Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ספורטג' GT 1.6 טורבו 4X4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה לגבי הגיר, אבל לגבי המנוע אם אני לא טועה זה אותו 1.6 מוגדש שיונדאי השתמשו בו ב-ולוסטר טורבו. רון הזכיר לי לשאול, שמעתי שיש מבצע לקרנות השוטרים, מישהו יודע פרטים על זה?

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
הי,

האם מישהו הספיק להתנסות עם ברכב? נסיעת ניסוי? מידע מחו"ל? מנוע וגיר?

תודה

יש לי את הרכב .. מוזמן ליצור קשר רכב מדהים....

פורסם
מחר אני בנסיעת מבחן על הדגם. מקווה לא להתאכזב. אעדכן.

אגב מישהו יודע אולי מתי מתוכנן מבצע חבר ב "קיה" ?

שמעתי שסוכן של קיה אמר שזה במאי.

פורסם

לאשתי יש 2014 EX מנוע 2000 אני החלפתי גראנד ויטרה קצרה 2.4 בטורבו החדשה , הרכב הרבה יותר זריז במהירות והגיר הרובוטי לא מורגש הוא עם מצמד כפול , כמו ברכבי יוקרה .. הגימור הפנימי והחיצוני מהממים לקחתי עור בז בפנים .. צריכת דלק אחרי 1000 קמ

1:10 משולבת , מחוץ לעיר 1:13-14 , הרכב נעים מאד ושקט.. אבל שלוחצים מגיב מיידי. מי שמעוניין בפרטים נוספים בכיף.. חברים

פורסם
תמונות בבקשה!

אכן רכב חביב, למרות המחיר הגבוהה..

אתה מבין הבודדים שנוסעים בגרסה הזו. תתחדש!

מחיר גבוהה ? הרכב מגיע מאובזר ואם תוספת של אביזרי בטיחות כמו בXC60 T6 שעלה קרוב לחצי מיליון ‚ לטעמי הדגם הוא תמורה מצויינת למחיר ‚ גם האמינות של קיה ‚גם מנוע גודש ‚מאובזר ומעל לכל בטיחותי !

פורסם (נערך)

ערכתי היום נסיעת מבחן והנה דעתי:

- הגעתי סקפטי על יופיו החיצוני והפנימי של הרכב אך התרשמתי לטובה כי הרכב יפה יותר במציאות מאשר בתמונות.

- מאובזר מקסים, הריפודי עור 'קאמל' ממש משדרגים את תא הנוסעים.

- בגרסת הטורבו ניתן לכוונן את מושבי השורה הראשונה ואז לא מרגישים תנוחת ישיבה נמוכה כמו בגרסה הפשוטה.

- הפלסטיקה פשוטה בהרבה מקומות אך איכותית יותר מאשר הטוסון וההרגשה הכללית שקיה התאמצו. אפילו מבחן טריקת הדלת עבר בהצלחה.

- הרכב הגיע ללא ממולטימדיה ככה שקשה לקבל רושם מוחלט אבל אהבתי את האבזור.

- לוח מחוונים די פשוט אך בעל מסך חיווי תצוגה רחב שמכפר על הפשטות.

- שורת מושבים אחורית מרווחת מאד ונעימה. 2 מבוגרים ממוצעים וילד יושבים בסבבה.

לנסיעה עצמה:

- נסיעה די שקטה לסגמנט, לא משהו יוצא דופן באיכותו ויושבי המושב האחורי שומעים רעשי צמיגים וכביש.

- תנוחת ישיבה מעולה לנהג הודות לאינסוף אפשרויות כיוונון ויש מרווח נאה לברכיים לגבוהים כמוני.

- האוטו סוחב ומאיץ זריז למדי (אמנם ציפיתי ליותר כח זמין אבל יש הבדל משמעותי לטובה בין גרסת ה 2.0)

- העברת הילוכים מהירה יחסית לתיבה רובוטית - מעניין עד כמה היא אמינה?!

- המנוע רועש ונשמע היטב גם בתא הנוסעים כאשר הטורבו נכנס לפעולה.

- מערכת הסטייה מנתיב עובדת די טוב משום מה לא הרגשתי את מערכת הבלימה האוטומטית נכנסת לפעולה על אף שניסיתי ;)

- היגוי : אישית אני לא רגיל להגה קטום וקטן אבל זה גימיק חמוד.

לא אהבתי את ההגה שהרגיש לי מנותק וקל במהירויות גבוהות. בעיר הוא נוח לתמרון

- המזגן חזק אך גם קצת רועש, קחו בחשבון

- בלמים נושכים ומגיבים מהר וזה דווקא טוב לדעתי.

סיכום: הופתעתי לטובה, ניסיתי את שאר המתחרים בסגמנט והוא בהחלט מוביל.

אין ספק שהדגם ב 185 יקר ואין הנחות (אולי מיגון מתנה).

לא יודע האם קשקאי בגרסה היקרה ביותר ודיזל אינה אופציה טובה יותר במחיר זה. שלא נדבר על איזה Q5 יד שנייה למשל... :?

ונכון, ביררתי ומבצע חבר בקיה ייערך בחודש מאי

עריכה אחרונה על ידי רון_רון
פורסם

כשלוקחים סגמנט רכבים מסויים שיש בו חמישה שישה רכבים בעלי מאפינים די דומים אז צריך להחליט מה הוא "השובר שוויון" שלכם. זה יכול להיות צורה חיצונית או מאפיין מנוע או אבזור וגאדגטים.

אצלי מכלולי הבטיחות הם שוברי השוויון. גם אני בעמדת חיפוש כעת לרכב בקטגוריה ודווקא העובדה שיש לספורטאז' את כל מערכות הבטיחות האלה שאין אצל האחרים ושמוצאים ברכבים יקרים בהרבה מכריע את הכף כנראה לטובת הספורטאז'.

• תוכן חדש...