Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני כרגע מתקן סוזוקי rv , הוא מניע והכל בסדר ,רק כשנותנים גז הוא נשאר תפוס .

אחרי בדיקה מסתבר שקפיץ המצערת כבר לא קפיצי במיוחד.

אז ניסיתי בעופר-אבניר ואין להם קפיץ כזה, אם מישהו יודע לאיזה עוד טוסטוסים יש קרבורטור mikuni vm14mms-c או משהו מספיק דומה כדי לקחת דרכו את הקפיץ או רעיון אחר אני אשמח מאוד.

תודה מראש!

מי שיודע ויכול - עושה . מי שיודע ולא יכול- מלמד.

מי שלא יודע ולא יכול -מנהל.

פורסם

קח איתך את הקפיץ המקורי כדוגמא וגש לחנות שמתמחה בקפיצים.

ברחוב הרצל (לא זוכר מספר, צפונית לסלמה) נמצאת חנות לקפיצים בשם נורדיה.

יש שם מגוון אדיר של קפיצים מכל הסוגים, הגדלים והחוזקים.

פורסם

לף

בדרך כלל זהו קפיץ רך ולא בגללו יתקע הגז.

תבדוק אם הכבל זז בקלות בתוך הבית שלו ,בעיקר באיזור מתחת לקורת השלדה הראשית שם מתפצל הכבל ל-2 , גם לכוון משאבת השמן.

משוך הכבל ביד , כשהוא מנותק מידית הכידון , והשווה את התגובות.

בהצלחה

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

שלח מסר בפרטי, יש לי קפיץ כזה, אבל אולי הכבל נתקע לך , תבדוק.

או שהכבסת את הבוכנה של המאייד בצורה לא נכונה, יש לה מקום מיוחד להכנס, לא בכל מצב.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

עכשיו בדקתי והכבל לא תפוס ונראה שגם הקפיץ מחזיר...

סיני, באמת יכול להיות שהבוכנה לא הוכנסה נכון... מה היא הצורה הנכונה להכניס את הבוכנה?...

בראש הקרבורטור יש הברגה גדולה לכבל גז, כאשר הוא ההברגה לא לחוצה הבוכנה עולה ויורדת בחופשיות וכשר אני מהדק את ההברגה היא נתקעת אחרי פתיחת גז אחת, ניסיתי להניע כשההברגה משוחררת קלות אבל אין וקום למשוך דלק והוא לא מניע וכאשר ההברגה סגורה הוא מניע אבל - הגז נתקע כמובן...

בקיצור מאוד אשמח לייעוץ מומחים כי קטונתי :wink: .

פורסם

סוג של... מקפיץ.

• תוכן חדש...