Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי גולף עם מערכת Start-Stop, אבל האוטו אף פעם לא כבה.

במסך שמראה את המצב של המערכת כתוב Consumption is high, אבל זה קורה כששום צרכן חשמל לא מופעל באוטו מעבר לרדיו (לא מזגן, לא אורות, המנוע בטמפרטורת עבודה).

מצד אחד זה סבבה שהוא לא נכבה, כי היה לי את זה באוטו הקודם ותמיד הייתי מבטל את זה כי זה מעצבן, אבל מצד שני האם זה יכול להצביע על בעיה כלשהי? אולי באמת הצריכה גבוהה?

יש מסך נוסף שמראה את ״הצרכנים״ שמשפיעים כרגע על הרכב, אבל הוא גם ריק. מצ״ב תמונות של המסכים הרלוונטיים.

IMG_2462.jpg

IMG_2463.jpg

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יד ראשונה, שלושה שבועות אז כנס למוסך לבדיקה כי אתה עדיין במסגרת אחריות כך שלא רק שלא תהיה לעניין עלות, אם לא טטפל, עוד עלול להווצר מצב שעוד כמה חודשים יהיה איזה כשל (לא בהכרח קשור) ויסרבו להפעיל אחריות כי לוג מחשב יראה שאתה נוסע עם תקלה כבר חודשים ו"זה מה שגרם לנזק", אז נא לגשת לפקידה ולהפקיד אצלה את הויזה פלטינום...מה? אין לך ויזה פלטינום? אז איך חשבת לטפל בגולף? מה, חשבת שהבורקסים זה OTH?:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין פה עניין של ביטול אחריות כי אף נורת אזהרה לא דולקת, אז אין שום אינדיקציה לבדיקה. בכל אופן אלך כדי לראות שאין בעיה עם הטעינה, אבל רציתי לבדוק אם זה מוכר למישהו.

תודה.

פורסם

גש למוסך ואל תשכח לחזור לעדכן.

שאלה שאינה קשורה, אתה אומר שהרכב בן שלושה שבועות, יש מצב שמערכת המולטימדיה אצלך היא 5.8" ולא 6.5" ? כך זה נראה לי בתמונה לפי הדופן של המסגרת.....סקרן לדעת.

מערכת 5.8" היתה ברכבים שאינם יורו 6. מעניין שעדיין מחזיקים מלאי ישן.....או שאני טועה באבחנה דרך התמונה.

פורסם

האם יכול להיות שאתה נוסע על מצב ספורט? כי ברכבים מסויימים כשזה המצב מערכת החיסכון מושבת עד להעברה למצב נסיעה רגילה

פורסם
גש למוסך ואל תשכח לחזור לעדכן.

שאלה שאינה קשורה, אתה אומר שהרכב בן שלושה שבועות, יש מצב שמערכת המולטימדיה אצלך היא 5.8" ולא 6.5" ? כך זה נראה לי בתמונה לפי הדופן של המסגרת.....סקרן לדעת.

מערכת 5.8" היתה ברכבים שאינם יורו 6. מעניין שעדיין מחזיקים מלאי ישן.....או שאני טועה באבחנה דרך התמונה.

המערכת אכן 5.8״ אבל זה גם מה שמופיע במפרט באתר של היצרן. ראה תמונה מצורפת.

Screen Shot 2016-03-18 at 23.34.00.jpg

פורסם
האם יכול להיות שאתה נוסע על מצב ספורט? כי ברכבים מסויימים כשזה המצב מערכת החיסכון מושבת עד להעברה למצב נסיעה רגילה

אין ברכב שלי מצב ספורט ורגיל למיטב ידיעתי (הרכב ידני אגב).

פורסם
המערכת אכן 5.8״ אבל זה גם מה שמופיע במפרט באתר של היצרן. ראה תמונה מצורפת.

[ATTACH=CONFIG]454457[/ATTACH]

מוזר.....באתר של היבואן כתוב שרק דגמי ה 1200 הם עם 5.8" מסך. חשבתי שכבר מזמן אין להם דגמי 1200 כי הפסיקו ליבא לארץ. דגם ה 1400הוא עם מסך 6.5" כפי שמופיע באתר היבואן. ברשותי אחד כזה...

• תוכן חדש...