Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ,

בימים אלו אני ממתין להגעת המאזדה 3 מנוע 2.0 ספיריט לידיי.

מאחר שמכרתי את הרכב הקודם עם כל המערכת בתוכו ומאחר שבמשך מספר שנים לא החלפתי שום דבר במערכת פרט לקומפוננט קדמי ( של FOCAL A165) אני זקוק להמלצות למערכת סאונד חדשה.

אז מה אני צריך ?

1. מגבר איכותי בתקציב שפוי. (לא יותר מ 1,500 ש"ח)

2. קופוננט איכותי במחיר הגיוני (על הקומפוננט האחרון של פוקל השקעתי 1,300 ש"ח ואם יש משהו יותר זול וטוב- אשמח)

3. סאב וופר איכותי שיתאים לסגנונות מוזיקה שונים ומגוונים, ללא מגבלה כלשהיא .

4. המלצה על סט חיווט במחיר הגיוני ובאיכות טובה.

5. במאזדה החדשה אין אפשרות לשים WAZE אלא בתשלום מופרך של כמעט 3,000 שקלים. הבנתי שיש דבר כזה שנקרא "שיקוף מהמכשיר הסלולארי" ואת זה בדיוק אני מחפש. איפה זה מתבצע וכמה זה יעלה לי ?

אני מכיר מקרוב את הציוד של פוקל,אינפיניטי ו JBL (אותו בעל הבית) אבל אני מחפש המלצות לציוד נוסף,משהו שיתן לי יותר עוצמה אפילו אם זה בתקציב מעט יותר גבוה .

אשמח בנוסף לקבל המלצה גם על מתקין איכותי ולא יקר, שיודע לעשות את העבודה על המאזדה החדשה.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

עשיתי התקנה גדולה של המערכת במאזדה 2 חדשה סאדן .

אתה יכול לראות בחתימה את הציוד,בוצע גם איטום בדלתות ובמגש אחורי .

וכמובן לא נשארתי עם HU מקורי ,הותקן PRS 80 בתא כפפות.

את ההתקנה ביצע ישראל גו'ניור(חבר פורום) הוא עובד במרכז או דרום כדי ליצור איתו קשר 050-7277-7958.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

תודה על ההמלצה !

אשמח להמלצות נוספות.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

ממליץ לך לבחון כמה סטים במפגש הקרוב, כך תדע פחות או יותר את אופי הסאונד של הסטים שתשמע, אחר כך אין סיבה שלא תדע בדיוק מה אתה רוצה.

פורסם

בכל רכב אתה שומע מערכת.

זה לא ממש נכון לבחון בצורה כזאת קומפוננט או מגבר כזה או אחר, אבל עדיף מכלום.

אם כבר אתה מגיע למפגש, ממליץ לחום לצרוב דיסק האיכות טובה עם שירים שאתה מכיר טוב ולשמוע רק את הדיסק שלך. לפחות יהיה לך יכולת השווה כלשהי. לא תמיד אנשים שומעים את מה שאתה שומע ויהיה ממש קשה לך להבין משהו ממוזיקה שאתה לא מכיר.

PS. מגבר אתה יכול לקנות יד שניה ולקבל מוצר הרבה יותר טוב בכסף שלך.

בנוסף כנראה תצתרך מנחת ,אם אתה לא מחליף HU שלך.

חיווט טוב? כבל מתח מספיק טוב לקחת "כבל רתכת" בעובי נגיד 25 ממ"ר.

RCA - אני לא מכיר משהו שעולה פחוט מ 150 ש"ח לזוג ששווה לקנות.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם (נערך)

אני בכוונה לא אמרתי שהוא יוכל ממש לבחור\להתאהב\להבין סט, אלא רק להבין את אופי הסאונד שלו (חם,קר,צורם,נעים,מתוק,מריר,בהיר,אפל (יש עוד 1000 תיאורים מוזרים)).

כדי לדעת באמת אם הוא אוהב את הסט הוא צריך להתקין אותו ברכב שלו, עם הסטאפ שלו והשירים שלו, בארץ זה לא כזה רלוונטי, לא מספיק שאף חנות לא מחזיקה פה מלאי נורמלי, המתקינים הרציניים בארץ מחזיקים במלאי עוד יותר קטן אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי shapin
  • תוכן חדש...