Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כבר 5 שנים נוהג על פאביה 1.2 ידנית (רמת איבזור ספורט) ונהנה מכל רגע , שילוב של הידני והמנוע פשוט מושלם , וגם איבזור מוסיף ...

אבל המשפחה גדלה , והגיעה הזמן לחפש משהו קצת יותר משפחתי :)

העניין הוא שאני עדיין רוצה רכב ידני עם רמת איבזור גבוה יותר מאשר "הכי פשוט"

מחיפוש באינטרנט אני רואה שפשוט אין דבר כזה , רכב משפחתי ידני ... (אלא אם אני טועה)

נניח להישאר במשפחת סקודה וללכת ל אוקטביה , או לעבור לסיטרויין פיקסו החדשה או לפוקוס החדשה , או ואו ואו ... לאף אחד מהם אין רכב ידני ....

האם כך הדבר ובאמת אין רכבים ידניים משפחתיים בארץ ? או שפשוט הסוכנויות לא מפרסמות את הרכבים האלה באתרים שלהם ?

תודה

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדקת את דאצ'יה למשל? או שאתה נעול על VAG.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא בהכרח VAG , כמו שרשמתי , פוסוקס , סיטרויין , הכל הולך

אבל מוכן לשמוע גם אופציות נוספות , דאצ'יה לצורך העניין פחות בכיוון...

ליאון ידנית זה 1.2 אני רוצה 1.4

יש אופציה להזמין רכבים ידניים עם רמת אבזור גבוה יותר / מנוע חזק יותר אצל היבואנים , או שזה לא הולך בארץ ?

פורסם

בשקט בשקט אם תלך לסוכן המכירות ותגיד לו שאתה רוצה רכב שהוא לא מייבא ביבוא סדיר אבל כן אפשרי להביא לך , אז אולי זה יתאפשר.

בלובינסקי פעם רצו ממני 10000 שח לפתוח הזמנה, אם אני מתחרט אין החזר כספי בשום צורה , ולרכב יקח 3 חודשים להגיע לארץ.

בסופו של דבר הזמנתי רכב אחר , אבל האפשרות קיימת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש גם מיצובישי אאוטלנדר ידנית, סוזוקי קרוסאובר ידנית, קיה סיד דיזל ידנית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סוזוקי קרוסאובר קימת בגרסה ידנית, אבל באבזור מינימלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הגירסאות האלא באיבזור מינימאלי ....

לא מבין , מי שרוצה ידני זה אומר שהוא רוצה פחות איבזור ??:shock:

פורסם

המצב מבחינת ידני באמת עגום. או שאין אבזור (כמו פאביה), או שזה איביזה שהביטוח יעלה פי 2, או שזה אוטו מסורס לעומת האוטומט (פיג'ו 208 למשל).

לגבי משפחתיות, זה כבר מצרך קשה להשגה. בכל אופן אחת האופציות שכדאי לשקול זה הונדה סיוויק 5 דלתות ידנית עם 140 כ"ס, 6 הילוכים ובסך הכל אוטו די חביב (אומרים שמיושן קצת לעומת מתחרות).

פורסם

המשפחתית האחרונה המאובזרת יחסית ששווקה עם גיר ידני היתה הפוקוס בדור הנוכחי, בתחילת השיווק בארץ. היתה גרסה של 1.6 ידנית טרנד (עם אבזור לא רע בכלל) וגרסת אקו בוסט 180 כ״ס ברמת אבזור גבוהה מאוד לזמנו. הסיטרואן קקטוס דווקא חבילה מעיינת...האבזור לא מטורף אבל נראה מספיק לגמרי.

פורסם

סוזוקי קרוסאובר ידנית תענה לך על כל הדרישות .

מרווחת ומתאימה למשפחה , אמינה , בעלת סחירות טובה וצריכת דלק נהדרת .

האבזור לדעתי די והותר ועונה על הדרישות הבסיסיות מרכב .

לא תמצא עסקה טובה יותר במחיר שלה .galleryEx04.jpg

פורסם

היונדאי היא בהפרש של אלפים בודדים, תבדוק גם אותה.

גם הליאון תעלה רק עשירייה יותר, אני באותו מסע חיפוש כרגע.

פורסם
סוזוקי קרוסאובר ידנית תענה לך על כל הדרישות .

מרווחת ומתאימה למשפחה , אמינה , בעלת סחירות טובה וצריכת דלק נהדרת .

האבזור לדעתי די והותר ועונה על הדרישות הבסיסיות מרכב .

לא תמצא עסקה טובה יותר במחיר שלה .[ATTACH=CONFIG]454186[/ATTACH]

לחמותי יש את הsx4 דור קודם , הבגאז' שם קטן מדיי

המנוע חלש, ה 1.6 מרגישה לי כמו עגלה ביחס לפאביה 1.2 שלי...

היונדאי היא בהפרש של אלפים בודדים, תבדוק גם אותה.

גם הליאון תעלה רק עשירייה יותר, אני באותו מסע חיפוש כרגע.

הליאון זה 1.2, אני רוצה מנוע גדול יותר , פעם היה להם 1.4 ידני, עכשיו אין :(

• תוכן חדש...