Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי במכונת כביסה בגדים אפורים/קצת צבעוניים ובינהם הייתה חולצה סגולה, על 30 מעלות.

לאחר הכביסה, שמתי לב שכל הבגדים קיבלו גוון סגול.

יש דרך לתקן את הנזק? או למנוע מכך לקרות שוב בעתיד? יכול להיות שיש בעיה במכונת הכביסה?

פורסם

לתקן, אין מצב. עקרונית אם אתה קונה בגד צבעוני חדש, ואתה לא משוכנע שלא יוריד צבע, כבס אותו בנפרד תחילה עם סמרטוטים או בגדים שחורים ואיזה סמרטוט לבן לבקרה.

פורסם

להשרות את הכביסה עם הגוון הסגול בגיגית עם מים ואבקת כביסה למשך יום לדוגמא, לא יעזור? כי הבגדים יצאו מהמכונה כשכתבתי את ההודעה.

האם אני אמור לשים לב לרמז כלשה שמופיע על תווית הוראות הכביסה של הבגד שמרמז על כך שכדאי לכבס את אות בגד בנפרד כי הוא עלול להעביר צבע לחולצה אחרת? אני ממש ממש לא מבין בזה (אני מתקשה לתפעל את המכונה עצמה כי היא ישנה ממש עם כיתוב באיטלקית).

אגב, כל החולצות מכותנה.

פורסם

קרה לי בעבר, חבל לך על הזמן, זה לא יחזור למה שזה היה לפני. למדתי מזה, מאז, כל בגד צבעוני חדש (שהוא אינו לבן) אני מכבס כביסה ראשונה בנפרד במים חמים כדי שירד צבע.

פורסם

חלק מהבגדים החדשים מוציאים צבע

חלק מוציאים גושי בד (מכנסי פוטר חדשים לדוגמא)

פעם ראשונה מכבסים בנפרד, גם כדי ללמוד את הפריט, וגם כדי שהצבע אם יוצא יצא.

זה בלי קשר להפרדת בגדים במכונה :

בגדים צבעוניים - סגול, אדום, וכו', כל מה שיש לו כמות צבע גדולה

בגדים לבנים/בהירים - המהדרין גם לזה עושים הפרדה, אנחנו עושים לפי החשק, תלוי מה מחכה לכביסה, ואלו בגדים שעברו כבר כביסות ואז חשש העברת הצבע יורד, אם כי יש לא מעט בגדים שהיו לבנים והיום לבנים אבל לא לבנים.

בגדים כהים - שחור, כחול כהה, אפור כהה, וכו'.

בלי קשר - למה אתה לא שואל את אמא שלך ?

פורסם

בדרך כלל גם זה קורה עם מוצרים באיכות נמוכה. לי מגבת שקניתי בזול כשנתקעתי בצבע בורדו צבעה את כל הכביסה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...