Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון: הייתי במוסך גגג ברעננה, החליפו כבל מינוס שהיה תקול והמערכת חזרה לפעול.

מצד אחד יצאו נחמדים והעבירו שטיפה, מצד שני הדביקו לי מדבקה על המספר כאילו האוטו של אבא שלהם.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, זה לא החזיק הרבה, בנסיעה שנייה כבר הפסיק לעבוד. צריכים להתקשר אליי מגיל-קאר לבדוק את ההתקנה של מצלמת הרוורס.

לגבי המדבקה - קילפתי אבל החוצפה מרגיזה.

פורסם

בקשר למדבקה.... אני תמיד שמכניס הרכב לטיפול מבקש שלא ישימו מדבקה או יחליפו מסגרת ללוחית הזיהוי, אומר להם במידה והם עושים זאת ללא רשות אני גובה על פירסום 1000שקל ליום. הם כל פעם נדהמים מחדש....

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
המרכזי של צמפיון נמצא ליד איקאה בראשל"צ. אצלי בגולף כבר לאחר דקה מהתנועה קרה המערכת מכבה את המנוע העצירה.

אצלי גם המערכת מופעלת, אבל אני כבר באוטומט איך שמתניע מבטל אותה כשיגרה

קובי

:-)

פורסם

אני עדיין לא התרגלתי לבטל מיד בהתנעה. בתנועה עירונית צפופה מבטל, בנסיעה זורמת משאיר את המערכת לעבוד. קצת רגישה מדי לטעמי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון מהיום-

גיל-קאר בדקו את הרכב ואמרו שאין קשר להתקנות שלהם, חזרתי למוסך והחליפו מצבר, כרגע שוב תקין ומערכת ה-״עצור-סע״ פועלת.

במוסך אמרו שאם זו אכן זליגה אז התקלה תחזור שוב ואז יצטרכו לקחת את הרכב למספר ימים על מנת לאתר את המקור.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
עדכון מהיום-

גיל-קאר בדקו את הרכב ואמרו שאין קשר להתקנות שלהם, חזרתי למוסך והחליפו מצבר, כרגע שוב תקין ומערכת ה-״עצור-סע״ פועלת.

במוסך אמרו שאם זו אכן זליגה אז התקלה תחזור שוב ואז יצטרכו לקחת את הרכב למספר ימים על מנת לאתר את המקור.

סליחה על הדיילי

התקלה מאז לא חזרה ?

פורסם
סליחה על הדיילי

התקלה מאז לא חזרה ?

לא. זה כנראה היה המצבר מההתחלה, אבל היה להם יותר נוח לטרטר אותי שלוש פעמים למוסך מאשר להחליף אותו מיד.

• תוכן חדש...