Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עיצות לאב הטרי, אפשר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה נולדה הילדה הראשונה. אשמח לקבל עיצות עשה ואל תעשה או משהו בסגנון מבעלי ניסיון בתחום. רוב תודות

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב.

אין הנחיות עשה אל תעשה.

פשוט תיהיה אתה, תהנה אבא.

נ.ב

עוד כמה דק תתחיל לקבל עצות / בדיחות...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

קודם כל בשעה טובה!.

צריך סבלנות, גם לילדה וגם כמובן לאישה. זו תקופה מאוד רגישה עבור כל אישה אחרי לידה ובמיוחד אחרי לידה ראשונה.

תשתדל לעזור ולתמוך כמה שאפשר וכמובן לא לשכוח לשמוח מהמתנה שקיבלת :).

בגדים - לא להשתגע. הם גודלים בקצב מטורף ולפעמים הם לובשים בגד פעמיים-שלוש והוא כבר לא מתאים להם ולכן, אני מציע לקנות מחנויות כמו "כותי" במיוחד עכשיו יש מבצעים מעולים ויש להם אחלה סחורה (לא תמיד המותגים הם הטובים ביותר, בגדים של חברות יקרות יותר פשוט התפוררו בכביסה).

• אחראי פורום
פורסם

יתנו עיצות מועילות, אני בטוח.

אני שם דגש על משהו אחד: אל תשכח את עצמך.

המון מזל טוב!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
יתנו עיצות מועילות, אני בטוח.

אני שם דגש על משהו אחד: אל תשכח את עצמך.

מחזק ומוסיף- אל תשכח גם את האישה.

החודשים הראשונים מלווים בתחושת עומס ועייפות, אל תשכחו את עצמכם בכל העומס (המרגש!) הזה.

כמה טיפים פרקטיים:

1.שבועיים- זה פרק הזמן הממוצע שלוקח לאפרוחים האלה להסתגל לדברים.

עכשיו זה פחות רלוונטי, בעוד חודש חודשיים יהפוך למאוד רלוונטי.

2.זה כיף גדול להחזיק את התינוק אבל אל תגזימו עם זה כי מהר מאוד זה יתנקם בכם (תינוק שרוצה שיחזיקו אותו הופך את החיים לקשים).

3.ביגוד- זול ונוח, תינוקות פולטים וגדלים הרבה יותר מהר ממה שתדמיין, גם לא ממש אכפת לו אם הוא לובש בגד של הייק או חליפה של בוס.

כל היתר כבר יגיע לבד.

שיהיה לכם המון מזל טוב ונחת מהאפרוח, תהנו מהתקופה הזאת כי היא תחלוף כל כך מהר כשתגלו שבמקום תינוק סטטי יש לכם בבית זאטוט שבין רמת הפעילות שלו לרמת הפעילות של כרטיס האשראי יש יחס ישר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמה עיצות שתקבל, בסוף כל זוג וכל משפחה זה משהו אחר לחלוטין - ולכן תקח כל עצה בערבון מוגבל. תקשיב ותראה אם מתאים, אם לא, לא נורא.

עיצות בינכם אני לא חושב שרלוונטי לתת, כי לכל זוג יש את הכימיה שלו, ובהנחה שהיא טובה אתם תמצאו את הדרך שלכם לחלוק בעומס, לתמוך אחד בשני וכו'. כמו שאמרו, זה תקופה מאוד מאוד לא קלה, אבל זה האושר הכי גדול שיש.

הנה עיצה פרקטית:

- אל תרגיש לא נעים עם חברים שאין להם ילדים. למה אני מתכוון, נניח ויש לכם זוג חברים טובים שלפני הייתם יושבים איתם עד 1 בלילה בכיף. עכשיו הם באים אליכם להתארח... הם רגילים ללכת ב 1 בלילה, אתה מת מעייפות -> לך לישון. אני היום נוטש ב 22:30 מקסימום 23. אשתי לפעמים מחזיקה יותר אבל העקרון הוא - אל תתבייש ללכת לישון Whatever the circumstances are :).

זו עיצה לשלב קצת יותר מאוחר, בהתחלה לא ינתחלו אצליכם יותר מדי חברים.

המון מזל טוב !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

עצות לאב - תעשה הכל וכמה שיותר.

קשר עם הילד מתחיל עכשיו.

"זמן איכות" זה טוב, אבל זה לא תחליף לקילומטראז'.

נהלו טוב את שעות השינה.

שומדבר בחיים לא עובד כמו שצריך, אם לא ישנים מספיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון, זה הדבר הכי חשוב. וכמה שזה אולי נשמע טפשי וברור, זה לא.

המעבר המיידי ממצב של לישון פחות או יותר כמה שאתה רוצה למצב של לישון כמה שהקטנה רוצה (והיא לא רוצה הרבה :lol:) הוא קשה מאוד.

לכן (למרות שאני בטוח שאתה כבר מרגיש ומבין זאת לבד), כשאתה יכול לישון -> תישן. כל השאר יסתדר הרבה יותר בקלות במידה ותצליח לישון מספיק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

מזל"ט.

2 החיתולים שלי.

שלי חוגגת היום בדיוק חודשיים.

שמע, בילד הראשון כשהוא רק הגיח מהכ** של האמא שלו אמרתי לזוגתי שזהו מעכשיו אנחנו לא רק אחראיים לעצמנו אלא לעוד אדם קטן החיים משתנים ב 180 מעלות.

אבל כשהם גדלים הם יסבו לך רק נחת.

שכח מסקס בחודשים הקרובים .

חוק הזהב! כשהתינוקת ישנה אתה\זוגתך ישנם גם לא חושב מה השעה.

לבקש בנימוס מהמבקרים לתאם הגעה כן כן לא תמיד נוח לארח

לא להילחץ כשהיא בוכה לשמור על רוגע מה לעשות תינוק לא מגיע עם האפשרות ל RTFM.

קוליק=גזים בזמן ההאכלה נכנס לקיבה אוויר שצריך להיפלט בצורה כל שהיא ,שלנו מאוד סובלת מגזים , בתחילה זה היה לארוך כל היום והלילה גלים גלים בתקופה האחרונה זה מתחיל בשעות הערב המוקמות התקף של שעה שעתיים.

אנחנו מקלים על הגזים קצת עם גרייפווטר תכשיר על בסיס טבעי אניס שומר מנטה ועוד כל מיני ללא סוכר. יש גם כימים כמו בייבי זים סימיקול, אין דעה גורפת אם להשתמש לא להשתמש תתייעץ עם רופא.

עוד דרך להקל שיר בקול רם, חלילה לא לטלטל את הילדה אלא לערסל בטן לבטן בתנועות רכות.

נמר על העץ הילדה מונחת על אמת היד שלך שהראש לכיוון המרפק.

עיסוי בטן מאוד מומלץ סביב הטבור .

מקלחת חמה ונעימה.

במשך היום בזמן ערות של ההורים להשכיב על הבטן על מנת לחזק את חגורת הכתפיים , בלילה מומלץ על הגב מונע מוות בעריסה כך גורסים מומחים.

שלי רוב הזמן על הבטן יום לילה.

תמוך בגברת כמה שיותר לא לוותר.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

קודם כל מברוק.

לישון מתי שאפשר.

לא צריך ששניכם תקומו. חלקו את הלילה (והיום) ביניכם.

תתחשב באישה. לידה זו טראומה גופנית ושיבוש הורמונלי שמשפיע גם נפשית.

היעזרו בסבים/סבתות.

אל תתביישו לבקש עזרה או יעוץ. לימדו מניסיון של אחרים.

אל תקשיבו יותר מידי לטיפת חלב. יש להם נטייה לפלוט לפעמים שטויות (הקטנה שלי התקצרה להם בין שתי מדידות אורך).

לוודא שהסלקל קשור טוב באוטו. אסור לו להתנדנד ולהיות חופשי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כאשר מפשיטים את התינוקת לקראת האמבטיה, קר לה אפילו בחדר מחומם. מציע להזרים עליה אויר חמים ממפזר חום , שעולה החל מ 50 ש"ח. הבכי שלה נפסק מיד.

יהודה

פורסם

שלי עוד מעט בת 4 חודשים,ואני יכול להגיד לך שכמה שזה מעייף, זה גם כיף, כיף לראות אותה צוחקת, או לעשות לה אמבטיה.

אתה צריך לזכור שהיא בוכה או צורחת לא בשביל לעצבן אותכם, היא עושה את זה בגלל שהיא זקוקה לכם. וכמו שרשמו לך, לעזור לאשה כמה שאפשר, היא זקוקה לזה.

(עם זה במאסאג'ים, הכנת אוכל, קניות ועוד).

• תוכן חדש...