Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. בהילוך עם רגל על הקלאצ?

2. אילו התקנות מקומיות ביצעו ברכב ע"י היצרן ואילו התקנות אתה עשית לאחר הרכישה (מערכת?)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלי קלאצ, בניוטרל עם רגל על הברקס.

היבואן התקין מצלמת רוורס וחיישנים, אני התקנתי חלונות כהים באופן פרטי.

פורסם
מוזר.....באתר של היבואן כתוב שרק דגמי ה 1200 הם עם 5.8" מסך. חשבתי שכבר מזמן אין להם דגמי 1200 כי הפסיקו ליבא לארץ. דגם ה 1400הוא עם מסך 6.5" כפי שמופיע באתר היבואן. ברשותי אחד כזה...

לא מדויק, אצלי זה 1.4 שנת 2013 והמסך הוא 5.8״, מה שכן מפתיע שגם ברכב שבת 2016 ועוד גרבת GTI זה עדיין מגיע עם מסך בגודל הנ"ל.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
לא מדויק, אצלי זה 1.4 שנת 2013 והמסך הוא 5.8״, מה שכן מפתיע שגם ברכב שבת 2016 ועוד גרבת GTI זה עדיין מגיע עם מסך בגודל הנ"ל.

קבל תיקון: החל מאמצע 2015, בגרסאות היורו 6 יש מערכת מולטימדיה מסוג MIB2 עם מסך 6.5". לכן אני מתפלא שהרכב בן שלושה שבועות ועוד גירסאת GTI עדיין יש מסך 5.8. אני יודע שעד לפני מספר חודשים עוד היו גירסאות של יורו 5 עם המסך הקטן, חשבתי שהמלאי נגמר. נדמה לי שמכרו אותם ב 3000 שח פחות וגם העבירו לחברות ליסינג לעסקאות 0 קילומטר.

פורסם

ה-GTI כבר מ-2013 עם מנוע יורו 6. בכל מקרה, אני קיבלתי מה שמופיע במפרט של היבואן וגם באתר, אז אין לי על מה להתלונן.

תודה לעונים בעניין ה Start-Stop, אגש למוסך.

פורסם

גם אצלי הייתה בעיה זהה, האם הנסיעות שלך הם פחות מ 15 דקות ?

המלצה שלי גש למוסך צ'מפיון מרכזי ואל תסתפק במורשה, יש להם מכשור אבחנה שיכול להתמודד מול תלונות כאלה.

אצלי בירושלים מוסך מורשה "המכונית" שלח אותי בטענה שהכל בסדר, לעומת צ'מפיון שהחליפו מצבר באחריות.

וכששאלתי לפשר השוני באבחנות נאמר לי שמכשור האבחון המתקדם לא קיים בכל המורשים.

פורסם
גם אצלי הייתה בעיה זהה, האם הנסיעות שלך הם פחות מ 15 דקות ?

המלצה שלי גש למוסך צ'מפיון מרכזי ואל תסתפק במורשה, יש להם מכשור אבחנה שיכול להתמודד מול תלונות כאלה.

אצלי בירושלים מוסך מורשה "המכונית" שלח אותי בטענה שהכל בסדר, לעומת צ'מפיון שהחליפו מצבר באחריות.

וכששאלתי לפשר השוני באבחנות נאמר לי שמכשור האבחון המתקדם לא קיים בכל המורשים.

אכן יש לי הרבה נסיעות של כמה דקות. אני מטפל ברכבים שלי במוסך גגג ברעננה, זה נחשב ״מרכזי״? יש שם סוכנות ומוסך של כל המותגים של היצרן.

פורסם
המרכזי של צמפיון נמצא ליד איקאה בראשל"צ. אצלי בגולף כבר לאחר דקה מהתנועה קרה המערכת מכבה את המנוע העצירה.

היתה לי קודם אוקטביה והיא גם היתה נכבית כמעט כל עצירה. למעשה אני לא אוהב את המערכת והייתי תמיד מכבה אותה, אבל חשוב לי לדעת אם העובדה שהיא לא מכבה את המנוע מצביעה על בעיה בטעינה/מצבר.

אני אגש קודם למוסך ברעננה שהוא קרוב לי, במידה ולא ימצאו בעיה אלך למוסך המרכזי. תודה רבה!

פורסם
האם לאחר נסיעה ארוכה יחסית של מעל 40 דקות המערכת חוזרת לפעול ?

על פניו המוסך שלך נראה מתאים, תנסה.

לא. גם אחרי נסיעה של 60 קילומטר, הפסקה 3 שעות ונסיעה של עוד 60 קילומטר, היא לא חזרה לכבות את האוטו.

• תוכן חדש...