Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי בעיקר משמש אותי לנסיעות קצרות בתוך העיר, נסיעות ארוכות הן דבר נדיר שקורה כל כמה שבועות.

לאחרונה המצבר התחיל ממש להזדעזע במהלך הנעה, פעם אחת הייתי צריך עזרה עם כבלים, אך בפעמים אחרות הוא הצליח בסוף להניע.

כרגע בסוף נסיעה אני שם על ניוטרל ועולה לטורים גבוהים לכמה דקות כדי לתת סיכוי להנעה הבאה (מאז שהתחלתי עם זה, הנעתי לבד).

בכל מקרה, עד לסוף השבוע הזה לא צפוייה נסיעה ארוכה.

האם כדאי לי לחכות עד לשבוע הבא ולראות אם אפשר למשוך אותו עוד קצת (במידה ויחזיק טעינה?) או שכדאי לי ללכת להחליף, ואם כן, אז איזו פירמה מומלצת ואיפה (אני גר בירושלים באיזור גבעת שאול).

מצורפת תמונה של המצבר הנוכחי (שאיתו קיבלתי את הרכב).

P60222-081546.jpg

פורסם

אם הבעייה מצבר - אז כדאי להחליף. מה אתה מרוויח שאתה דוחה את זה שכמה ימים ?

מצברים של שנפ/וולטה/ורתה עושים את העבודה.

תעשה סקר טלפוני ותוודא שמציעם לך מצבר עם 20 חודשי אחריות לשנה .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מה שבטוח שהמצבר אינו מקורי שהגיע עם הרכב. בדוק האם המצבר עדיין תחת אחריות.

רצוי לבדוק את המצבר אצל חשמלאי לפני החלפתו.

בדוק את מפלס המים (אלקטרוליט) והשלם במידת הצורך ולאחר מכן בצע נסיעה של 20-30 דקות מחוץ לעיר

איזה כייף לי :)

פורסם

יכול להיות שהרבה יחלקו עליי

אבל לפי דעתי בנושא של מצבר כדאי לקנות את מה שהכי זול

המצברים מחזיקים בין שנתיים לשלוש +-

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

פורסם

נסיעות קצרות זה אומר נסיעה של כעשר דקות בתוך העיר, עם רמזורים וכו' לא מתפתחת מהירות גבוהה.

לגבי מי שהציע לבדוק את המים, כפי שניתן לראות בתמונה לכאורה אין גישה לפקקים, אתה בטח שכדאי לחפור שם?

מעבר לזה, במידה וצריך להחליף מצבר, מה המחיר הצפוי עבור מצבר, איזו חברה להעדיף וכמה אמורה לעלות התקנה.

ובנוסף, היכן כדאי לקנות? במוסך? בחנות (כמו אוטודיפו?) והאם יש המלצה בירושלים?

תודה רבה

פורסם

תבדוק אם ניתן לפרק את הכיסויים העליונים שעליהם מודבקות מדבקות שונות של הייבואן אשר מתחתיהם אולי קיימים פקקים לפתיחה.

מצברים רצוי לקנות אצל הספקים השונים או אצל חשמלאי ולא במוסך מורשה.

בדוק מול נציג וורטא בפורום היכן קיים נותן שירות של הייבואן באיזור ירושלים.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם
אין לי ניסיון בטיפול במצבר, נראה אם ארצה להכנס להרפתקה.

מיהו נציג ורטא בפורום?

תודה

בוקר טוב

אתה יכול להכנס לאוטודיפו בירושלים

או לתחנת שרות שלנו חשמל דבורי בתלפיות

הוא גם יבדוק את טעינת הרכב שלך וגם ימליץ לך על מצבר תואם במידת הצורך

לשרותך תמיד

יוסי

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...