Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

ראשית חייב להגיד שאני חדש ושזה כייף גדול שיש כל כך הרבה אנשים שתורמים מזמן אישי ועוזרים לאחרים... מקווה שבעתיד יוכל לתרום באתר מהידע שלי .

אז למה אני כאן ? זה לקבל חוות דעת ממכם ולהחליט איזה אוטו בעל 7 מקומות מצטרף למשפחה בת 5 נפשות שאוהבים לטייל הרבה..

סוף סוף החלטתי שאני קונה רכב שטח כי למאזדה 5 2008 כבר קשה לגרור קראוון (שבניתי לבד!!) ובלתי אפשרי לרדת לשטח.

יש לי תקציב של 45000 עד 50000 שח וחשבתי לקנות איסוזו טרופר ארוך (כי יש לי טנדר עבודה איפון 400000 קמ- סוס עבודה) אבל מוסכניק של איסוזו הוריד לי חשק מייד ממנו ( לא כלכלי בעליל ) אז החלטתי שפאג'רו ארוך מתאים לי או שיש לכם המלצות טובות יותר ? ואשמח ממכם לקבל תשובות למה להתייחס בקניה של ג'יפ הראשון שלי

תודה

עריכה אחרונה על ידי olegdom
פורסם

אהלן,

טוב עשית לדעתי כשוויתרת על הטרופר. זה לא אותו מנוע כמו שיש לך באיפון. אולי גירסת הבנזין תהיה מתאימה אם אתה אוהב את איסוזו.

בטווחי המחירים האלה הפאג'רו הוא בחירה טובה, אתה יכול להוסיף יונדאי טראקאן, וגם סאנגיונג רקסטון.

בכל מקרה אל תוותר על רכב עם היסטוריית טיפולים ידועה וברורה.

ברכבי שטח יש משמעות גדולה למצב הרכב, והאם הוא מקורי מהמפעל או שעבר כבר שיפורים. האם הוחלפו הבולמים והקפיצים לסט משודרג (יותר נוחות, הגבהה קלה), האם יש לו מיגוני גחון, מה מצב הצמיגים (סט צמיגים בסיסי לרכב שטח עובר את ה 2500 שקלים בקלות, ואם הרכיבו עליו צמיגים סיניים לא מוכרים מהר מאוד תמצא עצמך מחליף סט), ועוד.

בדוק את מצב הגומיות, תושבות מנוע וגיר (עובדות קשה מאוד), משולשים קדמיים וכד'.

קח בחשבון שכל רכב, ובטח רכב שטח ישן - יהיו בו תקלות, ועלות התיקון גבוהה מעלויות התיקון של רכב פרטי.

בשוק יש מכוניות טובות ומכוניות שחוטות. אל תתפשר על רכב שנראה מוזנח, הוא כנראה יהיה כזה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אהלן,

טוב עשית לדעתי כשוויתרת על הטרופר. זה לא אותו מנוע כמו שיש לך באיפון. אולי גירסת הבנזין תהיה מתאימה אם אתה אוהב את איסוזו.

בטווחי המחירים האלה הפאג'רו הוא בחירה טובה, אתה יכול להוסיף יונדאי טראקאן, וגם סאנגיונג רקסטון.

בכל מקרה אל תוותר על רכב עם היסטוריית טיפולים ידועה וברורה.

ברכבי שטח יש משמעות גדולה למצב הרכב, והאם הוא מקורי מהמפעל או שעבר כבר שיפורים. האם הוחלפו הבולמים והקפיצים לסט משודרג (יותר נוחות, הגבהה קלה), האם יש לו מיגוני גחון, מה מצב הצמיגים (סט צמיגים בסיסי לרכב שטח עובר את ה 2500 שקלים בקלות, ואם הרכיבו עליו צמיגים סיניים לא מוכרים מהר מאוד תמצא עצמך מחליף סט), ועוד.

בדוק את מצב הגומיות, תושבות מנוע וגיר (עובדות קשה מאוד), משולשים קדמיים וכד'.

קח בחשבון שכל רכב, ובטח רכב שטח ישן - יהיו בו תקלות, ועלות התיקון גבוהה מעלויות התיקון של רכב פרטי.

בשוק יש מכוניות טובות ומכוניות שחוטות. אל תתפשר על רכב שנראה מוזנח, הוא כנראה יהיה כזה.

תודה על תשובה מלאה... מה שברור לי שברגע שאני קונה ג'יפ בטוח יש השקעה נוספת לתיקונים אפשריים לאחר קניה.. אני לא אוותר ואקח אותו למוסכניק שלי שיתן ערכה כללית מה יש לשפר או נזק עתידי לפי מצב הרכב. הוא גם יבדוק את כל מה שאתה ציינת ( לזכותו יאמר על כנות שלו לגבי רכבים שהוא בעצמו מתפרנס מהם..)

לגבי

סאנגיונג רקסטון ? הוא יכול לגרור נגרר 1200 ק"ג ? יש לו 4*4 נמוך וגבוה לשטח? כי בתמונות הוא נראה כמו צעצוע יפה למדרכות .. ( בלי לעליב מחזיקי אוטו הזה..)

פורסם

אהלן אולג,

אני לא יודע מה המשקל המותר שלו לגרירה - אבל יש לו LOW ושלדת סולם, וסרן אחורי חי, ומנוע דיזל חזק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רבה ..

רק אשמח לדעת מה אומרים המושגים וחשיבות שלהם בשטח "

שלדת סולם, וסרן אחורי חי" ?

מה שברור שאני לא מתכוון לעלות את האבנים גדולות ולעבור נחלים עמוקים ולעלות גבעות ב 45 מעלות...

אבל בהחלט הייתי רוצה שיהיה לו כוח לגרור בשטח קראוון או לצאת מהבוץ בלי או עם כננת...

תודה

פורסם

אני יודעה שהשאלות שלי לגבי ג'יפים הם של צעירים ( למרות שאני בן 41) אבל אף פעם לא מאוחר ללמוד ואולי אחרי שארד כמה פעמים לשטח עם ג'יפ אני אדבק במחלה הזאת( מחלה הכייפית)..

פורסם

שאלה... הג'יפ פאג'רו ארוך שנת 2001 או 2002 שהחליפו לו מנוע או שיפצו לו גיר כדאי לקחת סיכון ולקנות?

• תוכן חדש...