Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

השבוע יוצא לי להיות בניו יורק ליומיים,חשבתי לקנות כמה מוצרים שאולי קשה יותר להביא לארץ.

מישהו מכיר חנות במנהטן?

יש לי אפשרות גם להזמין למלון,אז אם מישהו מכי ר חנות מוצרים ייעודית(לא אמאזון),אשמח לשמוע.

כרגע הזמנתי מאמאזון onr.

יש לי בבית מוצרים בסיסים מאוטוסטור.

חשבתי על ווקס/אוטם טוב,

קיט פלסטלינה או כל דבר שבדרכ לא מזמינים כי המשלוח מטרפד.

תודה לעונים

פורסם

תזמין הכל באמזון או מאוטוגיק, או מכימיקל גייז (יש להם דילים טובים). משלוחים בתוך ארה"ב בחינם. אם בא לך להתפרע קח גם שמפו מגרי דין.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

משהו גדול לא נראה לי כדאי להביא משם. סתם תשלם עוד 100$ על מקשל עודף. יש לך מספיק בארץ עם אחראיות וחלקי חילוף. אני הבאתי משם פולישר ועוד כמה דברים שניתן היה לכניס למזוודות.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

כן נתקלתי בזה ישר,אין לי מושג מה זה.

הכוונה להביא כמה חומרי קוסטמטיקה ואולי שואב אבק.אין בעיית משקל,אני מגיע די ריק

פורסם

ללכת לחפש חנות, לנסוע הלוך חזור כל זה זמן מבוזבז שניתן להמיר אותו בקלות לכסף מבוזבז לפי נוסחה ידוע זמן=כסף. אצלי עלות של יום השהיה שם יצאה בערך 700$ (עם משפחה אומנם..). מהר מאוד ויתרתי על חיפוש חנויות. אם אתה לא מתכוון להרשם לסדנאות וקורסים, אין טעם לנסוע עד לחנות. אמזון ואתרים אחרים יענו לכל הצרכים שלך.

פורסם

כן,אין לי יותר מדי זמן,חשבתי אולי יש חנות מוכרת באיזור ששווה לבקר,אכנס עכשיו לאתרים,מקווה שעד יום רביעי זה יספיק להגיע

פורסם

מגיע בד"כ תוך יומיים - שלושה. אם יש לך חשבון prime באמזון, זה מגיע תוך יומיים.

פורסם

מצויין. תחפש דילים שיש ל-prime. הכי בטוח והכי מהיר.

פורסם

בביקור לפני 15 שנים בניו יורק דווקא ראיתי חנות טובה למוצרי דיטיילינג בברונקס (לא זוכר היכן בדיוק) אבל אז חיפשתי יותר מוצרי אודיו לרכב - ככה מצאתי את עצמי עם מגבר מאוד יקר וכבד ושני סטים קומפוננט בתוך המזוודה ופחד שלא יעצרו אותי בנמל תעופה...אכן עצרו לבדיקה,אבל העבירו. (לא יודע למה)

פורסם

יש קופון של גייז -

Hurry - use the coupon now! Coupon expires tonight!

This is an annual tradition for us - below is your random coupon code. It could be worth 10%, 15% or 20% off everything on our site. The only way to find out is to shop, add things to your cart, then add the coupon code to reveal the discount!

Your Lucky Coupon Code is:

ELUCK4597

Conditions: Valid only on retail orders placed on ChemicalGuys.com on the dates provided. Discount cannot be applied to past or future orders. Chemical Guys is not responsible for technical issues that may prevent customers for placing orders during this promotional period. Coupon cannot be used with other coupons. Coupon must be used to receive the discount (cannot be put in the order notes).

• תוכן חדש...