Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל כל מקום סביר יתן לך סינר ושרוולי עור. גם כפפות כנמה שאתה רוצה (כשאתה רק רתך הן באמת מחזיקות הרבה אבל בעבודות מסגרות הן לא חיות שבוע). גם מסיכות רוב המקומות יתו לך מסיכה טובה ולא בגללך אלא כי תיתן יותר תפוקה בלי להתעייף.

לגבי הכנסה או הפסד של העסק אני אגלה לך סוד. אתה לא שותף לרווחים בדיוק כמו שאתה לא שותף להפסדים. גם קל מאוד להסתכל מהצד ולראות סחורה במליונים יוצאת אבל אין לך מושג מה העלויות של ייצור הסחורה (לא רק חומרי גלם ושעות עבודה. יש שכירות, מיסים, פרסום ועוד 1001 הוצאות מסביב).

אתר מרתך רק ארגון (ולפי התמונות אתה רתך בסדר גמור) וזה מאוד מגביל. אם היית מרתך גם אלק' ו CO2 (ששניהם הרבה יותר פשוטים מארגון) השוק שלך היה הרבה יותר גדול.

כשאתה בונה קניון, יש לך קבוצת כדורגל משלך שמתאמנת באיצטדיון החדש בפתח תקווה, רחוב שלם לא קטן בסגולה שהוא שלך. ויש לך כמה בניינים שבניתה,

ואני כבר לא מדבר על כמה בתים פרטיים וכימעט עשיריה של דירות.

אף אחד לא רעב ללחם בבית, הכל בסדר.

יפה אמרתה מקום סביר,

אין לי לא סינר, לא שרוולים, ולא כפפות כנמה (כמו שאתה קראתה להם שעולות 40 שקל! ומספיקות לי לחצי שנה לפחות)

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
לדעתי החוק אוסר על אי קבלה לעבודה בשל מיקום מגורים.

מקומות עבודה לא ישלמו החזר נסיעות מכל מקום לכל מקום.

לפות"ש - אם אתה כל כך רוצה לעבוד ולגור במרכז, ולא מוכנים לגייס אותך לעבודה בגלל המרחק, למה שלא תגיד להם שאתה גר במרכז ובינתיים תקבל החזר נסיעות חלקי ותיסע את המרחק למשך חודש - חודשיים?

אגב, הקבלנים שעובדים כרגע בפרוייקט באינטל בקרית גת מחפשים רתכים. השכר יפה, ויש הסעות מחלקים גדולים בארץ.

פורסם
מקומות עבודה לא ישלמו החזר נסיעות מכל מקום לכל מקום.

לפות"ש - אם אתה כל כך רוצה לעבוד ולגור במרכז, ולא מוכנים לגייס אותך לעבודה בגלל המרחק, למה שלא תגיד להם שאתה גר במרכז ובינתיים תקבל החזר נסיעות חלקי ותיסע את המרחק למשך חודש - חודשיים?

אגב, הקבלנים שעובדים כרגע בפרוייקט באינטל בקרית גת מחפשים רתכים. השכר יפה, ויש הסעות מחלקים גדולים בארץ.

זהו, שלא ביקשתי החזר נסיעות מלא והסברתי לגברת בכוח אדם את העניין,

בקשר לזה שלהגיד להם שאני גר במרכז. זה בדיוק מה שאני יעשה מעכשיו, יתן כתובת של חבר בראשון לציון. וזהו.

בקשר לאינטל בקריית גת נשלחו עשרה מיילים פלוס, גם לחברת כוח אדם, גם לחברות שעובדות שם ישירות,

אין מענה, אין עם מי לדבר. למרות שציינתי שמצידי מהיום הראשון בעבודה אני יכול לגור בבאר שבע, אין שום בעיה.

פורסם
זה בגלל שאתה רק רתך ארגון. הם צריכים יותר רתכי צנרת עם הסמכה.

יש הסמכה לצנרת תהליכית\מזון. כמובן שזה מצויין בקורות חיים (אומנם היא פג תוקף עוד עשרה ימים, אבל כרגע זה לא משנה)

רגע עובד על צנרת לחץ גבוה, מתרגל קצת כדי לגשת למבחן להסמכה.

פורסם

מכיר רתכים שמרוויחים גם 120-150 ש"ח/שעה.

תתפתח לתחומים אחרים, אפילו פשוטים יותר. וחפש בתי מלאכה שעובדים עם ארגונים שהאיכות חשובה להם כמו תע"א, רפאל, אלביט וכד'.

משכנתא זה קל

פורסם
מכיר רתכים שמרוויחים גם 120-150 ש"ח/שעה.

תתפתח לתחומים אחרים, אפילו פשוטים יותר. וחפש בתי מלאכה שעובדים עם ארגונים שהאיכות חשובה להם כמו תע"א, רפאל, אלביט וכד'.

וואלה ניסיתי, שלחתי קורות חיים לתעשיה אווירית, הגעתי לשם, עשיתי את המבחן המעשי שהם נתנו לי לעשות, היו מאוד מאוד מרוצים מהתוצאה,

לאחר מכן זימנו אותי לתחקיר בטחוני (או איך שלא קוראים לזה)

ומאז לא שמעתי מהם, וגם הכוח אדם שדרכו הגעתי לשם, גם לא קיבלו תשובה.

שי ו RBRB אשלח קורות חיים ברגע שאגיע למחשב.

היום עוד פעם התקשרתי לאותה הגברת. הפעם הקלטתי את השיחה לשם שינויי.

הקורות חיים שלי פיקס, הכל מתאים הכל מעולה, חוץ מהמקום מגורים,

לטענתה המעסיק לא רוצה לשלם פעמיים חופשי חודשי, הסברתי לה שאריאל וראשון לציון זה חופשי חודשי אחד שזה גוש דן

אחרי זה היא וויתרה ואמרה שבכל מקרה רחוק, ויש פקקים ( איזה פקקים ב 6 בבוקר!?)

ואני כל הזמן ( חודש כן...?) יאחר לעבודה.

בקיצור בלית ברירה אתחיל לכתוב כתובת של חבר במרכז הארץ (בבאר יעקוב) שיש לי גם אופציה להיתגורר אצלו מספר שבועות.

עצוב לי המצב הזה. וזה מאוד מכעיס אותי.

פורסם

מוזר מאוד שמעניין מישהו מאיפה אתה מגיע לעבודה.

בשום ראיון עבודה כמעט לא שאלו אותי מהיכן אני מגיע,גם במקומות שרכבת לשם לוקחת שעה ממני.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

התגובה שלי הייתה מופנית לפוסט של dany.

אני נתקל בתופעה הזאת אישית. בתור אחד שמחפש עובדה בתחום התוכנה, בדרך כלל לא שואלים אותי מאיפה אני בארץ (וגם לא רשום בקו"ח) כי לא מעניין אותם.

לעומת זאת, זוגתי מחפש עבודה בתחום הלוגיסטיקה, והיא מקבלת טלפון לפחות פעם בשבוע עם שיחה שמתחילה ב "שכחת לציין בקו"ח שלך, מאיפה את..?" ואז מנסים לסיים את השיחה בתירוצים כאלה ואחרים. (אסור להם לשלול מועמד בגלל מקום מגוריו).

• תוכן חדש...