כאלה, אלא רק מיני-ברים של 40-50 ליטר במחירים של 1000 שקל ומעלה.

באיביי מצאתי כמה מעניינים, 5-10 ליטר, עם מחירים של 200-400 שקל.

למישהו יש רעיון?

תודה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא כדאי לייבא, המשלוח עולה הון.יש מלא מקררים קטנים בטווח שבין 450-650 ש"ח כחדשים וחצי או שליש מזה כמשומשים, תוכל אפילו לשים פירות ומשהו לנשנש לצד השתיה והחלב... : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-fridge&db52808=129439&db52678=5146883

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אייל, תודה. המחיר פצצה אבל המקרר הזה הוא בעצם מיני-בר. הרבה יותר גדול ממה שאני צריך.

אין לי מקום למקרר בגודל כזה, בגלל זה אמרתי שאני צריך לאחסן קרטון חלב ובקבוק 1.5 ליטר ולא פירות, ירקות וכו'.

ספיידרמן, המקררים הקטנים שאני רואה באיביי, עולים בערך 200-300 שקל עם משלוח חינם.

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מדהים, המקרר שאייל הציע הוא 50 ליטר ב450 ש"ח, אבל מקררים של פחות מ20 ליטר כמו זה למשל לא עולים פחות מ550 ש"ח בכל האתרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ההמלצה תרד מזה:

מקרר של 5 ליטר לא עומד בגודל של ליטר חלב ובקבוק קולה, מערכת הקרור שלו לא רצינית דהיינו מקרר קצת רק בחדר ממוזג (אם אתה מדמיין פחית קרה במוסך לוהט, אתה לא בכיוון) ובעל אורך חיים מפוקפק.

משום מה הגודל של 20-30 ליטר יקר יחסית לעומת הגודל שבא אחריו שזה 50 ליטר. אז אני מצטרף להמלצה על מקרר מיניבר

פורסם (נערך)

לי יש מקרר יינות קטן שיכול לעשות את העבודה עבורך :

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=19114

400 ש"ח, עובד ללא מנוע, מקרר לטמפ' של הסביבה פחות 15 מעלות בערך. אם אתה לא מתכוון לשים אותו במחסן לוהט או במרפסת בשמש - יקרר בקבוק קולה בהחלט יפה. יש לו גם עיצוב יפה ואלגנטי עם צג טמפ' ושליטה, והוא בנוי בצורה טובה.

armagedon - אתה טועה, יש לי במשרד מקרר קטן ל-6 פחיות, והוא מקרר פצצה, הפחיות יוצאות ממש קרות, אפילו יותר קרות מהמקררים הפתוחים של YELLOW/מנטה וכו'. אגב הוא עלה לי 150 ש"ח בהום סנטר לפני 3 שנים בערך... הזוי מצב המחירים שאני רואה עכשיו.

עריכה אחרונה על ידי misterb

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המלצה:

אני קניתי בעבר מקרר משרדי קטן משומש, עם מדחס (כזה שיש לו גם מקפיא).

זה עובד נהדר אבל הם רגישים לטלטלות במיוחד כשהם מתיישנים (מתחילות סתימות בגלל ליכלוך בעוקה).

תוך זמן קצר הוא שבק חיים אצלי, כי הוא זז כל כמה חודשים ממקום למקום.

באחד מבתי המלון שהייתי נתקלתי במכשיר המצויין הזה:

http://www.landers.co.il/p/187-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8-48-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%A9%D7%A7%D7%98

זה לא זול, אבל מדובר במקרר סופר שקט שעובד בשיטת "לוחות פלטייה" והוסיפו לו 2 רכיבים שהופכים אותו לרמה אחת מעל המתחרים הזולים (שנכחדו ברובם) עם לחות פלטייה, האחד הוא מאוורר פנימי לפיזור הקור מעלה\מטה - והשני הוא "מעבה" במעגל סגור עם קצת גז R134a שתפקידו לספוח את החום מצידו השני של לוח הפלטייה ולעזור לצד החם של הלוחות לפלוט את החום החוצה (בסיוע מאווררים כמובן).

המקרר הזה מגיע ל 3 מעלות צלזסיוס (ממש כמו מקרר ביתי "רגיל") והוא כמובן מחזיק הכל כמו מקרר רגיל (אני משתמש בו לשיפוצים ארוכי טווח, שם בו הכל: שתיה, מוצרי חלב וכד'). כמו שאמרתי, המקרר הזה לא רגיש לטלטלות - אתה יכול לקחת אותו לאן שאתה רוצה מתי שאתה רוצה.

אצלי הוא נכנס כמו שהוא (עם או בלי הארגז) על המושב האחורי בברלינגו, כך שאין צורך אפילו להוביל אותו מאחורה או בעגלה נגררת.

דאז כשקניתי אותו, הבחור (המייבא והמפיץ של המוצר) הסכים (בשיחת טלפון) להנחה של 10% על תשלום במזומן - אבל בסוף מצאתי מישהו (2 רחובות מאיפה ששיפצתי דירה) ביד-2 שזכה באחד כזה ולא פתח אותו לראות מה יש בפנים אלא פרסם אותו עם הדגם (500 ש"ח במקום 700 ש"ח). אני הגעתי אליו, שחררתי את 2 הסטריפים שארזו אותו במפעל, והצאתי מהקרטון לראשונה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אייל, הרגת אותי מצחוק.

ארמגדון, זה משרד ממוזג, לא מוסך לוהט. בגלל זה כתבתי שלא חייב מקרר שממש יקרר, אלא רק יוכל לשמור על הטמפרטורה של המוצר (לצורן העניין, אני קונה את החלב כשהוא כבר קר, רק צריך לשמור על הטמפרטורה שלו).

כרגע המקרר (רגיל, גדול כזה) נמצא בקומה השנייה, וכל בוקר צריך לעלות לשם לקחת חלב כדי להכין את הנס של הבוקר. נמאס לי מזה.

בגלל זה אני מחפש מקרר קטן, שיכיל רק את הקרטון חלב ואולי עוד איזה בקבוק ליטר וחצי. זהו, לא צריך יותר מזה.

מיסטרבי, תודה! בהחלט נראה מעולה. אפילו יש להם חנות בחיפה, אני אקפוץ לבקר שם.

איציק, קודם כל תודה על המידע, למדתי עוד משהו בחיים.

דבר שני, אין לי צורך בהזזה של המקרר הזה, הוא יתמקם ולא יזוז הרבה זמן. בנוסף המחיר שלו ממש גבוה.

אז שוב, תודה, אבל זה לא מתאים לי.

Always go sideways

פורסם

לפני 6-7 שנים קניתי מקרר 50 ליטק של נקשומי או שקר כלשהו אחר בהום סנטר בעלות של 400 שח בערך.

עד היום עובד מצויין

פורסם

לא יותר פשוט להכין בבוקר תרמוס קפה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...