Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע כמה זמן וק״מ נהגת עליה.

אני הייתי בעלים עד לא מזמן של סופרב.

תאמין לי שזה עצבן אותי, ואני אדם רגוע באופן כללי ☺️

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה שנה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם מכניסים למשוואה אמינות,ממש לו רץ לתוכנה באיביזה פולו וDSG...

אבל ממש רץ לחפש פורד פיאסטה 1.6 . גם מהירה וגם מהנה ובטח יותר אמינה

מהסקודה איביזה פולו DSG.

פורסם (נערך)

עם הגיר הרובוטי של הפיאסטה אתה אומר שהיא תהיה יותר אמינה? זה שמקבל 10 שנים אחריות ולא ממש הצליחו לפתור את הבעיה שלו?

זה שבפוקוס הוחלף לאוטומט רגיל?

אולי ממה שציינת היא תהיה מהנה יותר לנהיגה. איטית יותר מהן.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

אמינה יותר מהסקודה?

בדיחה טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא שמתי לב למשהו כזה באיביזה לפחות לא ברמה שגרמה להתעצבן.

הוא צודק,

יש לשניה לא רק ביציאה מהרמזור אלא גם בקיקדאון תחושת "השהייה" קיבלתי כרכב חלופי לא מזמן סוניק עם גיר אוטומטי "כמו של פעם" וישר הרגשתי תגובת דוושה הרבה יותר מיידית(גם אם בנטו הרכב איטי יותר).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אני במקומך הייתי קונה פאביה (ובאמת קניתי, אם תרצה סקירה אשמח לשלוח לך בפרטי) ואם חסר לי כוח, משפר ל-STAGE I (של APR), שלטענתם נותן את הטוב מכל העולמות- מומנט משופר (25 קג"מ, פחות מההגבלה של ה-DSG7 היבש), עוד סוסים (130 ומשהו לעומת 110), תגובת דוושה מחודדת, עצמאות בהעברת הילוכים ועוד. הביצועים (בתיאוריה) אמורים להיות דומים לאלו של גולף 1.4 (רכב מהיר).

אשמח לקבל את הסקירה שלך לפאביה . תודה רבה מראש

פורסם

בוואלה ציינו שהגיר עבר כיול כלשהו במתיחת פנים האחרונה אז כניראה יש שיפור,כי גם במבחן של וואלה ושל wheel לא צוינה השהייה.

פורסם
אם מכניסים למשוואה אמינות,ממש לו רץ לתוכנה באיביזה פולו וDSG...

אבל ממש רץ לחפש פורד פיאסטה 1.6 . גם מהירה וגם מהנה ובטח יותר אמינה

מהסקודה איביזה פולו DSG.

באמת השילוב של הגיר מנוע בפיאסטה יותר אמין??? יש למישהו עוד חוות דעת בנוגע לעניין הזה? ולגבי המהירות אפשר לומר עליה שהיא לא נופלת מהפאביה והפולו??

פורסם

בתור מי שמחזיק לאון DSG ואיביזה חדשה DSG ההשהיה באיביזה מינימלית וזה מורגש לעומת הלאון, ההעברות מהירות יותר והגיר מתנהג כמעט כמו אוטומטי רגיל.

פורסם

זהו,לא סתם אמרתי שאיני זוכר השהייה מעצבנת,כניראה באמת היה כיול במתיחת הפנים.

פורסם
איזה שנה?

שלי הייתה 2012, אבל לגיסתי יש איביזה 2015 (1.2, לפני המתיחה) ונהיגה עליה הבהירה לי שזה נשאר די אותו דבר.

יכול להיות שאחרי המתיחה זה קצת השתנה, אבל להערכתי זה שינוי זמני, ובטווח הארוך יצוצו תופעות דומות.

• תוכן חדש...